Хитринки за всякакъв случай - 42

• 15 079
  • 206
  •   1
Отговори
# 150
А тук в България откъде може да се закупи въпросния турски препарат?

# 151
  • Пловдив
Има го по магазините за паралелен внос. Все по-често виждам препарати на марката и е малки, квартални магазинчета

# 152
В My market съм виждала тези турски препарати.
Не съм ги пробвала, защото ме е страх да не съсипя фуги, плочки, смесители.
Често като почиствам смесителите, пръскам върху домакинска хартия препарат, увивам и оставям да престой 15 мин. Бързо се почистват варовик, следи от сапун.

# 153
За котлен камък най- доброто за мен е препарата на Pachico. Намазвам и след малко изплаквам. Не се търка, особено душа и кранове, за да не се надраска от песъчинките.
Няма задушлива и неприятна миризма. За мен е страхотен препарат.

# 154
  • София
Идеи за окачване на дъска с алуминиева рамка (2,2кг) без пробиване - нещо с Ц200 ми се мъдри, но идеята е почти плътно за стената (за писане), на 3-4 точки. Основата е тапет.

# 155
Идеи за окачване на дъска с алуминиева рамка (2,2кг) без пробиване - нещо с Ц200 ми се мъдри, но идеята е почти плътно за стената (за писане), на 3-4 точки. Основата е тапет.

Лепенки, които се махат без следи. Има всякакви, например тази:

https://www.denicom.bg/3m-command-17203-komplekt-lenti-za-kartin … -br-8-x-m-i-4-x-s

Но избор голям:
https://www.denicom.bg/products/3m/3m-command-zakachalki-i-monta … -lenti-za-kartini

# 156
Докато не откъсне тапета барабар с мазилката

# 157
Зависи колко е здрав тапетът. Иначе 2 кила не вярвам да откъснат мазилка, нито добре залепен тапет.

# 158
  • Пловдив
Знам, че е глупав въпрос, ама Blush Какъв е варианта да се отмиришат, освежат и т.н маратонки, които Не могат да се перат?
С дезодоранти не става...ако имаше хим-че за обувки щеше да е топ! Simple Smile

# 159
Знам, че е глупав въпрос, ама Blush Какъв е варианта да се отмиришат, освежат и т.н маратонки, които Не могат да се перат?

Трудно. Със спрейовете на Доктор Шол все пак опитайте. Иначе по-лесно е да не се допусне да се случи. Купувате малко по-широки обувки и слагате хигиенни стелки с въглен. И после забравяте за всякакви миризми.

# 160
  • Пловдив
Знам, че е трудно, да...
Кои са тези стелки?

# 161
# 162
В химическо чистене има пране на маратонки, но е поне 30лв.
Чувала съм, че се слага сода бикарбонат вътре за поне 1 нощ, но не знам дали ще се отмиришат. Содата е евтина и не пречи да пробвате. Може би няколко пъти

# 163
  • Mediterraneo
Аз измирисах едни кожени маратонки на щерката скоро. Беше газила в някакви локви при един проливен дъжд и така и така бяха прогизнали, ги пуснах в пералнята. Още миришеха на тиня след това. Сода бикарбонат им сложих, със смяна всеки ден и стояха поне седмица с нея, на проветриво място. 2-3 пъти мазах с лимон отвътре също. И постоянно пръскане с един препарат за тапицерии и текстил, ароматизатор някакъв. Вече не миришат изобщо, като нови са. А, изкуствена кожа, някакви евтини, аз и затова ги метнах да ги пера директно.

# 164
На смрадливи маратонки насипвам вътре сода и ги държа отвън , 2-3дни после изтупвам и ...са готови не миришат.
До следващия път.😉

Общи условия

Активация на акаунт