Красиви български мъже

• 1 406
  • 95
  •   7
Отговори
# 30
  • Пловдив
Според мен мъжката и женската красота на чертите на лицето не е много различна, различни са само "придружаващите" я неща - ръст, стойка, ширина на челюстта... изобщо нещата, които идват от самия пол. Така мисля.
Аз по-скоро съм харесвала на външен вид някои руски мъже, докато типичните техни хубавици жени са ми сладникави. Всичко е въпрос на вкус.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 15:03 от Магдена

# 31
Ееее, Магдена! Уби всичко детско в мен със снимката на Момчил от наши дни! Sleepy
И аз го харесвах.

# 32
Преди много години, по време на пролетния Панаир, си бях взела някакви флаери на бански, моделът беше българин и страшно красив според ученическите ми критерии. Изобщо не мога да си спомня името.
Стоя тук, за да плакна очи.
Виктор от корицата ми е твърдо не, другите също не са мой тип.

# 33
Скрит текст:
Не ми се вижда възможно да нямаме хубави мъже, но да имаме хубави жени. Или и хубави жени нямаме и точно ние сме най-грозният народ на планетата.
Няма да соча примери, защото винаги са субективни.

Цитат
...едно аристократично излъчване, което по нашите географски ширини май почти не се среща.
Едни недодялани селяци с един пръст чела сме ние. Говорещите винаги са изключение. Wink
В никакъв случай не искам да обобщавам, тъй като изключения винаги има. Обаче общо взето, видя ли балкански мъж, веднага го разпознавам. И не ме впечатлява.

# 34
Сега се сещам - Венелин Петков ми се струваше много сладък като млад.

# 35
  • София
И аз се сетих - младият Чочо Попйорданов ми се струваше адски секси. Особено в "Дунав мост".

# 36
  • Обран бостан ;)
Защо го пропускате ?

# 37
  • Пловдив
Защо го пропускате ?
...

Щото не й хубав?

Виж, този става.
Скрит текст:

# 38
Стоичков има някакъв тип италиански чар, но не е сексапилен. Поне за мен.
Докато Григор Вачков е грозноват, но е секси.

# 39
Bernarda, то за турци, араби, че дори и скандинавци се сещам само за по двама-трима, айде петима хубави мъже, при положение че като население са много повече от нас. Френски имена също ми изникват едно-две. Немски ич (поне в момента). Няколко испански и итанилански, но и от тях до десет не мога да  докарам. Според мен разпределението си е съвсем нормално навсякъде по света. Просто ти срявнаваш мъже от общо цял свят (няколко милиарда на брой) с БГ (повече от 1000 пъти по-малко на брой).

# 40
Моят не си го показвам. Пазя си го. Че има едни хищни мами. Joy
Като казах, че не харесвам актьори, ами излъгах. Харесвам Ивайло Захариев.

# 41
  • Пловдив
Като стана дума за Венелин Петков - и Юксел Кадриев не е зле.

# 42

Виж, този става.
Скрит текст:
И според мен.

Мъжете, които минават за мъжествени според общоприетите критерии (и като външност, и като маниери), често ми навяват асоциации за точно обратното на изискано и интелигентно, така че може да се каже, че не ме привличат.

# 43
  • София
Юксел ми е представата за кино красота.
Хайде, Гришо, въпреки че нещо в него крещи "Хасково".

# 44
Юксел Кадриев може да мине за симпатичен. Допада ми и Кристиан Вигенин например. Григор Димитров ми е твърдо не.

Общи условия

Активация на акаунт