Умопобъркваници и мистерии - 9

• 30 210
  • 1 252
  •   1
Отговори
# 75
  • в стаята
Включвам се и аз.

П.С. Понеже тук е клюкарник - току що на Обществената баня Гъбата й се срути покрива откъм фасадата!  Rolling Eyes

Shocked ima li postradali

# 76
Засега никой не е извикал за пострадали, но полицията е тук, има две-три затрупани коли, паркирали пред банята.

А репортерите дойдоха буквално на втората минута, след като се срути!

# 77
  • София
И така............имам монета и ruler/линийка ли е това newsm78/ и до тук.....

# 78
Включвам се и аз.

П.С. Понеже тук е клюкарник - току що на Обществената баня Гъбата й се срути покрива откъм фасадата!  Rolling Eyes

Така ли ще ходя да видя  Thinking

Офиса ни е наблизо

---------------------

Имам, монета, линия, карта и запалих камината.

С монетата се развъртат болчетата на решетката, вентилатора се спира с линията и се взема картата

А, и камината запалих, копчетата трябва да се щракат както е написано на дъската

# 79
И така............имам монета и ruler/линийка ли е това newsm78/ и до тук.....

С монетата отвинтваш винтовете на вентилатора, и с линийката го спираш и взимаш карта, която пъхаш в машината за ядки и взимаш ядки. Вземи си линийката. За да се запали камината, трябва да използваш формулата на дъската, като първо трябва да направиш третото копче да светне за постоянно, а после и първото. Така камината се включва и с линийката взимаш отдолу й нещо метално, като жица.

# 80
Включвам се и аз.

Така ли ще ходя да видя  Thinking

Офиса ни е наблизо

И нашия  Crazy

# 81
А това металното, дето се взима изпод камината, се наостря на вентилатора и после с него се пуска сок от кактуса и ядките се топват в сока.
---------
После скарата се слага в камината и ядките се слагат да се опекат...
------------
ИЗЛЯЗОХ Simple Smile - наквасените в кактусов сок и опечени ядки се дават на папагала и той ти дава ключа за вратата!

# 82
  • София
неще да се запали гадната камина

# 83
Изпекох ядките  hahaha

# 84
неще да се запали гадната камина

Натискаш 1,2 включваш червеното копче
натискаш 3, изключваш червеното копче
натискаш 2,  включваш червеното копче
натискаш 1

-----------------
rorrr, на покрива на банята имаше кучета, какво ли е станало с тях?

# 85
  • София
мерси запалих, опекох и гадния папагал хапна ядките без да ми даде ключ

# 86
мерси запалих, опекох и гадния папагал хапна ядките без да ми даде ключ

А преди това бодна ли кактуса да пусне млекце и да топнеш ядките в него преди да ги опечеш  hahaha

# 87
  • София
да и това направих след това ги опекох и ги дадох на папагала той слезе долу в клетката изяде ги и сега се клати нахално отново на пръчицата  Joy

# 88
-----------------
rorrr, на покрива на банята имаше кучета, какво ли е станало с тях?

Кучетата не се виждат никъде... А и наистина няма пострадали, щом още не е минала линейка...

# 89
да и това направих след това ги опекох и ги дадох на папагала той слезе долу в клетката изяде ги и сега се клати нахално отново на пръчицата  Joy

Ако ядките са намокрени с кактусов сок и изпечени, трябва вече да имаш ключ в инвентара си, щом си го нахранила.

Общи условия

Активация на акаунт