Пролетта навън дойде, първи крачки прави АВГУСТинското дете!

• 11 435
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • софия
Ами трябва сега да се наканя да отида да ми "направят" и един ехограф,но кога,ще сколасам... newsm78?
Иги,мисля,че и Марги скоро писа,че още не е "цъфнала"  Grinning!
И аз ,метнах едно очо в юлките,но само Ронкис,видях,че пише там,кои са тези доста мами?Всъщност,защо ли питам?Да се намирам на приказка,явно  Mr. Green!

# 226
Леле, Tony_M, какво сте преживяли! Дано бързо да оздравява мъника! Heart Eyes
Mama Igi, взе ми думите от устата- и при мен още няма никой  smile3506 Не че много се натискам, ама-а-а...
И още нещичко да питам- кои мами още кърмят? Ние  се кърмим вечер /след работа/, нощем /ен на брой пъти/ и сутрин. Мисля си, че за това още не ми е дошло.  fiuuuuuu
И още нещо? Има ли друга мама като мен, дето да носи 15 кг. в повече /след излизането от Родилно смъкнах само 5, и там си и останах/ Омръзна ми да съм   261uu Нищо от старите дрехи не ми става, а аз и преди забременяването не бях фиданка.  Sick

# 227
AndyB,пращам ти адреса веднага! Mr. GreenОт кога си търся...Много съм ти благодарна!  bouquet
Tony_M,само като чета...милото бебче...добре че вече сте по-добре.Бързо оздравяване!
Nana77,честит ви празник!
Mmilena,и на мен ми предстои пътуване и направо от сега ми се е свило сърцето.Не че свекърва ми няма да се справи,но вечер Вики си е свикнала аз да я къпя,преспивам...Така ми се ходеше,а сега...Много тъпо.Така че как да ти кажа не се притеснявай. ConfusedЕдинствено се успокоявам с това че после много ще си я гушкам.
И във връзка с това да ви питам - някой знае ли дали може да се пътува само с лична карта до Унгария,без международен паспорт?По закон уж може,ама дали е действително така?
И последно (щото прекалих вече) да ви се оплача,тук в часната детска кухня готвят с прясно мляко (а кухня има от 6 месеца). #2gunfireВъзможно ли е да са такива малоумници!Мислех от другия месец да запиша Вики,ама...добре че попитах предварително.Ще питам и в държавната и ако и там е така ... ooooh!.
Спирам!

# 228
Момичета, благодаря ви за милите думи!!!!!!
blanc радвам се че сте ги израстнали. Но думите ти ме карат да се замисля - означава ли това че щом веднъж е карал ангина е предразположен към тях? сега ще се поразровя из нета

# 229
  • София
Да се успокоя че не съм само аз, а има ли друг толкова небрежен като мен, след секциото още не съм ходила на преглед, направо незнам какво да кажа за себе си, сега нещата са малко по-спокойни и се надявам да успея най-после!
Аз още кърмя, ако това може да се брои за кърмене, цедя се и давам, но псоледните дни от разходките покрай баткото ли или нещо друго нещо ми намалява кърмата и се страхувам да не я загубя, че малкото ми зверче още главно нея препдочита, макар да хапнахме и месце вече, харесва определено на Гербер пюренцата...
След малко се обличаме и отиваме на преглед в ПЕдиатрията, дано няма нищо ново, за трети път ще му гледат фонтанелата, при нас е още много голяма и не се затваря, да видим какво ще ми кажат...
Тони_М искрено ти съчувствам, много е гадно по болници и тревогите са много...

# 230
  • гр.София
 eliagg, кърмя,но ми идва съвсем редовно още от втория месец.
 Дани,последно и спирам,ако проблемът е Найя,организираме една среща и ти я пазим докато те гледат.
 Момичета,спокойно,бабите се справят и по-добре от нас, ние сме много по-нервни.

# 231
  • гр.София
 Е-е, Тони,не ги мисли такива! Ако се случи пак  до една година,може да се замисляш. Едната причина обикновено е трета сливица, на моят пък са му огромни като размер,лекарката каза,че така са по-податливи на възпаление.Но ми забрани да ги махам.
А ти си се запаси със свещички за висока температура

# 232
  • Някъде там...
Tony_M бързо се оправяйте Hug Hug Hug

Andy_B абе то хубаво да е изкара шарката, но се притеснявам много Sick Sick Sick и като си представя, че целия ще е обринат и ще иска да се почесва и разни още екстри към това и ме побиват тръпки Sick Sick Sick

Dreams аз тва японско чудо само 1 ден съм карала Mr. Green, но ако имаш резултати добри и аз се захващам:), пък и в жегите много не се яде.

elia_gg споко и аз съм с 15 кг. отгоре още, не мърдам от родилното още Crossing Arms

ember и в нашата кухня готвят с прясно мляко, но то това е навсякаде така. Кремчетата ги изяжда с голям кеф.
И за личната карта-да може:), само че трябва да минете през Румъния, а не през Сърбия.   

А пък на нас ни излиза май първия зъб Crazy Много е кисел , но пък заспа сега. Нашия кум е зъболекар и онзи ден ми даде някакво Пансорал за венците, без лидокаин е. И ми каза че тези с лидокаина много не са за препоръчване , защото се пристрастявало, а аз досега съм измазала 2 опаковки дентинокс Sick

Айде лек ден Heart Eyes

Последна редакция: ср, 25 апр 2007, 14:28 от MimSss

# 233
Mama Igi, аз на преглед ходих, ама само веднъж /1 м. след секциото/. Докторката твърдеше, че няма да се кърмим дълго и ми връчи рецептата за спиралата, а то... 7м. и половина по- късно още очаквам включване  newsm78
След баткото ми дойде около месец след като спряхме кърменето.... този път да не блесна с нова лентичка отдолу докато блажено дремя  Crazy
И нашата фонтанела е голяма, увеличихме Вигантола на 5 капки .
MimSss, и аз мажа с  Пансорал... Не че много полмага, ама уж и не вреди bowuu

# 234
  • по света
Здравеите и от нас,
да ви питам по колко пъти храните,защото аз и давам сутрин около 8ч.попара и ако е с мляко давам обяд направо,после каша и после мляко.Ако попарата е с чай давам в 10ч.плодове пасирани.
Сега четох,че трябвало да има още едно мляко  Thinking,а с наддаването сме добре 9,5кг.сме.
Andy_B,незнам но май е по-добре сега защото аз карах преди две години и не искам да си спомням,бях 10 дни с 40 градуса температура и то в Африка.

# 235
Здравейте,
Ники е по-добре. От вчера следобед няма Т (  fingerscrossed ), разстройството му все още продължава, но поне вече не е толкова на често. Зъби, зъби... какво да се прави ooooh!
За менструалните болки, боли ме толкова колкото и преди, Марги. Аз вчера докато се намъдрувам какъв илач да пия и то ми мина Laughing
Марги, супер че Ники вече се оправя. Heart Eyes
Vst_80, все така добри новини да имаш да ни пишеш Hug
MimSss, не го мисли предварително. Ако кафето е било навън, а не в затворено помещение най-вероятно ви се е разминало Wink
Честити цели 9 месеца на Кало. Нана да ти е много здрав и послушен.
Милата Tony_M, какво си преживяла Sad Уф, като се замисля че и нас ни чака болница така ми се свива сърцето. Още нямаме потвърдена дата за пустата операция. Ще стискам палци бързо да отминава проблема.
Иги, снимките на двете ти съкровища в подписа ти са чудесни Hug Не знеаш колко ме зарадва да видя Лъчко толкова пораснал.
Марулка, с тебе пак ще се разминем, но пък има вероятност да се запознеаш с майка ми Mr. Green - тя ме замества в компанията Mr. Green
Аз такова  Embarassed... да пусна една клюка  Embarassed... в магазина в Лозенец, от който купувам храна на Ники са направили грандиозно намаление на продуктите HIPP. Малките пюрета са по 1,50лв  261uu Има ли такива намаления и в другите магазини или това се случва само в някои?

Последна редакция: ср, 25 апр 2007, 16:33 от Kabiv

# 236
  • София
Ходихме на преглед.... Не ми е по-спокойно сега, фонтанелата не се затваря, най-важното е, че няма никакви аномалии иначе....Проблема е друг в момента обаче, дълго време тръбих, че на гърбенцето му на едно място много изпъква гръбнака, никой не ми обърна внимание месеци наред, сега докторката го видя и опипа и иска да правим снимки на мястото, че наистина има нещо според нея...е нямам сили да се тревожа вече, ще чакам другия четвъртък и ще се моля събитията да са милостиви към моето малко момченце, намъчи се много вече и не искам да си и мисля за лоши неща, толкова го обичам и страдам заедно с него...
Извинете ме, нямам нещо сили да напиша нещо хубаво.

# 237
Здарвейте,аз за жалост не можах днес да се класирам за разходката Sad бях на френски а после си писах вкъщи домашното,защото в петък тръгваме към СЗ(голяма изненада  Laughing) и няма да мие до това.
Mama Igi не се тревожи дори и да е рахит той се оправя,моята племеница имаше изкривено ребро защото беше зимно бебе и наддаваше много бързо ,но сега е ок,израства се! Peace
Kabiv много му е сладко зъбчето на Малък видях го онзи ден!Много да го нагушкаш! Hug И ние сме с разтройство но без температура и май и при нас е от зъбите,защото ние ядем основно кърма.Много интересна клюка  Thinking
Vst_80 много се радвам,чакаме добри новини и за вас!
MimSss наистина да прихване на открито е по малко вероятно,минава бързо а и като са  по малко не се чушат толкова,Ники я изкара на 5 г и ако знаеш какво пазене падна  ooooh!
Честити цели 9 месеца на Калоян!Много вкусна торта!Да ви е жив и здрав и Бог да го закриля!   bouquet
Tony_M бързо се възтановявайте!  Hug
Ники изкара тази зима много тежка гнойна ангина,няма га се оправи докато не махнете налепите,после се оправя за дни,начина е да му духнеш със сламка малко сода на гърлото,сваля налепа много бързо,а течности му предложи от чаша със сламка,след като мадамите на Аийла пият така може и той да се научи!Успех!
Dreams браво за диетата!Аз хич нямам воля да пазя,но днес си влязох в старите дънки и съм супер щастлива!Явно отслабвам от кърменето и съм много доволна!
ember така готвят аз затова реших ако ползвам кухня да е след като навърши годинка и половина.
dani777k ей мързел айде дигай си Д-то  на ехограф! Mr. Green

# 238
Привет и от мен! От ходене по улиците и кафетата, няма време дасе прибера и да си погледна къщата, да не говорим за нета. Даниел вече е с черни ръце(до ръкавите). Набиват ни долните два май кучешки зъби и горните, но за сега сме само с два зъба долу. Горкият няколко пъти ги удря като скача в кошарата. Става сам изцапочва да се друса и така на няколко пъти само дето не си разби муцунката.
Еее ставам, вече не се трае. А тъкмо седнах.

# 239
Привет и от нас с Дани
Mamо Igi ,elia_gg и при мен няма още никой  Laughing
elia_gg и ние се кърмим предимно сутрин и вечер ,ама понякога ни се  случва и като се  приспиваме на обяд или през ноща .
Mamо Igi аз ходих на преглед след раждането едва преди 1 седмица ,че все се канах ,ама нещо не ми оставаше време
Ние вчера бяхме на консултация и сме 8.000кг и 70 см .Имунизираха ни ,надявам се да попнесе добре ваксините .
По цял ден сме на вън и не остава време за писане
Пожелавам лека вечер на всички

Общи условия

Активация на акаунт