Пролетта навън дойде, първи крачки прави АВГУСТинското дете!

• 11 435
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
ха,ха ...попаднах на нещо смешно........ Днес нямам нужда от това,но  да го споделя с вас:
Женска молитва
“Господи, моля те,

дай ми мъдрост, за да мога да разбера мъжете;

дай ми любов, за да мога да им прощавам;

дай ми търпение, за да изтърпя техните настроения.

И, Господи, забележи - СИЛА НЕ ИСКАМ!!

Иначе ще го пребия до смърт…”  Joy hahaha Joy hahaha

# 46
Ей, пак ме засякохте в бързописа Grinning.ДАри ве4е спинка, мъжо гледа ТВ и се 4уду дали и тази ве4ер ще го огрее "уважението " от моя страна Wink, а аз се правя на разсеяна пред компа.Абе- всъщност мисля с какво да го изнудя и  Joy Днес скитосвахме отново в Южния парк- оби4айната програма....ММилена, твоята Марти сложи в малкия си джоб вси4ки бебта накуп с тия приказки Shocked.браво на нея Peace ( хайде  нали 4ни дай малко инфо за ламината и дивана Praynig).
Дидика, добре дошла отново на Софийска земя.О4акваме вклю4ване  Wink
Зимафлуор аз давам от 4-и месец ( до в4ера- щото ми свърши и добре 4е сега ме подсетихте да си купя утре ooooh!).Кумовете ми са зъболекари и се консултирах и с тях по въпроса.Та- извода е , 4е ако не помогне то няма да навреди.И аз 4етох  доста по темата из форума, но в крайна сметка реших да давам, защото аз цял живот страдам от зъби Rolling Eyes.Сега с емоля горещо ДАри да е наследила зъбите на баща си Praynig( той няма  и нито една пломба ooooh!).

# 47
Аууууууу, от толкова разходки , главата ми е изветряла ooooh!За малко да забравя новината.МОята приятелка днес в късния следобед е родила с планово секцио своите близна4ета- мом4е и моми4енце Hug.Обади ми се таткото, та не му се разбираше особено Crazy- тя и беб4етата са добре. Още не са решили как ще ги кръстят.Мом4ето било 2800 , а моми4ето...2 "и нещо" Laughing Утре ще се 4уем с нея, 4е сега е още  под влияние на разните му упойки и т.н.

# 48
  • гр.София
 хайде, Велмар,наливай да пием newsm44  То се е видяло,че няма да шетам тази нощ!
Да са им живи и здрави дечицата Peace

# 49
Здравейте. Моля ви кажете не6то zа силна ка6лица, че вече е много zле положението. В момента съм малко в чужбина и ни6то леко не мога да си купя от аптеката. Каzват ми че ни6то не е подходя6то при ранна бременност

# 50
  • варненка от София
Здравейте. Моля ви кажете не6то zа силна ка6лица, че вече е много zле положението. В момента съм малко в чужбина и ни6то леко не мога да си купя от аптеката. Каzват ми че ни6то не е подходя6то при ранна бременност

Мед и лимон, освен това хомеопатични сиропи има добри - Стодал например. Чай от мащерка. Това се сещам.

# 51
  • софия
Гъбка,аз за съжаление хич не съм в час с лекарства и не мога да съм ти от полза,но ти пожелавам бързо оздравяване и да си прекараш добре,където си  Hug!
Гери,изчакай с масажите,докато кърмиш!Няма да има никакъв ефект от тях,защото хормоните ти така или иначе още са ти  #Crazy!

# 52
Здравейте и от нас!
velmar честита радост на твоята приятелка - пожелавам й от сърце здрави и  много усмихнати бебчета и бързо възстановяване, че да им се радва много   bouquet
Тази вечер беше някъв ад - първо получихме лоши новини, а след това Лори пищя като за световно без да можем да разберем защо - сигурно милата усеща, че съм страшно притеснена  Cry
Лошите новини са, че бебчето на моята приятелка нещо не е добре, а в скапаното родилно почти не й дават информация и тя направо се е побъркала от притеснение. Бебчо е вече в кувьоз,  почти не й дават да го види освен в 12 часа на обяд и тя е страшно тъжна  Cry Допреди малко бяхме при нея уж да я разведрим, а аз и утре ще отида да й правя компания - само се притеснявам, че няма да има сигурно къде да оставя Лори, а незнам дали не я натъжавам като я водя и нея. Незнам....силно се моля по-скоро бебчо да  се подобри и да имам по-добри новини newsm17

# 53
  • гр.София
 vst_80- Tired  Дано бебето се закрепи Praynig

Gybka , при същата ситуация вкъщи ми забъркваха мед със счукан джинджифил ,ако имаш такова нещо подръка newsm78

# 54
Гъбке, може да си направиш инхалации с вода и лайка и сол. има голям ефект, но трябва доста четичко да висиш над парата или да стоиш в стаята, където ври водата.
Отивам да се наспя докато положението с Ицето е под контрол или поне от няколко часа не е повръщал или акал.
Лека нощ на всички, а на болните - бързо оздравяване

# 55
Здравейте и от мен!

Тони вече спи и аз чакам татито да излезе от банята и да си лягаме и ние.

Наистина има някакъв вирус. Толкова много болни дечица и мами има. На всички пожелавам бързо оздравяване.

velmar честити бебчета на приятелката ти.  bouquet
vst_80 дано бебчето на твоята приятелка се оправи бързо и да може да си го гушка винаги.
 newsm78 А ти как ще влизаш с бебе в родилното?

Лека нощ на всички и сладки сънища.

# 56
Добро утро!
Тони още спи,а аз си пия кафето и се приготвям за лекции.
Пожелавам на всички лек ден и много усмивки и положителни емоции. newsm51  love001

Момичета вижте това. Аз вече подкрепих петицията.
http://www.bgpetition.com/podpiska-detski-gradini-i-iasli/index.html

Последна редакция: чт, 19 апр 2007, 07:37 от Kaili

# 57
  • софия
Тази нощ,ми се е... майката  Tired!
Брат ми ни беше на гости и си тръгна към 11.30 и някъде към 12 вече се бях трупясала и аз....
В 2 без 10 се събудих от нечовешка болка,там където ви бях писала по-рано,отпред под гърдите и от зад на гърба.Направо не можех да дишам...преместих се в хола да не се въртя и пъшкам там,да събудя детето,щото таткото сигурно и да умра,няма да се събуди-НЯМА такъв дълбок сън!!!
И си откарах с тази болка до 7ч. сутринта,свивайки се в различни пози.
Утре имам записан час,да ми направят рентгенова снимка и с нея при гастроентеролог.Трябва да си купя някаква бариева каша и вода 500 мл. и на гладно в 9.30 пред кабинета.После с тая снимка,трябва да си търся гастроентеролог...Сега преписах някои координати на лекари от "белите списъци",пък да видим дали,ще ме вместят,за утре...
Проблема ми е ,ако днес пак ме заболи,какво болкоуспокояващо да отида да си купя от сега,защото втора такава нощ-НЯМА да мога да понеса!
Давайте идеи и за гастроентеролог и с какъв "наркотик" да се застраховам,за днес?

# 58
Добро утро!
vst_80 Всички се молим бебчето на приятелката ти да се подобри и скоро да ги изпишат.  Praynig
Аз днес горе-долу се наспах .След като Мартина снощи се събуди в 12.30 и до 1ч пя песни и татосваше,нахраних я и бам се преместих в хола да си поспя.Мъжо поропта малко ,ама се направих ,че не чувам..Марти се буди 3 пъти през нощта-и от хола я чувах и ми се разтупкваше сърцето.
Ох,докато пишех ,Марти тупна от дивана.За първи път! Поплака ,ама не много.Ще я следя за повръщане и сънливост!То било много гадно преживяване да ти се удари бебето.Много ми стана мъчно.

# 59
  • София
Привет! Hug
Честити бебчета на приятелката на велмар!  bouquet Да са здравички и кротки! Как ще се казват?
vst_80  Sad дано всичко се оправи! В коя болница е родила?
Дани, при моя позната подобна болка се дължеше на плеврит, но той ще се види на снимка. Дано всичко е наред! Praynig Peace Гъбка, и при теб също!
mmilena , молитвата е супер! Joy А за падането  Sad
Аз ще ви поздравя с една песничка, която напоследък често си пускам http://www.youtube.com/watch?v=G_LqHaCnKOc

Общи условия

Активация на акаунт