Пролетта навън дойде, първи крачки прави АВГУСТинското дете!

• 11 435
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
  • софия
Бебон,отиди в прасешкия магазин,точно такъв е какъвто търсиш  Peace!

# 31
  • София
Привет и от нас!
Мерси на Блу и Нана за темичката! Peace Тя ще остарее, докато аз се включа
Честити зъбчета на Дари и Калоян! Heart Eyes Дали няма скоро и ние да си имаме 3-то? Rolling Eyes
Мама Марго, стискам палци всичко да се оправи бързо и да не се случва отново!  Praynig Защо все пак не посетите и един зъболекар - може видимо да няма нищо или да не го боли, но отвътре да си "работи". Thinking За чесъна и аз съм чувала, дано помогне! Peace
За нас не ми се говори.
До скоро!   bouquet

# 32
Марги, спокойно миличка Hug Ники навлиза в пубертета и хормоналния дисбаланс не му е чужд. Аз преди пубертета имах къдрава коса, а сега, знаеш, е леко начупена. Така че не се обвинявай (НЕЗАСЛУЖЕНО!!!) въобще, а приеми по-философски ситуацията. За да се увериш, че това е алопеция ареата, виж дали има пречупени малки косъмчета в повърхността на скалпа. Може да има такива и по ръбовете на петното. След такъв косопад обикновено косата ще започне да расте отново до 2-4 месеца – ще се появят малки косъмчета (може да са бели отначало) в центъра на петното и постепенно ще го запълват. И пак да те успокоя, Ники е в добро здраве, няма му нищо.
ronkis, имаш пълното право да си изискваш майчинството от НОИ, така че давай смело. Закона е на твоя страна. Успех и дано по-скоро ти се разреши този проблем Peace
Дани, я ме открехни за тия анти-целулитни програми, че два пъти вече се каня да почвам такава и все ме спират. Мисля да направя един курс от 10-ина масажа (при една масажистка в Лозенец) всеки ден с някакво подходящо мазило, безобидно за кърмачки, но все ме спират че без спорт допълнително нищо няма да постигна. А аз нямам време дори за една пътека в кардио-центъра. К'во да правя? Да го отложа ли за по-нататък? .... то кога ли ще съм по-свободна newsm78... като се пенсионирам Tired

# 33
Здравейте,всички Laughing!
Аз търпя на критика.Чета,ама по-трудно пиша.
Тук е гадно за разходки и хладно #Cussing out.Ние нямаме още никакъв зъб,ама признаците ги имаме:roll:.Имаме проблем със стоенето в гърне-категорично отказва,реве и подава ръце да става.Днес смених гърнето,но пак е същото.Явно е стресирана,откакто преди 1,5 месец падна от него.Какво да правя newsm78?.
От няколко дни аз пък имам болки отстрани на дясната гърда.Утре ще правя кръвна картина и мамография.Дано не излезе нещо лошо baby_neutral!
Снимките са супер-все готини мами със сладки бебоци Peace.
Марго,всичко ще се оправи Peace.
Честити зъбчета Кало и Дари Peace!

# 34
Здравете и от нас! Hug
ПРибрахме се в понеделник от софийското гостуване и чак сега ми остана време да попиша. БЛанк много добре е описала срещата. Много се радвам, че се запознахме, въпреки че ви чувствам много близки и все едно винаги сме се познавали. Аз останах малко разочарована, защото очаквах малко по-активно участие в срещата! Само да добавя, че Христо вместо да покаже лъвският си чар, показа лъвският си нрав. Но то било наакано детето и за това беше кисел, ама кой  да се сети  newsm78....Между другото Ммилена, незнам защо съм останала с впечатлението, че си с къса коса и в първият момент не можах да те позная!
Велмар, Анди спомена че си купила лятна количка - ако може покажи я, защото аз така и не си избрах в прасешкия магазин. Иначе много добре е зареден, но най-голяма полза от него ще имат бъдещите мами.
И сега да ви се оплача - мъжът ми оздравя, вчера на мен ми беше лошо, но трябваше бързо да се възстановя, защото Ицето цяла нощ повръща. беше кошмарно! сега е много отпаднал и спи почти цял ден. май е вирус. Почивен ден не ми остана от тези болести през април, а на всичкото отгоре в събота съм и на изпит и направо вече  #Crazy

# 35
Привет от нас!  bouquet Явно всички са на разходки все още. Ние вече се прибрахме. Сега мисля да помързелувам, ако Деница благоволи да заспи. Това и е най-трудното заспиване за целия ден. За сметка на това госпожицата си има втори зъб отдолу. Тъкмо ще й растат заедно и еднакви. Grinning
Megishik, защо не направите пауза с гърнето. По-добре го скрий за известно време, може пък после на Снежина да й е по-интересно. Деница седи на нейното гърне, обаче и тя не знае защо, рядко пишка в него.
Mmilena, и на мен ми е далеч прасешкия магазин, а вече ме гложде да го видя и може би да купя някои летни дрешки за децата.
Bamboocha, оздравявайте всички бързо. Прегръдки на малкия синеочко Hug
До после, че сега ще проверявам на ученика домашните.

# 36
Ха добър  ден,
Как сте мами?
Ние с Дарчо сме си добре, гледкаме си се и ни е весело. Вчера ходих и аз до тоя прослувут прасешки магазин. Отидох пеша с Дари в количката...крачетата ми се откъснаха. Като цяло магазина наистина е добре зареден, но аз съм си доволна от Хиполенд-а, пък и ми е на 10 мин от нас.
Иначе продължавам да ходя на фитнес. Ставам в 7 без 10 и до 9 съм на тренировки. Смятам, че дори и малко е от полза, осоебено, ако си стриктен и изпълнителен. За тези, който нямат време...винаги има време стига да има желание. Освен това след фитнес имаш прилив на зверска енергия, което за нас е доста нужно.  Само едно съветче: хаванете си инструктор, ако ще тренирате Simple Smile
Мисля да водя и Дари на фитнес , че да сваля малко килца, станала е 9.500. Прасе. Искам да й давяам каши и попари, но от тях допълнително се пълнее , за това го караме само на мляко сутрин и вечер и пюренца през останалото време. За гърне мисля, че още ни е рано.
Преди време ви питах капвете ли Зимафлор, никой не ми отговори , но аз ще питам пак - Капете ли Зимафлор и каф му е смисъла?
Айде отивам да се отдам на релакс, че после ще се къпем

# 37
Привет мами Party
    Страхотна темичка сте заформили пак   bouquet
  От разходки хич не ми остава време за компа Rolling Eyes Но Наско вътре не спи и затова цял ден мятам крачоли newsm68
    Мама Марго дано всичко при вас се оправи и да нямаш притеснения вече Flutter
  Ох,пак нови зъбчета  newsm47 да са им честити на малките слънца.Ние все още си нямаме,но ги чакаме пък дано да е скоро Wink
Днес за пръв път бяхме на кухня.Ама то много вкусно,детето всичко се изпапка пу...пу... feeding
   Мале пак ме викат Twisted Evil Хайде мами лека вечер и бързо да оздравяват болничките Hug малки и големи. Heart Eyes
  ОбърквацияАз от време на време капвам,но има много противоречиви мнения и незнам дали да го давам newsm78

# 38
Здравейте и от нас с Маги!
В неделя си я прибрахме от Хасково и все още влизам в час, не успявам да се организирам. Ставаме към 11 - 11:30, сменям памерс, докато направя закуска и я нахраня и дошло време за приготвяне на заленчуково пюре. И така се завърта деня, че като погледна то станало време за вечеря. Иначе сме много добре, по цял ден се смее и пищи от кеф, много е весела. В неделя се сдобихме и с първо зъбче.  Но иначе всичко яде, каквото ядем ние това яде и тя. И се сърди когато ние се храним, а не й даваме. Много е забавна и е готова да се усмихне на всеки който я погледне.
Обърквация, много хубаво правиш като ходиш на фитнес. Аз от марзел още не съм тръгнала, само си мисля оправдания, но трябва да започвам. Няма начин. Корема има още за прибиране, иначе съм отслабнала и вече съм под килограмите преди бремеността.
Спорт му е майката.
Хайде до скоро и целувки за всички дечица!

# 39
  • София
И аз се добрах до компютъра днес Mr. Green
Бях на лекции и на разходка.Сега и аз релаксирам,че доста походихме с Айла Peace
Обърквация,и аз давам зимафлор от време на време като се сетя. EmbarassedА смисълът му е да заздравява зъбите.
Аз всъщност нямам какво особено да пиша,затова пожелавам бързо оздравяване на всички и лека и спокойна нощ Hug

# 40
velmar браво на съпруга,ама защо при мъжете трябва първо винаги нещо да получат за да дадът,а ние май сме танту за кукуриго Mr. Green
Kabiv много благодаря за инфото,и аз намерих същото в Интернет за жалост имаме точно такива симптоми  Sad
ronkis браво така им се пада!  smile3554
megishik най вероятно е мастна тъкан не се притеснявай,но ще чакаме да споделиш  резултатите ,успех!
bamboocha желая ви бързо оздравяване и ново гости в София !

# 41
  • гр.София
 Здравейте! Тази вечер със София сме си по женски,сами. Тя си заспа кротко, аз седя и гледам с празен поглед  Ники Кънчев и събирам сили да пооправя къщата.
Да се изфукам,че най-добрата ми приятелка е и квалифицирана масажистка, от което намазваме аз и сем-вото й само,щото тя е и журналист в БНР.   Не се виждам да ходя на фитнес,но много си бях харесала оферта за плувна аеробика в Х-л Принцес (  newsm78 така ли се казваше?)- при Централна гара. Сигурно е много приятно...
 Може и да съм слаба,но стойката ми е отврат,особено сега,когато мъкна София на ръце , а майка ми само ме ръчка в ребрата да се изправям-все едно съм пубертетка някаква!

Hug Hug

# 42
  • варненка от София
Blanc  ставаме две, които тази вечер сме сами по женски. Нашият тати отиде на семинар в Албена, шушата е изкъпана, масажирана, нахранена и вече спи и аз се радвам на умното момче в играта с мафията.
Надникнах да видя какво става във форума.
Ей, пратете малко хубаво време и към морето, че това дъждовното и променливото вече ми писна. Искаме и ние хубава пролет  Praynig

# 43
Хоп,и аз да се включа.Днес беше много ползотворен ден за мен.Напазарихме разните неща за банята,купихме ламиниран паркет,и съвсем случайно и непредвидено си капарирахме страхотен разтегателен диван Laughing Много съм доволна!!!А бебка през това време я гледа баба и днес реши да "проговори".Каза първо пи-ле,после та-та ,после ба-ба,де-де, дай-дай-дай  и айде-айде ........направо ме разби ...... Laughing #Crazy
Бамбуча-може би на всички снимки съм с вързана коса,та за това си останала с впечатление,че съм с къса...Той мъжът ми много ме навива да се подстрижа късо,ама като отслабна,че сега и без това съм като Житената питка в лицето, а с къса коса съвсем ще стана като Луна   Joy hahaha
Велмар
.Аз предполагам 4е жеста от страна на моя мъж е за това 4е като никога снощи бях будна, та се "убажихме" Blush.
Ехххххх,браво на вашите мъже с Дани,то и ние се " убажихме"  hahaha ,ама аз си станах ,като пич в 7 ,а мъжо тихо и кротко си къртеше!  Sad

ronkis браво така им се пада!  smile3554
megishik най вероятно е мастна тъкан не се притеснявай,но ще чакаме да споделиш  резултатите ,успех!
bamboocha желая ви бързо оздравяване и ново гости в София !

Peace

# 44
  • варненка от София
Ние пък не сме се "убажавали" от сума време и най-вероятно за това никога не я чува вечер като помрънква и не става да я взима или обгрижва. Явно в убажението му е майката  Laughing
А аз оня ден сънувах мокри сънища, но вечер съм като газена от валяк и едва успявам да се сплескам на спалнята, та не ми остават силици за интимно обекрачване  Mr. Green. Наваксвам си явно на сън Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт