Пролетта навън дойде, първи крачки прави АВГУСТинското дете!

• 11 435
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
  • София
   Я и аз да се запиша  Simple Smile
   В момента приспивам в мен двете мадами  и мъдря как да ги оставя без да се събудят, като няма кой да ми помогне. Нашия татко замина в неделя сутринта за две седмици в командировка и замалко да не дойда на срещичката, добре че Бубчето се смили над нас и ни докара.
    Марги вярвам че скоро Ники ще се оправи както и всички други болни дечица.
    В събота и ние бяхме на консултация пораснали сме с 300-400 грама и 1-1,5 см. Доволна съм при условие че все още сме си основно на кърма  Simple Smile
    Ники и тя се сдобива от време на време с обривчета така че дали и аз да не отскоча до тази лекарка? Нана има ли възможност като е алергичен към парацетамол да направи и реакция към ибупрофена? Питала ли си алерголожката?

# 16
Привет и от нас с Дани

# 17
blueeye® къде ще скитосвате пак!  Mr. Green
А тия варненки къде се изпокриха пак!  Thinking
miss74 благородно ти завиждам!  Peace

# 18
  • софия

miss74 благородно ти завиждам!  Peace
Аз направо го удрям на не-благородно   Mr. Green!
Марги,не го мисли по този начин  Naughty!Сигурна съм,че вниманието,любовта и грижите са разпределение по равно и за двете ти слънчица!
Вече си лягам,че две не виждам   Nerd....

# 19
  • София
 Ники и тя се сдобива от време на време с обривчета така че дали и аз да не отскоча до тази лекарка? Нана има ли възможност като е алергичен към парацетамол да направи и реакция към ибупрофена? Питала ли си алерголожката?

Aila парацетамолът и ибупрофенът са съвсем различни вещества, тъй че не би трябвало да се прояви алергия към второто. Аз обаче никога не съм давала Нурофен на Калоян, откакто се е родил при проблем със зъбоникненето винаги съм давала Панадол. Самата д-р Ангелова каза да му давам Нурофен оттук нататък и разбира се да следя за реакция. В момента никой не може да предвиди от какво може да направи реакция едно дете, както и да се направи взаимовръзка между две различни лекарства. Все пак, за да си спокойна заведи Ники при докторката.

Марги не се притеснявай и обвинявай миличка. Аз минах по твоя път с Калоян, включително и след като се разбра, че е от Панадола се самолинчувах защо съм му давала изобщо, ама от друга страна откъде да знам, че ще направи реакция, а и не можех да го оставя да се мъчи с тези тъпи зъби...

Апропо ние пак страшно се лигавим, хапем всичко и още не е заспал. Май пак ще избиват, а сега вече и нищо успокояващо не мога да му дам Cry

# 20
Блу  smile3534 бързо реагираш,както винаги  smile3501
Дриймсче и аз точно днес се бях сетила за варненки,нещо съвсем ни зарязаха  newsm78,дано поне една от тях да се включи да ги отсрами  hahaha
Марго стискам палци всичко да отмине бързо и да спреш да се притесняваш  Peace
Хей мацки недейте да завиждате много,че да не си ги кача пак  Joy Joy

# 21
miss 74 пожелавам много късмет и на твоята приятелка и ще чакаме хубави новини и от теб! Grinning
tony M жалко още веднъж, че пропуснахме шанса да се запознаем  smile3525, и да ОК супертранс ползвах - по принцип ми се налага често да използвам таксита - особено докато бях бременна -и съм разчитала все на тях, но досега  не съм попадала чак на такива идиоти, ама... за всичко си има 1 път - дано да вземат някакви мерки, въпреки че не ми се вярва Thinking
albena_vlady радвам се, че ти е харесала рокличката - аз дълго време търсих тук по магазините нещо подходящо, но все не си харесвах и накрая два дни преди сватбата се оказа, че нямаме тоалет Confused та майка ми я направи буквално за няколко часа с подръчни материали - ако се бяхме сетили по-рано можеби щеше да се получи по-добре - но нищо другия път.
MamaMargo и аз ще ти кажа да не се обвиняваш - понякога децата могат да се притеснят и да ги впечатлят  толкова незначителни неща, дори може да не е от вас, а да е нещо което навън му е направило впечатление. За съжаление не можем да ги предпазим от всичко. Сигурна съм че си прекрасна майка, която вярвам че ще продължи да обгрижва децата си с много обич и всичко ще бъде наред Hug  love001
Дано болничките да се оправят по-бързо newsm17

# 22
Добър вечер и от мен!
Пу запис на втора страница!
Мама Марго не се притеснявай, брат ми като малък от време на време му се появяваха такива петна по главата .Майка ми ги лекуваше с бабини лекове, казани и от сто годишен доктор - мястото първо се обработва със спирт а после се натрива със скилидка чесън, разчупена на две. Малко /меко казано/ смърди но помага.
Мерси за инфото за очилата, утре тръгваме и ние да си търсим в Бургас.
А пък за личните ми килограми не ми се говори /по-скоро не ми се мисли/, че ми става лошо. Май и заради тях не ми се отбива Надя, че ме чака голям глад.

# 23
  • София
Добро утроооооооо Laughing

Ние пак спахме до 8, макар и с едно ядене в 4 часа, ама татито стана да го храни и аз си поспах добре.

Да се похваля - почти имаме трето зъбче  newsm47 т.е едното му ръбче на горното дясно зъбче е пробило!  newsm53

Излапа кашата и сега ще трябва да ходя до Кауфланд да купя малко пюрета, че 10 дни нали беше само на мляко и не съм му купувала нищо.
Времето днес е чудесно, така че ще има и разходки! smile3521

# 24
Ето ни  и нас,отново ненаспали се... Cry
Вчера зарязахме бебка при баба и и цял ден търчахме с мъжо по магазините за ,смесителни батерии,душове,ламиниран паркет.........и почти нищо не свършихме....,та днес пак така.........Преди това ще минем набързо на консултацийка   и това е ...
И аз искам някак си тия дни да се замъкна до Прасешкия,ама пусто ми е толкова далеч... Sad
Мама Марго-всичко ще се оправи,не се измъчвай...случват се такива неща... Hug
Хайде до после!!

# 25
  • софия
Добро утро  Hug!
Аз спах до сега,а таткото и Найа са станали в 7.30 и са ме оставили да поспя  Rolling Eyes,има нещо гнило  Thinking...
Днес пак,ще ходим в св.Троица,така,че който има желание  Hug!Аз,ще отида по-късно,щото в три съм на анти.масаж,но Dreams-чето,ще бъде там.
Сънувах,че сме във война с Гърция,или Турция не помня точно  Blush и ни обгазяваха,а на гости ми беше този френския актьор,не се сещам,за името му,който участва в "Лоши момчета"-този с брадата,който застреля афроамериканката в началото на филма.Мноооооого готин мъж  Heart Eyes спомням си от съня ми,че се чудех него къде да го скрия повече,а за мъжа ми май бях позабравила по едно време  Mr. Green!
Лек ден на всички  Grinning!

# 26
Добро утро мами!
Не може да си представите колко много ми помагате с вашите топли думи!Благодаря ви от цялото си сърце!!!

Днес като че ли не намерих много косми на възглавницата ...Мажа го с чесън ,правиха му и течен азот,другата седмица сме пак на преглед,да видим дано има подобрение  newsm78
nana77 честито зъбче!Дано не ви мъчат вече толкова! Hug
А пък за личните ми килограми не ми се говори /по-скоро не ми се мисли/, че ми става лошо. Май и заради тях не ми се отбива Надя, че ме чака голям глад.
И аз така  Grinning
vst_80 роклята е станала страхотна нежна и елегантна,въобще не си личи че е правена за 2 дни  Flutter
Aila браво на мадамите!И на теб също,ако мога да съм ти от помощ с нещо свиркай!
Dreams бързо оздравяване и на вас!

dani777k как да се вмести такава хубава усмивка в една снимка! Mr. GreenНие когато вадихме паспорт на Еличка тя беше по малка и и беше толкова чудно че милото гледа като застреляна  Shocked

# 27
ДОбро утро.момичета HugМама МАрго  Heart Eyes не се притеснявай- вси4ко ще бъде наред.
Ох- като ги видях тия фрезии , настроението ми "литна" до небесата Hug.Дари току що заспа, аз мисля да си изпивя кафето с цигарка Blush.Имаме си второ зъб4е Party.Татито сутринта го откри,понеже той е станал и я е хранил, а мен ме оставиха да поспя.Дани, има нещо гнило в това им поведение Wink, ама да видим какво ще да е то Thinking.Аз предполагам 4е жеста от страна на моя мъж е за това 4е като никога снощи бях будна, та се "убажихме" Blush.СИгурно това е благодарността му към мен Joy
Хайде днес ако искате да си направим пак малка среща с бебоците newsm78.Ако има желаещи за "жен парк- аз съм там, а ако предложите нещо друго, мога да дойда Peace

# 28
  • София
Здравейте!На мен деня ми започна с ходене по инстанции.Отидох до НОИ и Главна инспекция по труда-пуснах по една жалба срещу работодателите ми за това майчинство и сега ги чакат яки ревизии и от двете инстанции.Но така им се пада! #2gunfire
Марго не се притеснявай,детенце ще се оправи.Те са като кученцата-бързо им минава.  bouquet
Хайде чао от мен,че малкото ще се събуди от това щракане по клавиатурата   typeuu

# 29
Марго, стискам  палци по-бързо да се оправи детето! Дано е временно и спомен да не остави.
Velmar, иска м и се да дойдем в парка. Ама със свеки сме и всеки ден след обедното хранене се мятаме в колата и газ, с картата в различни посоки. Като невидели! Малкия спи, а ние се лутаме жестоко. Хубаво, че хората ни упътват.
Вчера ходихме до Овча Купел- Пакостник. Ми, не съм впечетлена.  Искам голям магазин с всичко-от чорапки до колички! И с по-богат асортимент.
 Идея имате ли?

А за Варненските мами, отивам директно в Морската градина и ще им се накарам, ама няма да кажа кога. Никакви ги няма тука. Ааааааааааааа! То поне времето да става за плаж-разбирам, а то дъжд ги вали, и пак  не се спират два реда да напишат.

Общи условия

Активация на акаунт