Пролетта навън дойде, първи крачки прави АВГУСТинското дете!

• 11 435
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Tony_M  надявам се вече да сте по добре! Hug
blanc  уф и у нас все едно бомба е паднала,тъкмо разчистя след Ники и Елица започва да разхвърля или обратното!
Kabiv повече ли те боли от преди да родиш?  newsm78На мен още не ми е идвало и дано не е скоро  ooooh!
Ember браво на малката Вики тя е герой толкова време с  тези гадни каиши,дано да ги свалите вече! Hug
Dreams на Ники на леглото бяхме ковнали такава дъска успоредно над решетката и свърши работа.
albena_vlady  и Елица много обича пазарските колички,май и нейния спорт ще е шопинг като на майка и  Mr. Green
Aila ако имаш нужда от помощ сега като си сама кажи и ще дойда,да напазарувам или да ги погледам докато си вземеш душ,само свирни и идвам...Утре Иван е вкъщи и може да гледа Елица ,а аз мога да дойда до вас! Hug

Аз влизам само да ви се похваля за Ники днес му правиха процедура с течен азот и се оказа че дерматолога вижда прорезчета в олисялото място, порастват косъмчета ,много съм щастлива!!!

# 196
Аз влизам пак да питам, че много ви се чудя вече  Laughing
Абе вие по разходки не ходите ли, че ви остава време все да пишете в темата  smile3506
Аз не мога да свърша нищо в къщи,   докато се усетя сутринта станало време за кухня, после папкаме и хоп на вън до към 19 часа мятаме крачоли.  А вие как съчетавате всичко това + писането не мога да си обясня   newsm78
Явно аз съм малко глуповата и не ми се отдават много неща на куп  Embarassed

MamaMargo, радвам се за добрата новина!   bouquet

# 197
val_stef вече избягвам да излизам по обяд, защото слънцето много ме изморява. Макар че в момента имам помощ от майка. Излизат сутрин след 9,30-10 и към 12 се прибират. СЛедобед спим в къщи и излизаме след 3,30-4 като закусим. Мисля такъв да ни е режима за лятото.
Tony_M дано вече сте оздравели и да не ви се налага да постъпвате повече в болница.

Забравих какво още щях да пиша.
Отивам да си лягам.
Лека нощ на всички и се надявам тази вечер да спим без да се събуждаме.

# 198
Ку-ку. Дерматита при нас затихна, но ако не мажа главичката редовно с Lipobase пак се появява. Вече не се притеснявам, все пак при нас е себореен, а не атопичен и чакам търпеливо да отшуми.
Дриймсче, защо се зъбиш след "бабата на срещи". С удоволствие ще се разхождаме в нейната компания. Може пък да ми помогне да стана готвачка  Mr. Green.
Tony_M, за какво бяхте в болница? А сега как е малкия?
Мамо Маргоnewsm44 за Ники.

# 199
Забравих да питам нещо. Имам си една мини роза, която расте доста висока. Чух че трябва да я подрежа, ама не знам кога и как. Някой има ли представа как се гледат стайни цветя?

# 200
Момичета,влизам само на бързо да ви видя.
Аз утре ще пътувам за 3 дни по работа и днес оставих Марти на баба и.Много ми е мъчно,за първи път се разделяме. Cry
Как ли ще изкарам нощта без да ставам newsm78
Пожелавам на болничките да се оправят бързо.Целувки,до скив  Wink

# 201
  • Някъде там...
Аз влизам пак да питам, че много ви се чудя вече  Laughing
Абе вие по разходки не ходите ли, че ви остава време все да пишете в темата  smile3506

Валка и ние сме така миличка и аз им се чудя Grinning
Само че от 2 дни се прибираме и ние към 13-14 часа, за да спинкаме, че навън вече неможем. А ако не спим е много кисел до 21-22 часа. Та и ние така като вас взимаме кухнята, после по кафетата и т.н. Mr. Green

Иначе при нас нищо ново. Е само като изключим едно нещо Tired Tired Tired Онзи ден на едно кафе се видяхме с една приятелка и тя гушкаше бебчо, но той много плачеше от нея Sick. И днес получавам един смс от нея, че била болна от шарка-варицела Sick Sick Sick Та сега направо се побърквам от очакване Sick Sick Sick Уфф дано не се е заразил, ама като знам че инкубационния период е 10-20 дни и направо се побърквам Sick Tired Crazy
Еми това е Sick

Лека нощ!
 Heart Eyes

# 202
Здравейте и от мен!
Най-накрая мога да ви се похваля и с нещо хубаво newsm44 и за това ще започна с него - утре изписват приятелката ми и нейното бебче - Кристиан. Страшно съм щастлива че всичко при тях вече е наред  moresmile
Еlwing, Лори също не иска и да вкуси елдата, а ми се искаше да й давам, че ни беше по-нисък хемогл. Аз от скоро й давам каши че нали уж бяхме   261uu и й давах само 2-3 в седмицата. Пробвала съм и с ориз и 3 плода на Нестле - първият път я хареса много, но вече не ще и да я вкуси. Давах и грис на Милупа - отново   Sick - така си седят сега в кутиите. Сега взехме банановата и ябълката и моркована Милупа - и тук вече имаме попадение, хареса ги и даже искаше допълнително. Дано и това да не е временно  newsm17. Та за сега сме само с тези две, но скоро ще трябва да пробваме и нещо друго Thinking
Eli ym ами може тогава да се реша да я взема най-накрая тая раничка - то ние като заизлизаме се почва едно приготвяне - дрехи, играчки и всякакви джунджурийки - то на мен не раничка а цял куфар ми трябва да си го прикача за количката doh
Tony M дано вече всичко при вас да е наред  newsm17  love001.
Ние сутринта пак не успяхме да съберем урина на Лори - е това дете стоя повече от 30 мин голо и не пожела да се изпишка и това си е. Утре пак ще пробвам и дано най-накрая да има успех  newsm77 smile3538
И накрая щях да забравя да ви се похваля за още нещо /нали непрекъснато ви се оплаквам, та хубавите работи ги подминавам Rolling Eyes/ - Лори най-накрая се преобръща, но само от корем по гръб - голямо постижение нали Rolling Eyes, вие бързаците вече кой знае какви  newsm32 ги вършите, ама ние сме си много горди. А Лори се забавлява невероятно много.
Е, май е това  Crazy, извинявайте, че пак се отплеснах smile3523
Лека и спокойна нощ на всички!  love001

# 203
Май отдавна не съм се разписвала.То всичко си е както обикновено  Simple Smile
Попадна ми случайно или не книга за индиговите деца.Много е интересно.Казва  се че сега се раждат много такива деца..мъдри...умни..които ще променят света .Който се е заинтригувал ето малко четиво Намалете темпото само за три минути, за да се докоснете до мъдростта на децата. Струва си да се вслушате в думите им.

Група от професионалисти задали на деца от 4 до 8 години въпроса: „Какво според теб значи ЛЮБОВ?”

Отговорите, които получили, били по-смислени и по-дълбоки, отколкото някой е можел да очаква. Вижте и кажете какво мислите:

Когато баба получи артрит, тя не можеше повече да се навежда и да си лакира ноктите на краката. Оттогава дядо прави това вместо нея винаги дори след като и той получи артрит на ръцете. Това е любов.
Ребека – 8 години.

Когато някой те обича, той произнася името ти различно. Ти просто знаеш, че името ти е чисто, произнесено от него.
Били – 4 години

Любов е, когато едно момиче си слага парфюм и едно момче си слага афтършейв и те излизат заедно и се миришат.
Карл – 5 години

Любов е, когато ти отиваш да си купиш нещо за ядене и даваш на някого повече от твоя чипс, без да искаш той да ти дава изобщо от своя.
Криси – 6 години

Любов е това, което те кара да се усмихваш, когато си тъжен.
Тери – 4 години

Любов е, когато мама прави кафе на татко и сръбва от чашата му, преди да муя даде, за да е сигурна, че е хубаво и не пари.
Дани – 7 години

Любов е, когато се целуваш с някого през цялото време и когато се уморите да се целувате, ти искаш още да бъдеш с него и да си говорите още. Мама и татко са такива. Те изглеждат неприлично, когато се целуват.
Емили – 8 години

Любов е това, което е в стаята с теб на Коледа, ако ти спреш да отваряш подаръците си и се заслушаш.
Боби – 7 години (О-о-о-о)

Ако искаш да се научиш да обичаш по-добре, трябва да започнеш с приятелите, които мразиш.
Ника – 6 години
(ние имаме нужда от няколко милиона повече Ники на тази планета)

Любов е, когато казваш на едно момче, че харесваш ризата му, когато го виждаш с нея всеки ден.
Ноил – 7 години

Любов е, когато една стара жена и един стар мъж са още приятели, макар че се познават много добре.
Томи – 6 години

По време на моя рецитал по пиано, когато излязох на сцената, много се страхувах. Видях колко много хора има в залата! Всички ме гледаха. И видях татко, който ми махна с ръка и ми се усмихна. Той беше единственият, който направи това. Повече не се страхувах. Това е любов.
Синди – 8 години

Мама ме обича повече от всеки друг. Никой друг не ме целува, преди да си легна.
Клер – 6 години

Любов е, когато мама дава на татко най-хубавото парче от пилето.
Илейн – 5 години

Любов е, когато мама вижда татко мръсен и потен, и въпреки това му казва, че е по-хубав от Робърт Редфорд.
Крис - 7 години

Любов е, когато кученцето те близва по лицето дори тогава, когато си го оставил цял ден само.
Мери-Ан – 4 години

Зная, че по-голямата ми сестра ме обича, защото ми дава всичките си стари дрехи, а после трябва да излезе и да си купи нови.
Лорен – 4 години

Когато обичаш някого, клепачите ти подскачат нагоре и надолу и очите ти излъчват звездички.
Карен – 7 години (каква представа!)

Любов е, когато мама вижда татко седнал на тоалетната, и не мисли, че това е срамно.
Марк – 6 години

Наистина не трябва да казваш на някого „Обичам те”, ако не мислиш така. Но ако го мислиш, то трябва да му го казваш много пъти. Защото хората забравят.
Джесика – 8 години

И финалното. Писателят и преподавателят Лео Баскалия разказва за един конкурс, в който трябвало да журира. Задачата на конкурса била да се определи най-грижовното дете. Победителят било едно 4-годишно момченце, чийто възрастен съсед наскоро изгубил съпругата си. Когато видяло, че мъжът плаче, малкото дете отишло в двора на господина, покатерило се в скута му и останало седнало там. Когато се върнало при майка си, тя го попитала какво е казало на съседа, а малчуганът казал: „Нищо, само му помогнах да си поплаче.”

(Подобното лекува подобно – колко хомеопатично.)

в. „Хомеопатия”.

# 204
  • софия
Добро утро  Hug!
Не зная,какво да напиша и си го гледам това "Добро утро!" и спя с отворени очи  Tired....
vst,много добра новина,за започване на деня!Дано,само хубави моменти от тук насетне,за приятелката ти и бебчето  Peace!
Кайли,честита кола и от нас с Найа!
Не си спомням,кой какво беше писал  newsm78,явно одъртявам с бЕсна скорост  Mr. Green!
Лек ден на всички  Hug!

# 205
  • софия
Дрймсче,как изкара ноща?Успя ли да заспиш от глад Laughing?
Днес,срещичка?

# 206
Добро утро и от нас!  Hug
Ralka Balka по скоро аз бих те научила да готвиш!  Laughing Нали съм фенка на Звездев много обичам да готвя неговите рецепти. То личи на цялото семейство де.  WinkЕдно време даже бях спечелила подарък от сп. Бон Апети, но айде да не се хваля сега.  Embarassed Но откакто Токи се роди - да живеят полуфабрикатите!  Mr. Green
val_stef, MimSss вечер преди да си легна Фърлям по едно око във форума, а през деня и аз вече гледам по дългия сън да е вкъщи, защото иначе почва един истеричен рев - хем му се спи, хем му се гледа.  #Crazy Абе бебешка работа. Та така, ако не е спал вкъщи поне 2 часа, излизаме за малко.
MimSss стискам палци да вис е размине!  Praynig
Да попитам може ли една и съща мама и бебчето и да са записани и при юлките и при августинките?  newsm78
Хубав ден Ви пожелавам,а дано на мен ми мине сръднята по-бързо,че вече нервата ме е подгонила яко  Mr. Green
Може, може!  Peace Колко ги има такива - ти знаеш де. Гледам и други мами се изнасят към юлките, явно тук не им се обръща достатъчно внимание.  Mr. Green
Дрймсче,как изкара ноща?Успя ли да заспиш от глад Laughing?
Днес,срещичка?
Аз като си хапнах салатата и шунката и се наядох бе, ама ще видим днес как ще я карам.  Mr. Green
Среща - да само да видим Токи ога ще спи и колко време!  Thinking
Хайде лек ден!  Heart Eyes

# 207
  • софия
Ето,на това сега съм "хвърлила око":
http://www.pocket-lint.co.uk/reviews/review.phtml/1530/2554/tunk … and-luggage.phtml
Нали идва сезона,за хойкане  Laughing!АМА,много ми хареса,значи....

# 208
  • у дома

днес и ние може да успеем, за вчера ще разказвам като се видим  Mr. Green а и AndyB може да навием да дойде, св. троица нали  newsm78

MimSss стискам палци да ви се размине  Praynig vst_80 поздравления   bouquet  cveta80 това го бях чела преди време  Hug

# 209
  • София
Добър ден на всички!

Сега успях да се добера до компа и искам първо да ви почерпя с нещо сладичко за душата, че днес моето голямо момче става на 9 месеца. Laughing

Качила съм малко снимки в албумчето на 9-месечните.
Иначе и при нас нищо ново. Скитаме по цял ден по улиците и градинките, макар че много много не иска да спи вече в количката.

В неделя ще го кръщаваме, та сега ни е леко предстартово Joy

Лек и усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт