Сайт с игрички и хубави награди - 4 серия "ЧАКАЩИ СПЕЧЕЛЕНОТО" :))

• 13 026
  • 307
  •   1
Отговори
# 120

Момичета, този сайт има ли бутон за преминаване на английски?

# 121
  • София; Дружбето
Грррр, тъкмо събрах 4 буби и рещих да си пробвам късмета на Сладките и .....0 буби Mr. Green Алчността се наказва Blush

# 122
Незнам дали съм открила топлата вода, но чак сега схванах тъпата щука на рибките за какво служи - ако цъкнете точно на торбичката която е в устата и се прибавят 30 към храната за червените рибки.

# 123
Момичета имам въпрос към вас. Има няколко акаунта в моя клан: Mylenka, Anii14 и Debbra Нямат никакви точки. Моля ако сте ги затрили пишете, за да ги махна, че има и други желаещи за клана.  Laughing

# 124
  • София; Дружбето
А как мога да дойда в клана?

# 125
defigames.com го няма и на английски, аз засега се оправям на френски. Харесах се 2 игри и играя само на тях, ама нещо много трудно се събират точки и се чудя има ли смисъл да продължавам да играя.

# 126
  • Ботевград
ПОМОЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!

Утре имам макспак и ще ми даде да играя на тъпата летяща къртица, а аз хич не мога
Ако някой я владее таз игра ще ми изиграе ли кърта на акаунта. МЕРСИИИИИ

# 127
 Искам да запитам получилите награди, как си ги взехте? Интересува ме да ли са били препоръчани, че брат ми не е в Бг,пък да се възползвам от името му  за нов акаунт Crazy 

# 128
Да с препоръчно идват Peace

# 129
halapela , благодаря ти !  bouquet

# 130
Искам да запитам получилите награди, как си ги взехте? Интересува ме да ли са били препоръчани, че брат ми не е в Бг,пък да се възползвам от името му  за нов акаунт Crazy 

Oт пощата не те ли познават? На мен ми викат "Сетра ти има еди кво си, а мъжа ти еди що си!"  Crazy И хабер си нямам от къде знаят кой какъв ми е /е не че ще сбъркат сестра ми и мъжа ми де  Laughing/, но със сестра ми живеем в различни блокове.

# 131

Oт пощата не те ли познават? На мен ми викат "Сетра ти има еди кво си, а мъжа ти еди що си!"  Crazy И хабер си нямам от къде знаят кой какъв ми е /е не че ще сбъркат сестра ми и мъжа ми де  Laughing/, но със сестра ми живеем в различни блокове.

Sillveto,  и аз разчитам на пощаджийките. Абе само да спечеля нещо Praynig, пък ще си го зема някак си   Crazy

# 132
И аз мога да се похваля с подарък вече! Neon Pen! Нещо не разбрах как го спечелих, защото все пишеше, чо губя, но като влязох в този акаунт отново и много му се зарадвах Mr. Green А за първи път играя Whistling
Днес се разрових из фолема и гледам едно сруго сайтче www.blobzone.com . И има някакво... човече-топче, което си отглеждаш, но не разбирам изобщо френски, а да си превеждам всичко е много трудно. Нека някой, ако знае как се играе, да сподели Praynig Аз сега му дадох задачка да чете една книжка...

# 133
  • Spain
Момичета имам въпрос към вас. Има няколко акаунта в моя клан: Mylenka, Anii14 и Debbra Нямат никакви точки. Моля ако сте ги затрили пишете, за да ги махна, че има и други желаещи за клана.  Laughing
цвете ама тои твои ли е клана  muni4eto ли си ти ?
и аз ги гледам отдавна там ..мен не ме махай амкабг - трупам всеки ден Simple Smile

# 134
  • ПАЗАРДЖИК
Днес взех Max Pack на заекаи ми даде и Max Pack на Paintboll  Rolling Eyes Дали не е някаква промоция  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт