Сайт с игрички и хубави награди - 4 серия "ЧАКАЩИ СПЕЧЕЛЕНОТО" :))

• 13 012
  • 307
  •   1
Отговори
# 180
Аз си получих раничката на същата дата точно след месец! Много е хубава! Отдавна не бях влизала из форума и нещо ми се изгуби темата ни, но сега след като я открих разбирам, че сте обзъждали куестовете... Всичко ясно, но да задам един мнооого тъп въпрос: Къде и говорите на тази риба, не мога да се ориентирам, а уж и френски знам...??? Embarassed Embarassed Embarassed

# 181
Във форума на Find-jeux някой се е оплакал,че си е взел Speed code,но не са го приели в Prizee-то и му отговарят това "Speedcode doesn't work on prizee. On prize work: Prizpass, Allopass B, Getpass" Тук някъде също бях чела,че Speed code не е много сигурен дали става за Prizee-то,някой път ставал,някой път не ставал.Аз не посмях да рискувам.Prizpass и Getpass са се свършили,а Allopass B не многа да го намеря къде го има.Там където са другите кодове го няма  Thinking Къде да го търся???

# 182
Открих си клан и ако някой има желание да заповяда има около 5 места
  Здравейте  Simple Smile Бих искала да попитам как се казва клана ВИ и дали може да се присъединя към него?
Клана се казва kinchi заповядай

# 183
  • София
Благодаря  Grinning  bouquet

# 184
Силви, честит ти комплект за баня  Hug Ти май отдавна играеш за него  Mr. Green Аз по същия начин не знам вече колко пъти играя за комплекта за маникюр, но пак го загубих  Mr. Green Но не губя кураж.
Да се похваля, утре играя на 10 ниво на жабата, да видим какво ще стане. Някой превъртал ли я е до сега?

# 185
Цвете, и аз утре съм на 10 ниво на жабата Grinning

Днес забърсах още един макс пак от http://www.yacado.com/ и го изиграх вече Laughing
Даде ми и 15 игри на пейнтбола Twisted Evil

# 186
Цвете, и аз утре съм на 10 ниво на жабата Grinning

Днес забърсах още един макс пак от http://www.yacado.com/ и го изиграх вече Laughing
Даде ми и 15 игри на пейнтбола Twisted Evil
Биби я кажи как се играе на този сайт и колк време ти трябва за макспак. Има ли английски вариант? Трябва ли да пиша 4е са ми го препоръ4али, ако трябва пиши ми ника си?

# 187
Макс пак-а струва 9 000 нещо си. За 43 дни ги събрах Tired
Повечето игри са като билетчета - натискаш jоuer и после valider - 3 пъти.
Има само три игри, които се играят:
- първата е едно човече обикаля нещо като парк, събира монетки и се бие с подобни на него човечета. За бой се натиска интервала. Има едни дървени врати - там отиваш и минаваш на следващото ниво. На ден по едно ниво дава.
- втората е с едни топки
- третата едно скача и събира някакви листчета /папируси/ и трябва да се пазиш от тия дето се разхождат. Скача се с ctrl.

Не си спомням дали имаше за спонсор newsm78
Bubonder съм там.

макс пак-а го купих и веднага ми пратиха кода.  Grinning

Английски май няма Rolling Eyes Аз френски не разбирам, но се оправям вече  hahaha

Последна редакция: пн, 30 апр 2007, 15:16 от Biby

# 188
Макс пак-а струва 9 000 нещо си. За 43 дни ги събрах Tired
Повечето игри са като билетчета - натискаш juer и после valider - 3 пъти.
Има само три игри, които се играят:
- първата е едно човече обикаля нещо като парк, събира монетки и се бие с подобни на него човечета. За бой се натиска интервала. Има едни дървени врати - там отиваш и минаваш на следващото ниво. На ден по едно ниво дава.
- втората е с едни топки
- третата едно скача и събира някакви листчета /папируси/ и трябва да се пазиш от тия дето се разхождат. Скача се с ctrl.

Не си спомням дали имаше за спонсор newsm78
Bubonder съм там.

Мерси включвам се и аз. А Макспак от куде вземаш?
макс пак-а го купих и веднага ми пратиха кода.  Grinning

Английски май няма Rolling Eyes Аз френски не разбирам, но се оправям вече  hahaha

# 189
Биби открих го. То и тук има готини наградки, много ти благодаря.  Hug  bouquet

# 190
В лявo има Boutique, след това  Codes и ще видиш рибата на Прайз  Grinning

# 191
Аз да се оплача - таман събрах 5 буби, таман да хвана свободни билети за скрачинг и изненада - зарежда ми пет минути и не отвори билета!!! зацикли на loading и дотам.   smile3511 Поне не ми откраднаха бубите! Кога ще спечеля ключодържател!?!!?
 smile3514

# 192
аз вчера играх 10-ти на рибите, ама загубих  Tired тая тъпа мрежа...  #Cussing out
Иначе вчера макспак на пейтбола си взех и ми даде 30 опита  Crazy Малк остранно гледах, ама се оказа, че така трябвало  Rolling Eyes

# 193
Брех  Crazy Днес нещо се сдуха играта и ми даде 0,13 бубс на заека, при това на 3 или 4то ниво  Shocked За сефте ми се случва... А на същия ацц билетите за триене ми дава 0,02 бубс, 0,02 бубс, 0,01 бубс на всички билети  Rolling Eyes На някой случвало ли му се е такъв ден?

# 194
Някой можер ли да ми каже това какво означава опитвам се да се регистрирам на този адрес и ми показва това постояно:Veuillez corriger le format de votre :
Adresse.

Общи условия

Активация на акаунт