Но пък аз забелязвам, че като се изпикае и на дупето има капки, тоест явно й идва плитко, та в това отношение сестра ми взе на племенника ми едно от Икеа, бяло със зелено, вътрешната част се маха и се мие по-лесно, нашето трябва цялото, та това от Икеа е доста по-дълбоко и широко и лично на мен ми изглежда по-удобно, може скоро и на такова да минем. Единственото, което правех отначало е, че я носих в тоалетната с гърнете и аз сядах на тоалетната и й обяснавах, че на тоалетната се пишка, ака и дъра бъра, не че схващаше де, смееше ми се, но да...в това отношение просто имах късмет да си стои без проблем. Племенника ми пък голям рев, все едно на огън го слагаха, сестра ми му пее, дава му книжки, играчки, гушкат се, всичко само и само да стои, към 2 месеца отне да свикне. Иначе аз я слагам преди и след хранене и преди и след сън, разбира се и при интервали на будуване на всеки 40-60 минути.П.С А, намерих това от Икеа, само че явно от зелено са го направили синьо: https://www.ikea.bg/products/lockig-detsko-garne/40591581/