Лидл 195 - Предколедни настроения

• 24 760
  • 285
  •   2
Отговори
# 165
Здравейте, някой купи ли елхата вече? Аз взех преди малко, тръгнах да я сглобявам ама тя на нищо не прилича, много рехава. Или аз нещо не правя както трябва. На снимката е долната част, като сложа другите още по-зле изглежда 🤷🏼♀

# 166
Някой видя ли на живо детските зимни космонафти - софтшел ли са?

Не съм ги виждала на живо, но не са софтшел. Материята им е като на стандартното ски облекло.

# 167
Благодаря! Да, има логика да е за ски, гледайки другите стоки за седмицата. Дали ще пуснат и софтшел? До сега не съм обръщала внимание на детските дрехи, а сега имам необходимост оменно от тях...
Някой видя ли на живо детските зимни космонафти - софтшел ли са?

Не съм ги виждала на живо, но не са софтшел. Материята им е като на стандартното ски облекло.

# 168
За България не знам кога ги пускат, аз съм в чужбина. Влязох в темата да проверя нещо друго. Но в каталозите тук софтшела го пускат есента и напролет, само че онлайн си ги има почти целогодишно.

# 169
Имате ли напоследък непечеливши скреч карти?
При мен от повече от 2 месеца всички са печеливши и се зачудих 🙃
Всички са печеливши и при мен. Последната беше за 20% намаление за чийзкейк, за което имам и друг купон.
На мен ми прави впечатление, че напоследък за стоки, които вече за нищо не стават или са в окаян вид - намалението е само с 20% или нямат никакво намаление. Същото се отнася и за стоки с изтичащ срок на годност днес или утре. Говоря за магазина на ул. "Г.С.Раковски" в София.

# 170
При нас са намалили с -20% термос...без капачка обаче, неизползваем.😂
И моите скреч карти са почти всичките печеливши, съвсем малко са, които ми казват да се усмихна и ми пожелават повече късмет.😅 Това го забелязах може би, откакто седмичните купони станаха повечето с по-10% и -15% отстъпка...

# 171
Някаква промяна в правилата групата ли има, че не съм влизала отдавна? Пуснах пост с купони, които подарявам, като ги сложих в скрити, но е изтрит, що така? Thinking

# 172
  • оттам, откъдето започва България
За съжаление правилата се промениха. Сега кодове се предлагат в тази тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1824274.msg50506391#new и честно казано много трудно се случват нещата с ползването им.
Преди беше много лесно, защото всеки купон си беше в темата, но....

# 173
  • Sofia
Аз днес отмъкнах два телешки езика на 50%. След малко ще ги сваря и после ще мисля дали ще ги правя на нещо друго, или така с лимонче и пиперче за мезе.

# 174
  • Бургас
При мен не само че скречовете също са основно печеливши напоследък, но и избраните уж за мен купони, са наистина за неща, които купувам... Друг е въпросът, че с тия смешни 10%, никак не ме съблазняват и бойкотирам с неизползването им. Лентата ми за 980лв пък изобщо не искам да я коментирам, при положение че от месеци я направя 400лв оборот, я не... Да им имам политиката за стимулиране Joy

# 175
Аз този месец имам към 60 лв оборот в Лидъл.😅 Хем ходя често, но явно за основните неща ме съблазнява повече конкуренцията.😀
В нашия филиал най-накрая са се появили дезодорантите с аромат на парфюмите им. Три вида имаше при нас. Също се е появила вече и свинската саздърма.🙂

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 23:57 от dolce miele

# 176
  • София
Изпращат допълнителни мейли с купон вътре за малките пакетирани вафлички 10х25 грама с 50% отстъпка.

# 177
Да попитам , имах два купона за намаление на една и съща стока. някак си се застъпиха. Ако купя един брой и активирам и двата купона ще ми отчете ли намалението от двата купона? Надявам се да обясних добре Simple Smile. Не беше нещо , което ползвам , затова не пробвах на касата да го купя.

# 178
Прилага се по-голямата отстъпка. Само, ако е с етикет заради изтичащ срок се наслагват май с купона Simple Smile

# 179
  • София
Да попитам , имах два купона за намаление на една и съща стока. някак си се застъпиха. Ако купя един брой и активирам и двата купона ще ми отчете ли намалението от двата купона?

Не.

Общи условия

Активация на акаунт