Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 586
  • 805
  •   2
Отговори
# 390
  • Под Слънцето
И аз за пръв път чувам / чета за това за 30-те минути. Рядко взех да влизам там, а и докато си обикалям, си разцъквам купоните, ако нещо ми хареса, актививам купон и го вземам. Сега погледнах апп-а.Всичко си ми е отчетено с купоните от последните дни.

# 391
Аз с купон не съм имала проблем (досега), но с незнаене на кодове от касиерите - бол. От сорта на налучкване на код за ванилени топчета. Накрая се принуди да пита колежка, но чак впоследствие видях, че покрай налучкването е останал маркиран многозърнест кроасан (или от сорта), какъвто не съм купувала. Вече особено внимавам със закуските от витрината или продукти с оранжев/зелен етикет.

# 392
В Лидл има ли медени блатове?

# 393
Миналата седмица имаше, но по принцип мисля, че не поддържат. Може и да бъркам.

# 394
Активира съм купон инепосредствено преди касата и се е отчитат...

# 395
Нямала съм проблеми с купони, но в Лидл на Менделеев и на Недялка Шилева в Пловдив ми е любимо как налучкват някакви кодове. Взела съм си нещо ново и ми е “чукнато” съвсем различно нещо. Касиера хич не му дреме и ако се обадя ми отвръща с “то е маркирано по-евтино, иначе трябва да правим сторно” и се отказвам да споря..

# 396
Винаги си проверявам бележката, нормално е понякога да се случват както технически, така и човешки грешки, но от Лидл винаги са много коректни и веднага поправят несъответствието.

Разбира се тази проверка я правя след/до касата, не виждам нужда да се задържа опашката, винаги връщат пари и сторнират, като им покажеш. То и да искам по-дълга сметка няма да мога да проверя толкова бързо с всичките там отстъпки и купони.

# 397
  • Пазарджик
При мен редовно не се отчитат промоциите когато са свързани с Лидл плюс.Пиша им на контактната форма и винаги са ми изпращали купон за компенсация. Пресен пример е от миналата седмица когато закупих замразената торта, която беше на 8.99,но ми беше отчетена на 11.99.Писах им и ми изпратиха купон за5лв ,който важи 60дни.

# 398
Има, но са по- малък диаметър от тези на Берьозка

# 399
И при мен сравнително често се е случвало да не отчете намаление. Но аз купувам по 2-3, максимум 4 продукта на едно влизане, та лесно хващам проблемите още по време на маркирането. Чат-пат пробват да оспорват - най-често в Дружба, до джъмбо, - после едно дълго чудене какво да правят, пък кой да го направи...

# 400
  • Пловдив
Кои ядкови млека са без захар?

# 401
Кои ядкови млека са без захар?

Бадемово без захар взимам.

# 402
Предполагам, че е био бадемовото мляко.
Скрит текст:

# 403
И аз проверявам касовите си бележки близо до касите, а не на самата каса. Ако има проблем, оправят го, никога не са ми отказали.

# 404
  • София
Къде ще откриват нов Лидл в София. Вчера ми се мерна билборд, но не можах да прочета шофирайки.

Общи условия

Активация на акаунт