Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 605
  • 805
  •   1
Отговори
# 375
Мариат, благодаря за снимката! Предполагам, че вътре ще е по-хомогенна от сметаната 30% UHT.

# 376
Момичета, преди време имаше кроасани с нуга за печене в хладилната витрина, бяха около 1кг. Напоследък не намирам нито тях, нито обикновените с масло. Единствено налични има някакви минита с масло 360гр за 6,99лв. Да не са отлистени?

# 377
  • Пазарджик
Момичета, преди време имаше кроасани с нуга за печене в хладилната витрина, бяха около 1кг. Напоследък не намирам нито тях, нито обикновените с масло. Единствено налични има някакви минита с масло 360гр за 6,99лв. Да не са отлистени?
От около година ги няма.На дъщеря ми бяха любими.Сега гледам,че има някакви нови с масло,но каква е цената не помня.

# 378
Някой знае ли цената на дъската за рисуване

Благодаря предварително

# 379
  • София
Май около 50 лв. струва дъската.

# 380
  • Под Слънцето
Някой иска ли това вино с купон на 8.99?

# 381
🚨 Внимание с Lidl Plus купоните! Проверете касовите си бележки!

Искам да споделя проблем с приложението Lidl Plus и да ви предупредя! Вчера в Lidl купонът за 25% отстъпка на торта отказа да мине и на самообслужване, и на стандартна каса. Служителите не успяха да разрешат техническия проблем и единственото, което предложиха, беше некоректна отстъпка от 20% вместо полагащите се 25%. Моля, бъдете изключително внимателни: проверете касовите си бонове веднага, дори ако мислите, че купонът е минал успешно. Надявам се да не се е случило и на други, но бъдете бдителни!

# 382

Искам да споделя проблем с приложението Lidl Plus и да ви предупредя! Вчера в Lidl купонът за 25% отстъпка на торта отказа да мине и на самообслужване, и на стандартна каса. Служителите не успяха да разрешат техническия проблем и единственото, което предложиха, беше некоректна отстъпка от 20% вместо полагащите се 25%. Моля, бъдете изключително внимателни: проверете касовите си бонове веднага, дори ако мислите, че купонът е минал успешно. Надявам се да не се е случило и на други, но бъдете бдителни!

При мен пък в събота не се отчете отстъпката от 5% до 100 лв. Много бързахме и чак в къщи го установих. Добре, че купонът важи още 7 дни и този път няма да бързам толкова.
Нямах други активирани купони и не знам, дали и щяха да не бъдат отчетени.

# 383
  • София
Случвало ми се е няколко пъти. Много рядко не си чета бележките, обикновено се разправям на касите, но това ми изяжда от обедната почивка и след това винаги пускам оплаквания.

# 384
  • Под Слънцето
Не тръгвам от каса без да проверя стриктно кб и ресто (ако съм платила кеш). Който ще да се сърди, че задържам опашката!

# 385
  • shumen
И аз на каса проверявам винаги бележки.Няколко пъти не съм и е имало проблем.

# 386

Актуализация:
Писах до Център за обслужване на клиенти, предоставих всякакви детайли, магазин, дата и час, каса, скрийншотове, и са ми отговорили с шаблон, макар че отстъпката беше с Lidl Plus, а не купон за активиране:

Цитат
Ако отстъпката не е приложена към купон в приложението Lidl Plus, моля, уверете се, че:

•   приложението Lidl Plus е било сканирано (това може да бъде разпознато по звуковия сигнал);

•   номерът на артикула в описанието на купона е същият като номера на артикула на етикета на рафта;

•   купонът е бил активиран поне 30 минути преди сканирането на приложението Lidl Plus.

# 387
  • СОФИЯ
Същият отговор имам и аз 2 пъти.
Различни купони и отстъпки с карта не ставаха, нито на каса със служител, нито на самообслужване.
Телефон няма свързване.

# 388
  • София
От този шаблон, обаче, има полза.
Аз за първи път чувам / виждам / срещам това нещо за активиране 30 минути предварително.
Случвало ми се е да не отчете купон. Доколкото мога да си спомня, е било когато картата е ползвана два пъти през кратко време. И случайни хора са ме молили да ползват, и на приятели съм помогнал маркирайки едновременно на съседни каси. Без и те са са взели от продуктите с купон, разбира се.
Тогава проблемът се е решавал като се отмаркира Плюса и се маркира наново.

Тази вечер на Канала био биволската моцарела беше на половин цена, излиза ~15 - 15 и нещо за кг. Срок на годност още 2-3 дни.
Имаше около 4-5 кашончета останали.
Предполагам партидата ще е една навсякъде и ако имате интерес можете да погледнете по вашите филиали. Класически, традиционен вкус има и е същата като в Италия.
Има и някакви начални намаления на Фаворина - някои неща по 10, 15 или 20%
Ама устоях! Че съм станал като превтасал козунак над колана 🙃
Италианските ябълки също са хубави - едри, здрави, хрупкави и сочни.
И сега ги ръфам наместо щолен 😅

# 389
  • СОФИЯ
Тъпо за пореден път!

Общи условия

Активация на акаунт