Лидл 195 - Предколедни настроения

• 24 856
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • София
alllllimei
Много благодаря за съвета да се маха фолиото от мързеливите таблетки.
Не съм се замисляла, че може да навредят на съдомиялната в дългосрочен план.
Точно тези от снимката ползвам и за пръв път
махнах фолиото, поозорих се малко, но с нож успях.

# 136
Благодаря за мненията за виното!🙂 Шансът да изпием останалото след готвенето вино клони към нула, само по поводи пием или инцидентно и по малко. Та мислех да го използвам за няколко пъти готвене...🤔

Има едни малки стъклени бутилки по 250мл /мисля... Thinking/, които са много удобни точно за готвене, щом не пиете. Бяха на цена около 3 - 3,50 лв. Аз поне ги ползвам тях, когато става дума за червено вино. За бяло ползвам от кенчетата, които са розови. Газирано е, ама при готвене ефекта се изпарява.

# 137
lite16, аз също само с нож успявам да го махна.Sweat Smile
Може би вече си го открила, но за всеки случай да кажа, че от едната страна обвивката е застъпена, но не е залепена и се получават два слоя и там като се бръкне с ножа е най-лесно. Че и аз преди дълго чоплех, но от другите краища трудно поддава.

# 138
Никой ли не е използвал сухата смес за розови макарони?🙂

# 139
В Плевен дали има някъде тази работилница?

# 140
Подарявам.Валиден до днес.Пишете на лично.Подарен.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 06:48 от Nadia_Di

# 141
Чудя се на акумулаторната прахосмукачка от следващата седмица. Някой има ли я, дали върши работа?

# 142
Здравейте,в английския Лидл пуснаха коледните пуловери,качеството не ми хареса,100 процента акрил,но за 10 паунда толкова.
Според мен пуловерите от новата брошура са по-хубаво от този.

# 143
Ама са с куче. Дано им устоя. 🐶

# 144
  • Пазарджик
Никой ли не е използвал сухата смес за розови макарони?🙂
Да,многократно. Дъщеря ми обича да ги приготвя със сместа,пробвали сме и кафявите.Миналата седмица взех с шамфъстък,но още не ги е правила.

# 145
maria1986, значи стават макароните.🙂 Аз само розови кутии видях, ще погледна дали има и други видове при нас. Кафявите хубави ли са?

# 146
  • Пазарджик
maria1986, значи стават макароните.🙂 Аз само розови кутии видях, ще погледна дали има и други видове при нас. Кафявите хубави ли са?
Да,хубави са,но зависи от вкуса на всекиго.

# 147
Само да доложа ,че в Ринг Мол-а, имаше снощи намалени бархетени спални комплекти - 10,99  и 16лв Коледни , както и разтворимо кафе от тези малките 2в1 ...друго не видях Sad

# 148
Кафе 2 в 1 ?!? Къдеее!
Да не е 3 в 1 ?

# 149
Момичета, включвам се в темата с въпрос дали има някъде апарат за кръвно налягане? Предпочитам Медисана. Блогодаря!

Общи условия

Активация на акаунт