Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 659
  • 805
  •   1
Отговори
# 300
И аз имам отстъпка на ябълки Амброзия от календара. Според мен ще са еднакви при всички, но хубавите продукти, с добри отстъпки, няма да са налични, както при предходни случаи. Затова хич и не мисля да отивам специално за продукт от купоните или календара, за да не се разочаровам.

# 301
И аз имам ябълки. И за пица, изтичащ днес. Но няма да се разкарвам до там, че имам работа. Ако на някого му трябва, да ми пише.

# 302
Някой ако си купи машата да сподели отзиви как е, дали изобщо я има налична?
При нас имаше налични 6 броя с отварянето. Първа се добрах и взех 2 броя - за мен и за подарък. На касата една дама също беше взела 2 броя. И така, в 7:33ч вече са останали 2...Момичето сподели, че от снощи като са нареждали стоката са били повече бройки, явно и служителите се снабдяват, което е разбираемо. Но да бяха заредили повече като има интерес.
 Сега го пробвах, не очаквах да е толкова добър! Има подобни и в Тему 5в1 за 50лв. Аз щях от там да поръчам, но този ми излезе на брошура и го взех заради гаранцията, иначе и от там е опция!

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 23:00 от VYX

# 303
Има ли тия захващащи ролки за къдрици, не знам как се водят точно...

# 304
Има ли тия захващащи ролки за къдрици, не знам как се водят точно...
Каквото е на снимката, това е.

# 305
  • София
За обичащите вафли, мога да препоръчам My Motto, които пускат периодично и има в настоящата брошура.
Това са най-хубавите вафли, които съм опитвал през живота си - с богат вкус и без ненужна сладост. Цената е по-висока от на другите, но има защо.

# 306
  • Варна/Благоевград
Здравейте ,котиджа на Пилос в бялата опаковка със зелените букви, които беше 2 лв кутията има ли го още ? В нашия магазин намирам само рози на Милбона в синята опаковка на 4 лв

# 307
  • София
Здравейте ,котиджа на Пилос в бялата опаковка със зелените букви, които беше 2 лв кутията има ли го още ?....
Не.

# 308
  • София
Ютия ми е необходима спешно.

Дали в Лидл има, че не ми се ходи до Техномаркет и подобни ?
И аз съм на тази вълна и се чудя каква. Миналата седмица имаше за 43 лв на Тефал или Филипс (не си спомням добре). Може да има останала още. В събота в лидл- Младост 3 имаше. В брошурата на фантастико видях за 38 лв Тефал, 2000W, което ми се струва добре.

# 309
В София в Дружба няма стилизатор за коса, даже преди имаше само няколко.
Мен ме интересува за къдрене как е и основната приставка сешоар ли се води?
Купих един "био" чипс на тяхната марка от сладък картоф - bio organic с морска сол. Чак на такава гадост не бях попадала в Лидл. Има вскус на токова много пържено и олио, че направо ти се сгажда. Преди време бях взимала от червено цвекло, да речем че ставаше за нещо, но това е Close

# 310

Вече има стикер на брошурата, че не се предлага Rolling Eyes

# 311
Ютия ми е необходима спешно.

Дали в Лидл има, че не ми се ходи до Техномаркет и подобни ?
И аз съм на тази вълна и се чудя каква. Миналата седмица имаше за 43 лв на Тефал или Филипс (не си спомням добре). Може да има останала още. В събота в лидл- Младост 3 имаше. В брошурата на фантастико видях за 38 лв Тефал, 2000W, което ми се струва добре.
Гледах, че в Кауфланд има парна ютия на Фиплис, която струва 30 лв + 10 точки от приложението

# 312
  • оттам, откъдето започва България
Търся купон за бонбони Моцарт. Ако някой има, да ми пише на лични. Simple Smile

# 313
Купих един "био" чипс на тяхната марка от сладък картоф - bio organic с морска сол. Чак на такава гадост не бях попадала в Лидл. Има вскус на токова много пържено и олио, че направо ти се сгажда. Преди време бях взимала от червено цвекло, да речем че ставаше за нещо, но това е Close

Вземете си печен.
Пържените са много тлъсти.
Напоследък много рядко ям чипс и ми е по-добре без него.

# 314

Вземете си печен.
Пържените са много тлъсти.
Напоследък много рядко ям чипс и ми е по-добре без него.
Аз си помислих, че е печен и за това го взех. Вкъщи ако се купи чипс ще е печен, но на този никъде не пише какъв е. Пише 38% слънчогледово олио, от зад обаче Confounded

Общи условия

Активация на акаунт