Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 648
  • 805
  •   1
Отговори
# 315
Ходих до Лидл, ама не намерих сусамките за 1ст., но и не търсих дълго, че бързах. Купончето изтича днес, ако някой го иска, да ми пише.

# 316
Ходих до Лидл, ама не намерих сусамките за 1ст., но и не търсих дълго, че бързах. Купончето изтича днес, ако някой го иска, да ми пише.

Сусамките стоят в кутийки на касите.

# 317
Здравейте,и аз имам адвент календар,падна ми се дядо Коледа шоколадова фигурка,в България има ли такива продукти безплатно при достигане на определена сума и в началото на всеки месец?

# 318
За пазаруване над определена сума май няма артикули по 1-2 ст. (има обаче % или определена сума в лв отстъпка при пазаруване над дадена сума). Има лента всеки месец и тогава при достигане на определена сума от лентата, може да се избира един от няколко продукта за 1 ст.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 01:35 от dolce miele

# 319
Здравейте, обръщам се с молба към вас. Тъй като живеем в малък град и почти винаги няма нищо на промоция, естествено и машата със сешоар я няма. Ако в някой град, някоя от вас види останала, би ли била така добра да я вземе и да ми я изпрати? Исках да я взема за дъщерята, но....

# 320
Здравейте, обръщам се с молба към вас. Тъй като живеем в малък град и почти винаги няма нищо на промоция, естествено и машата със сешоар я няма. Ако в някой град, някоя от вас види останала, би ли била така добра да я вземе и да ми я изпрати? Исках да я взема за дъщерята, но....

Вече има стикер на брошурата, че не се предлага Rolling Eyes

# 321

Вече има стикер на брошурата, че не се предлага Rolling Eyes

Благодаря за инфото...

# 322
Не знам вече за кой път ми се случва да слагат кроасани с масло на мястото на тези с нуга крем. Снощи мъжа ми отиде до Лидл в Плевен да вземе с нуга понеже има купон и каза че имало натрупани уж на нугата и като се прибираме след вечеря отхапвам от един ми той с масло, понеже съм бременна и така ми се ядеше страшно тъпо ми стана. Тъпа практика на всички вериги не само на Лидл.

# 323
Нугата имат поръска лешници

# 324
  • софия
Някой опита ли пушеният шаран?
Не че не купих, но да знам. Любопитството ме подмами. Предходна година купувах пушен паламуд - не беше нашето.

# 325
  • Варна
Има ли и други като мен само с един купон. Имам само за паста за зъби и един от тия дето излизат всеки ден.

# 326
В Смолян има 4бр от сешоара с приставки

# 327
Не са ви разрешени ЛС.
Дали мога да ви помоля да ми закупите 1 бр.

# 328
Подарявям

# 329
Не са ви разрешени ЛС.
Дали мога да ви помоля да ми закупите 1 бр.
Съжалявам, но не бих се ангажирала. Обаче съм сигурна, че пак ще я пуснат, щом има интерес.

Общи условия

Активация на акаунт