Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 651
  • 805
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Дали мога да ви помоля да ми закупите 1 бр.
Не знам дали ще има успех, но пробвайте да се обадите на телефона на Лидл (има го на всяка касова бележка), да им кажете къде има бройки и да ги помолите да го изпратят в близкия магазин. В началото на съществуването си в България, правеха такива услуги. После спряха, но пък може да попаднете на услужлив служител.

# 331
Здравейте, извинявам се, ако се повтарям, но купували ли сте от светещите пуловери?
След пране оцеляват ли - светлини, звук?

# 332
Този сешуар явно е вълшебен, че навсякъде е изчерпан.

Кое изделие и на коя марка му е образец ?

# 333
Предполагам, че е нещо като Dyson

И да не ми е съвсем постна публикацията Laughing Моля, споделете мнения за капсулите за кафе на Лидл. Замислили сме да купим на майка ми кафе машина 7 в 1 и съответно освен тип Долче, може да използва още няколко вида капсули.

Та искам освен Долчето, да ѝ взема няколко различни вида и марки, че да се ориентира кое ѝ харесва и да знае какво да си купува. Та ще се радвам драснето по някое мнение бива ли ги, хубаво ли става кафето, силно, слабо, ароматно и т.н. Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 11:31 от call3

# 334
Имам същата кафе машина 8 в 1 мисля беше. Веднъж купих от лидълските капсули, наистина цената е супер, но никак не ми допаднаха. Пия само Лаваца крема и арома, може би е навик , другите не ми харесват. Купила съм капсули Долче густо кортадо, когато искам по-слабо кафе. Иначе ползвам приставката за мляно еспресо и ако видя някоя промоция на капсули Лаваца купувам

# 335
Този сешуар явно е вълшебен, че навсякъде е изчерпан.

Кое изделие и на коя марка му е образец ?

Да, имитация е на Дайсън, аз обаче хич не се справих снощи...ще трябва да гледам клипчета. Имаме и ментето от тему у нас, то сякаш по- захваща кичура за къдрици, с тази аз нещо не го правя като хората, не знам кой е крив...Да споделят и другите сдобили се късметлийки

За кафето- аз си харесвам капсулите на Долче Густо, моята е 5 в 1, сега за пръв път взех хартиените капсули от Лидл, много ни харесаха, 40 бр 9,90 лв

# 336
На тяхната марка много ми харесва Café au lait - кафе с мляко, кафява опаковка.

# 337
Нищо не ми е харесало от кафе - капсулите на Лидл. И аз съм с такава машина - Cecotec, с 3 приставки за капсули и една за мляно кафе. Най-хубави варианти има за Неспресо, но основно от Амазон ги вземам, че тук са прекалено скъпи. От българските магазини купувам Долче Густо, но само оригиналните. От съвместимите - няма много, които да са ми харесали. Може би единствено някои варианти на Кауфланд марката, но само когато са на промоция.
При всички положения комбинираните машини са много по-добър избор за всеки, който иска капсули. Моята прави и много хубаво кафе от мляното, вкъщи мъжът ми го предпочита, а аз съм на капсули.

# 338
Чудесни сте, момичета! Благодаря ви за насоките! Ще хвърля поглед и на кауфландските и на тези в лидл, както и оригинали, пък да си решават. Радвам се, че и с мляно добре се справя, защото за сега такова си правят. И явно наистина ще се зарадва на машината майка ми, понеже тя обича разнообразието, а баща ми и да не хареса капсулите, ще си му прави мляно.

# 339
  • Пловдив
Преди мисля имаше пррпарат за спортни дрехи? Сега не видях...за ски екипи и т.н.

# 340
За втори или трети път ми се случва във филиала в Кючук Париж Пловдив, при един и същи момък /друг път никога не ми се е случвало/ да маркирам на касата Лидл+ и след като съм платила покупката да не е отчетена в приложението. Сумата не беше голяма, но все пак ... Следващия път ще го дебна да не би да прави нещо и да отмаркира Лидл+
Аз също имам купон за РД и миналия ден като пазарувахме взех ядки микс, които на редовна цена са 5,19, с купон - 1 ст., но после като маркирахме един пакет соленки за 2,99 редовна цена, веднага ядките се маркираха на редовната цена, а соленките станаха на 1 ст., защото и двата продукта са в купона. Усетих се и махнахме соленките.

# 341
Мен пък ме дразни това, че ежедневните коледни купони важат толкова кратко. Поне 4-5 дни да бяха, та белким няколко купона са ти потребни и да идеш да отметнеш, а то... на час по лъжичка.

# 342
Не виждам каква полза би имал касиера да отмаркира Лидъл +

# 343
Аз имам дамският пуловер,той също свети ,но не съм го прала.Идва си с упътване как да се пере и поддържа.

# 344
Здравейте, подарявам купон за тирамису с маскарпоне 20% отстъпка. Който иска нека пише ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт