Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 630
  • 805
  •   1
Отговори
# 345
Не виждам каква полза би имал касиера да отмаркира Лидъл +

И аз не виждам, но е факт, че /мисля/ за трети път се случва и то точно при него. Не бързам да набеждавам, затова казах, че следващия път ще следя внимателно.

# 346
На мен веднъж ми се е случвало да не си маркирам картата успешно и касиерът не ми каза. Така че вече всеки път питам:  Успешно ли е маркирането?
Мисля, че веднъж ми показаха и че излиза, че е маркирана по някакъв начин на екранчето със сумите

# 347
На мен веднъж ми се е случвало да не си маркирам картата успешно и касиерът не ми каза. Така че вече всеки път питам:  Успешно ли е маркирането?
Мисля, че веднъж ми показаха и че излиза, че е маркирана по някакъв начин на екранчето със сумите

Въпросът е, че аз маркирам картата, виждам го на дисплея, който е на касата /защото знам къде се изписва, че картата е маркирана/, и след като съм приключила и напуснала касата, няма нищо в приложението. И това при един и същи човек няколко пъти. Затова ми направи впечатление. Иначе гледам много внимателно какво излиза на дисплея и предпочитам касите на самообслужване, но днес реших да ползвам каса с касиер.

# 348
Здравейте, извинявам се, ако се повтарям, но купували ли сте от светещите пуловери?
След пране оцеляват ли - светлини, звук?

Това, което издава звук и има светлинка, се вади от едно малко "джобче" на пуловера. Иначе самото устройство е сложено в плътен найлон от типа на обвивки за учебници и няма как да влезе вода в него. Аз обаче си го вадя за всеки случай. Всъщност го махнах още като купих пуловера.

# 349
Здравейте! Някой дали е забелязал изостанал марципан на Favorina в някой филиал в София? В близките филиали не успях да намеря.

Скрит текст:

# 350
Аз гледах, гледах и не видях откъде да го извадя - няма джобче Rolling Eyes
Изпрах го така и спря да свети и свири. На етикета пише само пране на 40°, нищо друго... Не съм сушила в сушилня. Много ме е яд. Дали мога да го върна, със скъсан етикет (пазя го) и касова бележка?

Здравейте, извинявам се, ако се повтарям, но купували ли сте от светещите пуловери?
След пране оцеляват ли - светлини, звук?

Това, което издава звук и има светлинка, се вади от едно малко "джобче" на пуловера. Иначе самото устройство е сложено в плътен найлон от типа на обвивки за учебници и няма как да влезе вода в него. Аз обаче си го вадя за всеки случай. Всъщност го махнах още като купих пуловера.

# 351
# 352
  • София
Здравейте! Някой дали е забелязал изостанал марципан на Favorina в някой филиал в София? В близките филиали не успях да намеря.

Скрит текст:
Марципан имаше в неделя в магазина в Хаджи Димитър. След това не съм ходила.

# 353
  • Пловдив
В новата брошура има кожени клинове с 3 различни цени, на 3 посл.страници...?

А ски панталоните от днес...виждам само мъжки?

# 354
Има ли във вашите филиали коледните шоколадови календари от 3-4лв , които са? Трябват ми за няколко дечица , 2 пъти ходих и няма, или аз обърках седмиците с оферти. Имах и купон за тях , ама не успях да го ползвам

# 355
Размерите на чаршафите с ластик, които са дадени на етикета - на чаршафа ли са, или на леглото?

# 356
  • Варна
Има ли във вашите филиали коледните шоколадови календари от 3-4лв , които са? Трябват ми за няколко дечица , 2 пъти ходих и няма, или аз обърках седмиците с оферти. Имах и купон за тях , ама не успях да го ползвам

Има, до касите стоят.

# 357
Kateriza , на мен веднъж ми се случи като при теб, но тогава беше някакъв проблем в приложението, даже в същия момент казаха и по микрофона, че лидл плюс временно не работи, тъкмо бях на каса. Въпреки това касиерката доста НЕуслужливо дори не ме попита дали промоционалните неща остават в такъв случай и че картата ми не е отчетена, макар че я маркирах секунди преди бъга. Така че си играхме на сторнирания после.

В Лидл иначе ме вбесява обслужването напоследък. Винаги ходя на каси на самообслужване, защото съм бавна, мразя да ми дишат във врата и ми е по-лесно сама да си следя нещата, обаче все нещо не е наред и там. Редовно нещо не го чете/отчита,че е сложено на везната и блокира, а служител така и не идва. Като ги въведоха касите в началото не беше така и имаше човек само за тях, сега се въртят 10 човека персонал, работещите каси с касиер са всичко на всичко 1 и тоя същия човек трябва да го чакаш да дойде и на касата за самообслужване... Кауфланд са на светлинни години в това отношение. Днес пък контролната везна на касата не работеше, та на едната каса маркирах всичко останало, а за зеленчуците и плодовете специално се местих на друга..

# 358
Аз затова не ходя на тези каси, защото винаги има проблем и уж по-бързо, то става обратното.
Ако съм с до 5 неща, да, но винаги съм се натоварила с повече.

# 359
  • София
Здравейте,
в новата брошура виждам, че ще предлагат Машина за еспресо. Някой дали е взимал таква и дали ще сподели мнение или да сте чували някакви отзиви за нея?

Общи условия

Активация на акаунт