Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 502
  • 805
  •   2
Отговори
# 540
Момичета, много ви благодаря Heart, няма да се купува явно.
zenata, много неприятно Sad

# 541
И аз уж съм в топ 30% на клиентите, които ползват купони... Joy

Междудругото сега в профила на ММ като иска да избере купон за ядките и му дава грешка.

# 542
И на мен ми даде грешка, но купона се появи

# 543
Здравейте, всяка година си купувам от планерите на Лидл, тези цветните със спиралата. Някой дали е попадал на тях последния месец, чудя се дали не ги изпуснах или тепърва ще ги пускат?
Виж мнение #434  на _ilka_ , там тя отговаря на моя въпрос за едни настолни. Ако са същите не си ги изтървала, но миналата година са ги пускали още в началото на ноември.

# 544
Видях, че има по-различен Желатин (май Белбейк беше), но отзад не пише, че се прави по стандартния си начин. Някой пробвал ли го е? Че аз доста ползвам обикновен си желатин и сега този не знам как трябва да се направи. Пише "изсипете в сместа", но не се ли разтваря предварително във вода?
Не съм го пробвала този желатин, но е "по-слаб", защото не е чист желатин. В състава му имаше по спомен и малтодекстрин, а не знам дали нямаше и още нещо добавено...Освен това, мисля, че е с бял цвят, а не прозрачен. Мен лично малтодекстинът веднага ме отказа от покупка.🙂
Каква е тази томбола в приложението и кога се появява - преди или след възможността за избор на купон?

# 545
Добре, че сте изкоментирали желатина... Днес взех, защото не намерих друг и утре щях да го ползвам...
Направо ме спасихте!

# 546
Мен ме беше заинтригува белият цвят на желатина, но бързо върнах пакетчето на рафта, следа като прочетох, че е с малтодекстрин.😂 А и по спомен май не ставаше ясно от описанието точно по какви пропорции да се приготвя/добавя.

# 547
Здравейте,
някой купувал ли е трите буркана мед на ,,Родна стряха". Дали е хубав.

# 548
  • София
Здравейте,
някой купувал ли е трите буркана мед на ,,Родна стряха". Дали е хубав.
За мен е хубав, да.

# 549
Отзиви за еарфраера от утре?

# 550
Това сирене как се консумира? Запечено на тиган или не? Купих с масло и трюфели и с масло, мед и бадеми.

# 551
  • Пловдив
А какъв вид сирене е? Не се разбира.

# 552
  • София
Директно.

# 553
Пише меко сирене.

# 554
  • София
Меко е, да, като Камембер.

Общи условия