Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 433
  • 805
  •   2
Отговори
# 585
  • София
С малко повече търпение, взаимно, ще се получи.

# 586
  • София
Защо не направят на едната каса да се паща в лева, а на другата - в Евро.

# 587

Предполагам, защото идеята е приоритетно рестото да е изцяло в евро. На всички каси. Само ако няма достатъчна наличност, би било в левове. Ако има каса само за плащане в левове, тогава на тази каса и рестото ще е винаги само в левове и така тия левове само ще се въртят, без да се изтеглят от обращение...

# 588
За мен най-правилното е просто да се използват всички левове или да се внесат по сметките, и после само с карта. Не бих се занимавала с лв. в брой към края на декември.

Ясно е, че за по-възрастните ще е по-трудно, но сега съм инструктирала всички около мен да харчат, каквото имат в брой, и после само с карта.

# 589
не виждам никаква причина за паника, не помните ли деноминацията....обаче хората зверски са се разлигавили.

# 590
Проблемът е точно, че някои хора нищо не помнят. Включително и защо се стигна до деноминацията ...

# 591
Привет...аз да попитам за зехтин, имало някаква тенекия 4л, но не разцрах екстра върджин ли е..че човека не можа да ми каже. Аз не съм ходила, но преди години съм купувала 4л в тенекия и си беше екстра в.
Може ли да ми кажете тази такава ли е?

# 592
такава е !

# 593
Примадонна ли е. Някой може ли да я снима?
Рафинирано нещо има ли...

# 594
  • София
Някой има ли инд.котлон от 70лв? Мисля да пробвам такъв тип, че и нови тигани взех. Предполагам с хартия няма да се нарани повърхността му (ако реша че не ми допада крайния резултат)? И дали е плавен, т.е. не е на принципа включено-изключено, при настройка на желана температура?
План Б, от понеделник, но голямата плоча ме е 2000W. Трябва ми поне 18см керамична или бързо нагряваща.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 21:25 от Starrydream

# 595
  • Буркина Фасо

Предполагам, защото идеята е приоритетно рестото да е изцяло в евро. На всички каси. Само ако няма достатъчна наличност, би било в левове. Ако има каса само за плащане в левове, тогава на тази каса и рестото ще е винаги само в левове и така тия левове само ще се въртят, без да се изтеглят от обращение...
рестото трябва да е в евро и по изключение в лева.
както го предлагаш една каса ще работи постоянно "по изключение", което не вярвам да го допуснат.
често съм виждал да работи само 1 каса.  как да я определят с каква валута да работи?

# 596

Май не е такъв. Пратиха ми снимка.
Отказвам се аз. Нищо общо няма с тенекиите от преди 4-5 години когато последно вземахме. Frowning1

# 597
  • София
А сигурно ли е, че има към момента такова масло?
На мен не ми е позната тази тенекия 4 литра.
Сещам се за една друга и тя със сигурност е EV, но не е в постоянен асортимент.

# 598
Да, сега я има. В момента в лидл. Не знам от коя седмица е..

# 599
Тенекии със зехтин екстравърджин 4 л съм купувала преди години, имаше си ги. Тази със смес от рафинирани масла и екстравърджин (*дали не пишеше и слънчогледово олио в състава?🤔🤔) мисля, че я гледах в брошура или в магазина преди доста седмици...Цената ми се стори подозрително ниска и има защо.
Търпелив човек съм, ще вляза в положение на касиерите. Виждам някои други клиенти обаче, които се изнервят от всякакви (за мен поне) дреболии, които не се оправят с мрънкане, подвикване или заяждане, та здрави нерви ще им трябват на касиерите в началото на новата година.

Общи условия

Активация на акаунт