Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 223
  • 805
  •   1
Отговори
# 705
  • Буркина Фасо
не знам защо се мъчите да купувате нещо (в случая зеле) без да го видите/опитате. по всички пазарища и фермерски такива има бол зеле. може да го опитате, да видите листата вършат ли ви работа или не. и не е скъпо.

# 706
не знам защо се мъчите да купувате нещо (в случая зеле) без да го видите/опитате. по всички пазарища и фермерски такива има бол зеле. може да го опитате, да видите листата вършат ли ви работа или не. и не е скъпо.
Няма пазар при нас, нямаме и кола да обикаляме цяла София. Преди взимах от пазара на Красно село и ставаше, ама не беше евтино, нито дават да опиташ.

# 707
# 708
  • София
Възможно ли е все още смесено плащане на класическа каса? Част от сумата в левове кеш и останалата част с карта?
Имам останали 13-14 лева кеш и ми се иска да ги махна накуп.

# 709
Възможно ли е все още смесено плащане на класическа каса? Част от сумата в левове кеш и останалата част с карта?
Имам останали 13-14 лева кеш и ми се иска да ги махна накуп.
Да,може

# 710
Има ли фенове на айвара? И правите ли го нещо допълнително? Мен нещо грам не ме впечатли. Имаха един още по-лош преди.

# 711
  • София
Ако питаш за Родна стряха, за мен е съвършен, нищо не му правя.
Традиционно в българския няма патладжани. Пускат понякога тип македонски / сръбски в които има и патладжани.
Вероятно и в части от Западна България се ползва и патладжан. Възможно е да усещаш разлика между двете рецепти.

# 712
Да, за него питах. Имах очаквания да е подобен на едросмляната лютеница, но са на светлинни години. Да се мъчат родата с него. Simple Smile

# 713
Ами айварът е от чушки, не знам какво очаквате? Чушката да е като домат. Ами не е.
Може да се ползва за готвене, ако е чак драматичен за небцето.

# 714
Някой успя ли да купи гофретник?

# 715
Ами айварът е от чушки, не знам какво очаквате? Чушката да е като домат. Ами не е.
Може да се ползва за готвене, ако е чак драматичен за небцето.
Аз купих един път на промоция 2+2, но не ми хареса особено. Имам печен патладжан и направих кьопоолу с него и с малко домати, стана добре, даже доста. Другото бурканче - с натрошено сирене, също става. Останалите 2 - на сина ми, но и те не го харесаха особено. Вкусът ни е относителен за различните хора.

# 716
  • Козлодуй
Аз предпочитам айвар пред лютеница - прекалено е сладка за вкуса ми Simple Smile

# 717
  • Варна
Много обичам айвар. Дебна да го намалят и си купувам да имам.

# 718
Вкъщи харесваме Айвара на РС. И аз дебна да го намалят и купувам.
ММ по-миналата седмица беше купил от Айвара на Фрешона (има патладжан в него) , хареса ни и той.

# 719
Някой успя ли да купи гофретник?

И аз си  мислех да питам същото. В два магазина Лидл бях тази седмица (Варна), изобщо нямаше гофретници,  нито сандвичмейкърите видях.

Общи условия

Активация на акаунт