🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 28 485
  • 633
  •   1
Отговори
# 180
Не знам дали ви направи впечатление, но освен, че ще излъчват Маските падат непосредствено след епизода, този път Трейтърс ще е с продължителност час и половина - от 20 до 21:30 часа. 😕 Имам предчувствие, че ще гонят Бачора, ама да видим.

# 181
Това за тази вечер ли е ?

# 182
И аз така мисля, избрал Глория за втори предател, ще го изгонят на масата според мен.

# 183
  • София
Той вчера замина за Дубай, сигурно ако случайно е той са заснели по-рано епизодът, за да могат да го пуснат тази седмица.

# 184
Жорката има стори на Инстаграм с текст: на финала всички статегии се преобръщат на 189 градуса... и след това пише тази вечер 20ч. Възможно ли е все пак да е финала?

# 185
Малко лирическо отклонение
Още от началото на предаването правя аналогия със сериалът Игра на калмари. И там ги пазят маскирани и там след всяка игра се увеличава наградният фонд. Финалът във филма беше много жесток и ми е любопитно да го видя в предаването, защото и там можеха да спрат и да си разделят парите или да играят докрай, за да спечели само един, но с увеличаването на парите се увеличаваха и хищническите им инстинкти. Във вторият сезон пък дадоха играта и от страната на пазителите..., които бяха също с различни йерархични нива.
На фона на това как ги охраняват, карат насам натам и т.н.
Може би това предаване придоби такава популярност и заради филма, защото преди него цялата идея, не знам дали щеше да се възприеме. Защото все пак там се убиваха буквално, а тук е един вид приемливо

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 18:56 от Лъчестлъч

# 186
Тази вечер не е финалът. В програмата на бтв за другата седмица има Трейтърс от 20.00-21.00 ч.

# 187
Каква е ролята на камата, за която говорят в Маските падат?

# 188
Е… много кратък, това ме кара да мисля, че Бачорски верно ги е подпукал наред и остават сравнително малко хора като за последните епизоди. В чужбинските сезони финалът не е по-кратък като времетраене.
За кама не съм чула аз. 🙄
Тази вечер не е финалът. В програмата на бтв за другата седмица има Трейтърс от 20.00-21.00 ч.

# 189

Два гласа на масата поне в ирландското

# 190

Както @Одри написа - два гласа на кръглата маса.
Кама имаше  в ирландския сезон само веднъж чак в десети (от общо 12) епизод.
Печели се в мисия както щитовете, като спечелилият имаше право да избира между щит и кама. Едното за себе си, а другото за някой друг.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 21:21 от ztztt

# 191
Аз чак си отложих ангажиментът за тази вечер, голям зор да видя епизода. Това рядко ми се случва, да съм толкова вътре в телевизионно предаване. Браво на продукцията!

# 192
Още малко 🥹

Очаквах финалът да е ако не с по-голяма продължителност, то поне със същата 🙄

# 193
Подгрях с розЕ, за вас не знам.
Чакам епизод зареден с много емоции и ако може Бачорски да отиде в хотелската стая и да изчака финала там. Joy

# 194
Наздраве с биричка от мен 😂.
Очаквам Бачорски посредством ултиматум да поразчисти

Общи условия

Активация на акаунт