🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 7 983
  • 170
  •   7
Отговори
# 165
Защо да дават кадри с облепени прозорци и т.н. ?! Стига хора, това не е ББ, а по-скоро сериал.

Защото са положили невероятни усилия да направят нещата истински с това пазене на участниците.
А ние сме се нагледали на стъкмистики, лъжи и фалш.
Когато си се потрудил да направиш нещо истинско - ми покажи го!  Ще те изпъкне пред конкуренцията.

# 166
Току-що ви намерих, а вече установявам, че Глория чете. Използвам случая да кажа веднага: Гло, ти си страхотна. Твоята естественост, импулсивност, интелект и артистичност са глътка свеж въздух в този натъпкан със силиконки и псевдозвездички телевизионен ефир. За мен ти си върхът в пирамидата на праведните. И макар да съм за Бачорски цялостно, ти стискам палци от сърце!

# 167
Мая следи форума още от Острова.
Аз пък искам да питам Ева, Глория или Мая, когато Владо Николов реши да обижда Глория някой дали реагира, дали му направи забележка или всички мълчаха?

Не следите внимателно случващото се… За съжаление аз НЕ бях на импровизираната кръгла маса! Гледах по телевизията заедно с вас какво точно се е случило. Когато се върнах от синхрони беше пълен хаос! Всички се караха и не знаех какво точно е станало, освен че Владо е казал на Бачорски плана ни и е обидил Гло.

# 168
Доколкото разбирам Глория описва хотела в който спят, оттам кадри няма. Но наистина звучи параноично - за книгите разбирам - да не си предават съобщения (имали ли са химикалки?) но часовници, прозорци не разбирам защо са от какво предпазват, освен да психясват учатниците. Интересно ми е и пазачите как фунционират - всеки си има индивидуален и стои като часови денонощно на вратата или охраняват коридора (ако са на един етаж)?

Точно така. За играта няма нито полза, нито причина да не знаят колко е часа даже и в хотелската стая. Видно е, че част от тези мерки не са за сигурност, а за психясване. Знам, че не е приумица на нашата версия, а идва от чужбина, но въпреки всичко има нещо нелепо. То ако идеята е да са изнервени, могат и да им спрат храната и топлата вода като в Биг Брадър.

# 169
  • София
Целта за мерките е да ги объркат, да не могат да преценят кой е до тяхната стая и го чуват нощем да излиза. С маски са и ги разхождат с асансьор нагоре-надолу, за да не могат да се питат кой в коя стая е и да избират предател по такива улики

# 170
  • Другата България
Целта за мерките е да ги объркат, да не могат да преценят кой е до тяхната стая и го чуват нощем да излиза. С маски са и ги разхождат с асансьор нагоре-надолу, за да не могат да се питат кой в коя стая е и да избират предател по такива улики
Именно.
Изобщо не се цели "психясване".
Четох някъде, че така си е по Библия.

Общи условия

Активация на акаунт