🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 3 038
  • 62
  •   6
Отговори
# 60
  • Stockholm
Еми крие се Венци. За да не си помислим нещо Joy  Заподозрях го още когато Жорката Акуамен каза, че бил голям стратег JoyJoy Но на мен не ми е неприятен Венцито. По-скоро забавен. Саботира играта без да се усеща. Ако е било стратегия, не важи, защото го няма на синхрон, демек  е тъпа цивилка отначало докрай.  Да си знаят за в бъдеще.

# 61
Чудя се аз защо не пишете, а то нова тема имало Simple Smile
Мерси! Страхотна е!

Добре дошла в темата на Ева!

По анкетата няколко коментара.
За праведните съм. Вече съм гледала над 10 сезона и почти винаги в началото избирам предател и му стискам плаци (много рядко да не ми допадне никой, но има такива случаи - примерно UK 2) В нашия сезон това беше Неве. Още в началото стана ясно, че тя шанс няма, та започнах за праведните да стискам палци.  Ако Глория стане предател ще викам за нея, но предпочитам да спечели като праведна.
Заслужават Глория, Жорката, Бачорски, но не искам (а и няма как да стане) да печели Бачорски.
Всички налични са ми симпатични, преди ВВ ме дразнеше, но последните два епизода ми стана симпатичен с няколко неща.
Мая игра добре като праведен и лошо като предател, като цяло ми хареса в този формат.

Гледах Саркаста (аз съм фен, особено на Ряпата Blue Heart), малко от болестта на Анна Мария страда, приема теорите си за истина. Верно по-добри са от тези на АМ, но са само теории.

# 62
  • Stockholm
Какво да пишем? То е направо Хроника на една предизвестена смърт Joy

Като гледам корицата на темата се сетих как Бачо каза на кака Гло "Ела да те прегърна, шедьовър мой". Опасен, чаровен психопат.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 00:01 от silsto

Общи условия

Активация на акаунт