🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 5 125
  • 114
  •   21
Отговори
# 75
Има качен Надкаст с Мая, казва че скандала с ВН и Глория бил брутален. Казал й, че е тъпа манекенка и малоумна, толкова за Капитан Планета…

# 76
Има качен Надкаст с Мая, казва че скандала с ВН и Глория бил брутален. Казал й, че е тъпа манекенка и малоумна, толкова за Капитан Планета…

Това явно са ни го спестили /изрязали

# 77
  • София
И по-добре.

# 78
Гледам малко на пресекулки, защото честно казано, водещите не са ми интересни, но малко ми е странно, че Мая настоява, че с Бачорски не сe познавали, но се усетили като добри играчи още от самото начало. То дори не е скрита информация, че Мая е много близка с жената на Бачорски и е ходела на техни семейни празненства. Не са единствените с познанство отвън, та не виждам защо продължава да пробутва тази неистина. Иначе отново потвърждава, че Бачорски си имал уговорка с Венци и Петканов.

Колкото до скандала и спестените кадри - не се изненадвам. Ако продуцентите искаха, мисля имат много материал тотално да разкостят Владо пред аудиторията. Не само със спестените обиди, но на мен ми се струва, че този човек доста често е на черешата Beers Grinning обаче сигурно не искат да уплашат и откажат от влизане перспективни участници с по-високо реноме като излъчат цялата му излагация. Реално влизането на Владимир Николов във "Фермата" преди няколко години и ултра четкането на его и имидж, което получи там, зададе тази мода и склонност на бивши спортисти да влизат в риалити формати с цел създаване на някакъв ореол. Щеше да е смешно отново той да даде стоп на този доста евтин медиен прийом Grinning

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 16:31 от Oliboo

# 79
Владо Николов вече демонстрира качества, които никак не подхождат на излъскания му имидж. Но такива обиди са наистина брутални и не трябва да се крият от монтажа. Защото после нищим прекалила ли е Глория или не, а фалшивият морал на капитана си стои непокътнат.
Кой знае и по адрес на Ана-Мария какво се е изсипало, но тук я разкостихме, че не можело така да говори на легендите в спорта.

# 80
Нали е тук Глория поне нещо да каже по този въпрос.

# 81
Защо си мисля, че този етап от играта никой няма да откаже да стане предател, дори и Владо, знаейки, че ще бъдат убити веднага.....

# 82
Гледам малко на пресекулки, защото честно казано, водещите не са ми интересни, но малко ми е странно, че Мая настоява, че с Бачорски не са познавали, но се усетили като добри играчи още от самото начало. То дори не е скрита информация, че Мая е много близка с жената на Бачорски и е ходела на техни семейни празненства. Не са единствените с познанство отвън, та не виждам защо продължава да пробутва тази неистина. Иначе отново потвърждава, че Бачорски си имал уговорка с Венци и Петканов.

Колкото до скандала и спестените кадри - не се изненадвам. Ако продуцентите искаха, мисля имат много материал тотално да разкостят Владо пред аудиторията. Не само със спестените обиди, но на мен ми се струва, че този човек доста често е на черешата Beers Grinning обаче сигурно не искат да уплашат и откажат от влизане перспективни участници с по-високо реноме като излъчат цялата му излагация. Реално влизането на Владимир Николов във "Фермата" преди няколко години и ултра четкането на его и имидж, което получи там, зададе тази мода и склонност на бивши спортисти да влизат в риалити формати с цел създаване на някакъв ореол. Щеше да е смешно отново той да даде стоп на този доста евтин медиен прийом Grinning

Аз понеже никога не съм гледала Фермата, та съм изпуснала участието на Николов там. Обаче ако е вярно това, което се пише тук, че е влязъл за имидж, то тогава единственото обяснение за огромната му издънка в последния епизод е...алкохола. Не ги знам колко пиеха там, но все държаха чашите. Смятам, че в интерес на играта наистина е необходимо на участниците да се ограничава алкохола и субстанциите, защото замъгляват мисленето (с изключение на тревицата, която казват, че на момента при употребата правела хората "много умни и креативни" - само съм чувала от ползвали я, да не ме нападнете сега моля Innocent).

# 83
Нали е тук Глория поне нещо да каже по този въпрос.
Аз видях Ева да пише тук, не Глория...

# 84
И Глория е тук. Писала е, но беше в предишната тема.

# 85
  • Другата България
Владо Николов вече демонстрира качества, които никак не подхождат на излъскания му имидж. Но такива обиди са наистина брутални и не трябва да се крият от монтажа. Защото после нищим прекалила ли е Глория или не, а фалшивият морал на капитана си стои непокътнат.
Кой знае и по адрес на Ана-Мария какво се е изсипало, но тук я разкостихме, че не можело така да говори на легендите в спорта.
Моля, моля, не сМе я разкостили, а я разкостиХа, че чак манипулиран въпрос в анкетата заради това, въпреки недоволството на голяма част от потребителите и мнението им ОЩЕ тогава за Владо, че е всичко, което сега доказа, че е. Ама пак ще се върна на Анна-Мария - тя е Ергенка, самостоятелен електрон, странна птица, саможива и на моменти леко отнесена. Което не означава/ше/, че Владо може да се отнася така с нея, както и някои от останалите.
Тъй че изобщо не съм изненадана от това, което чета - епитетите, които кептънА е използвал за Глория. И вярвам, че и за “Ергенката“, с нея, е био същото, или подобно. Ама, нали, нищо общо няма между двата скандала. Blush
И един мармот наднича зад диванчето Владово..... Sunglasses

Изпуснала съм Глория тук в темата, с нейното име ли е, или с някакъв друг ник?

# 86
  • Stockholm
Всички участници и подкастъри хвърлят по едно око тук Joy Сверяват си часовниците Green Heart Не че и тук няма параноясали, например аз, която продължавам да се надявам да видя Ел Капитано като предател, но вече си го отзех, защото се убедих, че Бачо взема предатели от само кръга си на доверие, тоест играе на сигурно. Но продължава да ни баламосва, че ще прави салта и непредвидима игра.
Относно Венците. Дали не беше стратегия от негова страна да изхвърлят Мая, за да се добере до предателската ложа като следващия най-близък на Бачо?

Merri_An , Гло влизаше и дори коментираше в първите теми. Но много я разпитвахме и повече не се е появявавала. А Ева дойде преди 2 дни, за да си рекламира подкаста. Коджабашев каза, че не ни чете.

# 87
  • Другата България
Скрит текст:
Всички участници и подкастъри хвърлят по едно око тук Joy Сверяват си часовниците Green Heart Не че и тук няма параноясали, например аз, която продължавам да се надявам да видя Ел Капитано като предател, но вече си го отзех, защото се убедих, че Бачо взема предатели от само кръга си на доверие, тоест играе на сигурно. Но продължава да ни баламосва, че ще прави салта и непредвидима игра.
Относно Венците. Дали не беше стратегия от негова страна да изхвърлят Мая, за да се добере до предателската ложа като следващия най-близък на Бачо?
Не го ли надценяваш?

# 88
И Глория е тук. Писала е, но беше в предишната тема.
И аз не съм я засякла Глория...

# 89
  • София
И Мая и Глория писаха тук преди Ева. Мая в Надкаст каза също, че често тя е шофирала колата с ВН и другите мъже, защото докато стане време да тръгват на игра, те вече са ударили по някоя чашка с вино. Каза и още нещо интересно, което ще напиша в спойлерите за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт