🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 28 330
  • 633
  •   1
Отговори
# 300
Много се ядосвам с тия. Браво на Ева и Жоро!

# 301
Петкан иска и жадува парсата, че го е закъсал явно. Комплексите от Богданска още не ги е изчистил.

# 302
Те и да са чели правилата, организаторите като ги променят...

# 303
Ами ще ви хапе Ева, като сте глупави!
леле, много се ядосах!

# 304
Бачорски предлага рационална сделка - за вас парите, за мен - славата. А Глория изпадна в положение където както и да постъпи ще изглежда манипулирана

# 305
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ай стига де. Двамата "влюбени" нямат място в играта не е честно така. Петкан винаги ми е бил противен, но от Глория не очаквах да се подведе така елементарно. Като искат да го бъдат гаджета да си излизат и да отстъпят място на хора дошли да играят.

# 306
Абе, само на мен ли ми се струва, че една групичка от хора получава точно, каквото иска? И то хората, които се спекулира, че са навързани още преди самия старт на предаването. Владо Николов напусна, показвайки чЕсТ и дОсТоЙнСтВо - общо взето повторение на изпълнението му във Фермата и нещо, което много бгмами предсказваха още преди стартирането на формата. Венци също напусна със своята идея за чест чрез евтин популизъм. Бачорски официално се окичи като големия играч и кукловод на сезона, въпреки позагубените позиции в последните епизоди. Петкан тъпото си хвана гадже, което му е целта във всяко предаване, явно от някакви комплекси да се прави на плейбой. Глория мега амбицирана за победа и успя да се избута до тази позиция.

Остават само Ева и Коджабашев. Семпли, обикновени хора без много популярност и дълбоки връзки с ~хайлайфа, които се опитват да направят нещо, но няма как да достигнат до главите на хора, които са навързани като черва и всеки със своята фикс идея.

# 307
Значи всички в колата знаят за Бачорски, обаче се мислят някакви стратегии, схеми. Логика - 0!

# 308
Тук Ева е права, но пък от друга страна и другата стратегия беше кофти - да отстрелват праведни, за да хванат предателите. Така че, танто за кукуригу.
Победителите не ги съдят, нали?

# 309
Оф, някой заговори ли ми за морал в риалити и тотално мнението му олеква за мен. Все ми е тая кой ще спечели, само това кречетало Ева да не е на финала....

# 310
Бачорски да каже на Ева, че днес за пръв път няма да ѝ се случи нещо, което си е наумила, е меко казано арогантно и извън играта.

# 311
Точно Ева я искам на финал!

# 312
Всъщност ги разбирам.
Ние знаем, че няма предател и си казваме - защо не махнат Бачорски и да станат четирима финалисти. Но!

Те не го знаят и са убедени, че
някой е вербуван. Защо да не е?  Ясно е, че ще махнат Бачорски, но ги тресе яко кой е вербуван и кого трябва да махнат на финала. Сега са в небрано лозе - мислят си - вербуван преди финала, как ще го “разчетем”, нямаме време, кой би се съгласил и тн. Бачорски изобщо не е въпроса вече, а какво следва след него. Параноята ги тресе и то много.

# 313
Много се ядосвам с тия. Браво на Ева и Жоро!

И аз много се ядосвам. Играта им е първо да отстранят Бъч и да спрат до тук, обаче....

# 314
Те са длъжни да го махнат!

Общи условия

Активация на акаунт