🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 28 300
  • 633
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Ако бях на мястото на Ева щях да дам камата на Глория.

# 346
За Гло и гаджето и съм.
И аз. Никаква причина няма да се доверява на Ева и Георги, които собственоръчно провалиха печеливша стратегия и сега всеки един от тях може да е вербуван. Бачорски е ясен, Петканов й е по-близък от останалите двама. Защо да вярва точно на тях?

# 347
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз пък много се кефя от разврата Joy на събитията. Петкан и Глория се виждаха победители и гушнали паричките и продукцията сложи прът в колелата. Надявам се Коджабашев да ги надиграе някакси и дуото да си остане с пръст в уста.

# 348
Така и не разбрах, защо Гло твърди, че е предадена. Тя като разкри предателите,  веднага искаше да ги отстрелят. Владо я стопира и й обясни стратегията да ги пазят за финала! Грешката му беше, че не каза, че идеята е да стигнат повече праведни до финала, които да делят пари. Просто Петканов е предател без да е вербуван, за пари ще продаде и Гло. Той най-незаслужава финал!

# 349
те пак ще спечелят пари, но няма да е честно спрямо Ева и Георги. Защото на Глория хормоните бушуват и се толкова сляпо се доверява на Дани П.

# 350
Очаквам сега мега силен ход от Жорката! Давай Жорка!

Бачорски да каже на Ева, че днес за пръв път няма да ѝ се случи нещо, което си е наумила, е меко казано арогантно и извън играта.
То цялата игра му е арогантна, разваля впечатлението от яките ходове

# 351
Сега има една правилна стратегия за Бачорски - да стрелят по Георги. Ако евентуално след 3 прегласувания пак има имунизация, то Георги и камата му няма да могат да гласуват и Глория и Петканов могат да отстрелят Ева.
Ама сигурно тогава продукцията ще каже, че Георги може да предаде камата.

# 352
  • Stockholm
Единственият, който не се изложи с нищо, е Коджабашев. Моралният победител. От психопата Бачо ми се повдига. Кака Гло никога не съм я харесвала, нестабилна и вечно нетрезва, сега съвсем ми падна в очите. Петкан дори не го отразявам.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 21:47 от silsto

# 353
Естествено , че всеки гони парите (и славата), може би само Бачорски - славата (и парите). Проблемът с Глория не е алчност а че се срина емоционално от скандала с Владо и реагира като обидено дете последните  епизод и половина а всичко започна пак с нейното благородно и глупаво решение за общия щит

# 354
Глория се държи безобразно вече. Какви са тези въпроси към Ева?

# 355
  • България
Кокоши разговори

# 356
Ева като не може да лъже, какво прави в това шоу?

# 357
Аз не желая Петкан в победителите. Този човек знае, че Бачорски е предател от първия ден, не защото е много проницателен и си го е пазил, а защото са авери. Самото му стигане дотук е достатъчно несправедливо, негова евентуална победа с 3-4 други праведни ще носи горчивина, но поне мога да го игнорирам и да счета другите за победители, но пък да вземе да избута само той и гаджето си до парите вече ще е прекалено.

Иначе не е скандално да искаш да разделиш наградата на две, не на четири. Изобщо не става въпрос за това, но когато става при такива съмнителни обстоятелства - неее. То направо може да го пишем този сезон за игран преди дори да е почнал.

# 358
Извинявайте, ама Ева е трагична, worst player ever. Да не кажа, че на база на самата игра изглежда да е много глупава.

# 359
Глупости!

Общи условия

Активация на акаунт