🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 28 325
  • 633
  •   1
Отговори
# 360
Естествено , че всеки гони парите (и славата), може би само Бачорски - славата (и парите). Проблемът с Глория не е алчност а че се срина емоционално от скандала с Владо и реагира като обидено дете последните  епизод и половина а всичко започна пак с нейното благородно и глупаво решение за общия щит

Да, тук съм съгласна. В крайна сметка ВН ще излезе прав за нея, че е като "луд с картечница". Но в крайна сметка я разбирам - тя държи на Дани П. и му вярва. То иначе защо да е с него?

# 361
как ще имаш доверие на човек за 14 дни???

# 362
Еее, Бачорски прекали! “Това е типичното мислене на БЪЛГАРИНА!” Ами ти какъв си, бе оранжев? Нещо повече от другите ли? Това за българите като го чуя от бай Ганя и 💣

# 363
Здравейте, надявам се не ви преча, че нахълтвам в темата, но покрай подкаста на Анна-Мария реших от любопитство да погледам Трейтърс и искам да кажа ами много повече ми допада от "Любов в рая".

И това го казвам като почитателка на романтичните формати, която по принцип не харесва игри тип Трейтърс. Даже и "Маските падат", което си е тип дискусионно студио ми е по-интересно от ЛВР и ПО когато дискутират въпросното. Дано се вдигне рейтинга и втория сезон да е още по-гледан!

# 364
Венци не хванал разликата между играта и външния свят, играта била олицетворение на живота.
Поредният, който изобщо не трябваше да влиза в шоуто. Ама е друго да си направим ПР.

# 365
Лаф на епизода - „Мале, аз такъв егоизъм не съм виждала, човек ...“ – Ева в разговор с Коджабашев за Глория и Петканов

Тотал: 90900 лв.

# 366
Венци може и да не е разбрал играта, не знам какво уговорки е имал и с кого, но поне не е способен да продаде и майка си като Петканов

# 367
  • България
Еее, Бачорски прекали! “Това е типичното мислене на БЪЛГАРИНА!” Ами ти какъв си, бе оранжев? Нещо повече от другите ли? Това за българите като го чуя от бай Ганя и 💣
Бачорски е нашият бъдещ премиер, президент, морален стожер и владетел на републиката

# 368
Кой каквото ще да казва за Бачорски, но поне в играта му имаше стратегия и мислене и не се дава до последно.
На Ева главата ѝ кънти на кухо и цял сезон само глупост след глупост ръси и прави... Зверски късмет, че изобщо оцеля до края.. Нито знаеше кога да си замълчи, нито кога да действа, нито кога да мисли.

# 369
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ми то всеки да си влезе с уговорка, да си пази половинката и да си гепи наградата. Аз като зрител такива неща не искам да гледам, съседното шоу се гаври с нас затова очакванията ми тук са много високи. Това не е начинът да се играе и печели това шоу (поне за мен). Ако и тук Фикус грабне парите ще е много жалко.
Аз съм за Жоро, става, пада, но я играе тази игра. Бори се със зъби и нокти и успя да се спаси, даже без да е от кликата на познаващите се отвън (изключвам Мая) стигна до финал, евала такива играчи искам да гледам.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 08:50 от Jess!

# 370
Ева прекалява с тези прекалено очевидни.опити да дърпа тънките струни- децата, майките.. Морализаторският тон не може да промени факта, че и тя, и Коджабашев в колата предния ден предизвикаха днешната ситуация. Всеки един от четиримата праведни е вероятен предател. Ние знаем, че не е така, но те не могат да го предположат дори за миг - никога не е оставал само един предател два дни преди края. Не симпатизирам на Ева и Жоро, защото си довлякоха тази ситуация на главите сами и им беше кристално ясно какво предстои. Бачорски играе страхотно.

# 371
как ще имаш доверие на човек за 14 дни???

От любов? Любовта е сляпа и глуха.

# 372
Бачорски е нашият бъдещ премиер, президент, морален стожер и владетел на републиката

За премиерски пост Бачорски и Пеевски са ми еднакво лош вариант. С малко нюанси.

# 373
Оффф, Владо и той какви ги плещи. Защо не си признава грешките този човек?

# 374
Владо се опитва да се оправдава и да маже, не иска да признае, че Бачорски го води цяло шоу за носа, че прецака всички в миналия епизод, ама късно.

Общи условия

Активация на акаунт