🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 28 335
  • 633
  •   1
Отговори
# 390
Еее, Бачорски прекали! “Това е типичното мислене на БЪЛГАРИНА!” Ами ти какъв си, бе оранжев? Нещо повече от другите ли? Това за българите като го чуя от бай Ганя и 💣
Бачорски е нашият бъдещ премиер, президент, морален стожер и владетел на републиката
Вече си имахме такъв Ганя като него за премиер, който си мислеше, че ще стане президент, но уви. Той все още се смята за фактор, но бързо му затвориха устата. Така и оранжевия-голямо его, но забравя, че на казана на българите няма пазач! Идват нови дни!

# 391
Добре, има ли реален шанс някой друг да бие освен Бачорски да подари победата на Глория и Петканов. При това положение се надявам, те да са доблестни и да са делили на 3

Ако Глория гласува с Георги и Ева, това ще промени нещата - да изгонят Бъч и да кажат, че си вярват. Делят парите на 4 - Глория, Ева, Жоро и Дани П.

# 392
Венци, млъкни! Какви послания на българите за положителност и справедливост ще даваш от едно риалити шоу, бе????

# 393
Владо много акцентира, че се чува с Дани Петканов и Глория.
Едва ли не-вижте, аз съм добър, в Трейтърс не съм спал и  други алабализми.
Продължавам да не го харесвам.Дори когато се е наспал...

# 394
Ева ми е неприятна в тази игра.

# 395
Ева ми е най-неприятна .

# 396
На Ева изолацията май изобщо не й се отразява добре. Истерия пълна.

# 397
Оффф, Владо и той какви ги плещи. Защо не си признава грешките този човек?

Не мога да си причиня да гледам Владо още веднъж, 1000% нищо не съм изпуснала.

Маските падат съм го гледала само 1-2 пъти, защото не ми се слушат глупости на хора, записали се да играят игра, която не могат да проумеят изобщо.

# 398
Деси ме радва. Натиска го с въпроси.

# 399
Деси в Маските задава глупав въпрос.
Естествено, че който е на върха на веригата, т.н. лидер, решава. Това е!
Така е в играта, така е и в реалността. Както ВН каза, няма как всички на финал и да, той си е извоювал правото да определя в играта. Ако друг е могъл да го направи, да го е направил, в крайна сметка.
Лидерите сами си извоюват лидерството.

# 400
  • София
Ева е ужасна. Как си позволява да говори за деца, семейства и прочие. Трябваше нея да викне за вербуване и да ни се спести тая тирада.

И от къде я изсмукаха тая кама, че я дадоха и на човека, на който другире нямат доверие да се разпорежда с нея?! Само и само да завържат някаква интрига, защото финалът беше ясен.

Аз съм за Бачорски! Той направи сезона. Какво щяхме да гледаме, ако нямаше истински злодей?

# 401
Нямам търпение:

# 402
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Деси много добре му задава логични въпроси на Кептъна, но там ни се приема, ни се предава. Венци и той голям популист се извъди.

# 403
Само аз ли не харесвам Коджабашев?
Той направи всичко в миналият епизод, за да не отпадне. Гледала съм няколко епизода от Стоте гривни и той по този начин оцеля, заграждаше тези които се очаква да отпадат и те му подаряваха гривните си без да се усетят, че ги манипулира. Не съм сигурна за правилата, но това виждах...
И той и Ева не могат достойно да отпаднат..., даже Владо и Венци Венц много по-добре от тях си излизат
Кефи ме идеята за Бачорски, Глория и Петканов на финал, но ще има някакви обрати - продукцията вкара камата на раздора

# 404
Само аз ли не харесвам Коджабашев?
Той направи всичко в миналият епизод, за да не отпадне. Гледала съм няколко епизода от Стоте гривни и той по този начин оцеля, заграждаше тези които се очаква да отпадат и те му подаряваха гривните си без да се усетят, че ги манипулира. Не съм сигурна за правилата, но това виждах... и той и Ева не могат достойно да отпаднат...
Кефи ме идеята за Бачорски, Глория и Петканов на финал, но ще има някакви обрати - продукцията вкара камата на раздора

Аз също не съм му най-големия фен, но пък така прави нещата, че да стига до финал. Това трябва да му се признае. В крайна сметка, това са игри и всеки иска да победи, освен, разбира се в случая ВН и ВВ. Но това е, според мен, защото наградният фонд е мизерен. Ако беше 1 млн., дори и 500К други щяха да са нещата. Wink

Общи условия

Активация на акаунт