Отговори
# 210
Цитат

Heart Eyes Страхотна е Моли, немога да и се нарадвам,
винаги изглежда невероятно - и като спи и като гледа в нЕкаква точка.,
тук сигурно ти пази чантата седнала отгоре[/quote]
[/b][/color]

..първия ден от декември измина като миг,
прибрах се с някои покупки пътьом
 че народа се събира на митинг и
за пореден път е заградено отвсякъде

..ЕМИ* много е хубава елхичката на Алекс,
празнично красива..
и дано любимеца се появи с нова, хубава
сингъл фотка..
 да пийнем нещо сгряващо
  и ухаещо за настроение
Wine Glass Yum

Hearts

# 211

Софи, хубаво, че си се прибрала по-навреме, защото се очакват ексцесии на този измислен протест.
Толга отново е пуснал пейзаж, но няма да го поствам, че и на мен ми омръзнаха неговите изгледи.
Пък и за друго с настройвам:
Тази вечер приключението започва!

✒SANDOKAN  по Rai 1 от  21:15 ч.
Смятам да го гледам ако не ме изненадат децата с нещо друго.

# 212
Жива съм насред 10 000 народ преминах и се прибирам с автобуса но движението е страшно зле в момента.
Днес за какво ми напомни архива.

# 213
Диди, тежка вечер за всички се очерта.
Ти си се борила с 10 000 души, а аз се разчекнах между два телевизора и компютъра.
Чудех се къде първо да застана. На единия телевизор Сандокан, на другия безредиците и погрома в София на протеста, а в средата новия фраг на Ешрефа.
Страхотен Джан в Сандокан. Блестяща продукция, качество върховно - наслада за очите, но се изнервих от факта, че нищо не мога да разбера.
Отказах се да гледам само картинки и да се възхищавам на Джан. Ще го направя на спокойствие, когато намеря превод, за да се насладя максимално на текст, картина и върхова игра на актьорите.
За протеста няма да говоря. Отвратена съм от това, което видях. И него ще преосмислям на спокойствие.
А фрага на „Eşref Rüya“ ме довърши. Добре, че само два дни ме делят от епизода, та ще видя и там накъде духат ветровете.

За капак маминият пуснал следното стори:

"Нека ви представя, Алина ❤️🤦🏻 🫠"

Чудя се да се смея ли, или да ревна с глас...

# 214
Истината е ,че всичко обърна друга монета в столицата каквото и да говорим. Да видим днес как ще е в нашия град е минало ОК.

Хубав ден!

# 215
Здравейте, момичета!

"Декември - пространството между края и началото.
...Нека застанем спокойно в това пространство, което декември ни дава и без да бързаме преминем напред.
Предстоят много по-добри неща от тези, които оставяме след себе си."

Нека днес ни се случват само хубави неща, да срещаме повече усмихнати и позитивни хора и да ни върви във всички начинания!
Усмихнат ден ви пожелавам!

Среднощно стори от Толга, гарнирано с приятна музика и Коледен дух:

# 216
Привееет !  Хубав , усмихнат , спокоен ден на всички . Relieved

# 217
Въйй, покрай Сандокан и Ешреф съвсем забравих маминия, а г-н Ийт не съм навестявала от седмица.
Много ми е драго обаче за огромния успех, който пожъна Джан след излъчването на първите два епизода.
Това инфо си откраднах от темата на Джан:
"Sandokan достигна пик от 6,8 милиона зрители и 39% дял"
от Ascoltitv

# 218
Добър вечер!

# 219
Диди, цял ден чаках Коледна украса, но явно си имала доста работа. Дори и кафето си пропуснала.
Нормално - декември е месец за шопинг, не пестим сумите за подаръци, настройваме се празнично и броим дните до Коледа.

# 220
Светя като коледна лампичка буквално от умора 2 дни. Само сутринта съм описала 700 броя коледни чаши за стъкларския район.Направо бетер Коледа ми е...

# 221
Здравейте, момичета!

"Всички ние имаме свой собствен живот, който преследваме, наши собствени мечти, които да следваме, и всички ние имаме силата да сбъднем желанията, но само докато продължаваме да вярваме."
Луиза Мей Олкът

Нека днес ни се случват само хубави неща, да срещаме повече усмихнати и позитивни хора и да ни върви във всички начинания!

# 222

Добро утро!

# 223

Hearts People Santa

Christmas Tree

Хубав и усмихнат ден,
с много късмет */*
Flowers Four Leaf Clover

# 224
Здравейтеее , много готини неща сте споделили и се усеща празнично настроение. 

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 12:06 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт