Отговори
# 540
Еми и аз не ги харесвам заедно ама момето упорито се опитва да ни накара да вярваме че трябва да харесаме Фатих с Башак ама май и нея до Доукан да приемем
Нагла взе да става…😒

Като нагляри те от тока повече от час нямам ток в този студ е повече от безсрамие!

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 19:08 от x BlackRose x the guardian team :)

# 541
Хайдеее на шоутоооо и ръцете гореее , танци , манциии пием и пушииим  и забаввляваме в Банско . Незабравим Новогодишен Спомен .Sparkling Heart

People Dancer

# 542
Феми, знае Чачо къде да отведе Аслъханче за празниците. Време беше да я запознае с втората родина и балканските нрави.

Дидии, още ли зъзнеш на студено и тъмно вкъщи. Не дойде ли тока?

# 543
Дойде но беше ужасно пак най-вече за  Моли
Представете си какво е ако нямаме свещи , коледна елха с батерия и украсителна светеща звезда на батерий?

# 544
Ох знае той....  Малбората  има късмета в момента периода да му е такъв и с това двойно гражданство. Преди това изобщо не е стъпвал тук или ако го е правил е било много инкогнито. Може би и бизнес ще развива. Определено знае как да се забавлява и къде. Разбира се правил го е и друг път и архивите знаят и помнят и пазят всичко. Луди и млади години и той е живял и е бил щастлив и преди Аслъхан. Що толкоз я прехвалват... Това са нормални неща за една двойка по принцип. Да я води където си ще тая " Скромната". Няма гаранции за нищо в тоя живот. Не искам да го мисля да се ядосвам излишно. Обаче на всеки е любопитно и гадае дали ще се задържат колкото с бившата и дали тая малката няма да го излъже да е и той в кюпа. "Любовта е Сляпа"! Или ще му мине ей така изведнъж както започна всичко и всеки по пътя си и да идва следващата колежка или за разнообразие да не е актриса.

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 21:31 от femmi2

# 545

JoyФЕМИ*
след като веднъж е дошъл в Банско
следващия път ще е в Боровец,
оттам до вилата ни е 10 км..
 не съм актриса, а може и брокер да стана,
царски имот ша му намеря наблизо
и бизнес да завърти с каквото пожелае,
и после с теб на каст за Казанова..
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 546
Аз колкото повече ровя архивите все повече тръни забивам в себе си

# 547
Аз пък съм на фирмено парти!
Забавлявам се с Нур и Ийт Козан! И нищо не може да развали настроението ми.

Скрит текст:

# 548
# 549
Здравейте, момичета!

Мечтите трябва да бъдат мечтани, желанията пожелавани,
а чувствата да се чувстват. С една дума - да живеем живота!

Бъдете много богати днес. Богати на емоции. Богати на приятели! Обичайте и бъдете обичани.

# 550
Добър неделен януарски  ден на всички Nature Snowflake

# 551
И в неделния ден ще се скучае - няма инфо от/за Толга. ИИ също не се появява.
Но Ийт Козан е насреща - отново с кафе и заедно на семинар в гората.

# 552

Joy..споко, нЕма само фен*ките да се нервиме,
ЕМИ* благодаря че сподели епизодите с  фирменото парти ,
пийналата Нур и Време за любов
Hands ClapHands Ok Hand

# 553
И аз свърших с епизодите до 90 и ми остават малко нормални ДоФат моменти като мина на 4ти сезон не знам какво ще огифявам...

Ама много хубави баща и щерка на тях да се радвам освен и аз не знам.
Евето да не пита защо разнасяме деца из темата плийс.

# 554

Joy..споко, нЕма само фен*ките да се нервиме
Охх, Софи, поста ти продължава да ме усмихва. Нощес ще мисля къде на видно място да си го сложа. Дали ще е на екрана на компютъра, или аватар, или подпис - ще решавам, но няма да го оставя така.

Диди, не се притеснявай, ние отдавна сме заформили детска градина в темата.
Отглеждаме си 4 сладурчета, защо да не прибавим още едно-две. Няма да ни натежат.
Ще ги дундуркаме с удоволствие, песни ще им пеем изобщо - за тях пълна програма има.
Толга докато се накани да снима може и на училище да ги изпратим.

Общи условия

Активация на акаунт