Отговори
# 555
Нур и Ийит поне не ги омърсиха като двойка като се сетя ,че Доа се целува с Гирай който уж беше големия хрисим а спеше с мащехата си и Фатих ги видя , а преди това той се ожени за онази откачалка Гьоркем където беше спала с чичо му и се метна от терасата и набеди Фатих - факсове получавам. Бях човек който харесва нормални неща защо все на токсика вървя напоследък ей богу не знам. И с тая новата никак не мога да свикна а тя пуска постоянно не знам ПР си прави на негов гръб ама ме нерви много вече.

Ама кажи сега как да не мрънкаш? Как да не ги искаш и как да не те е яд???

Все са ми похабявали двойка пред очите ама това беше цялостна центруфуга за мен.

# 556
Здравейте, момичета!

"Животът ти не започва нито от понеделника, нито от Новата година.
Той започва тогава, когато решиш да го промениш."
Олег Рой

Успешен и спокоен да бъде първият работен ден от Новата година!
А новата седмица пълна с усмивки и приятни преживявания!

# 557
Здравеееейте през новата работна Седмица след празнициите . Здрава и успешна да е . Flowers Four Leaf Clover

# 558
Добро утро! Днеска е като някакъв петък 13-ти от начало да видим как ще завърши целият ден.

# 559
Диди, попаднах на видео, в което нашата Суде си партнира с Догукан, но нямам идея за какво иде реч.
Дай малко инфо.

# 560
Ох какво съвпадение баш днес докато е принуден да лежи в участъка може би невинен наистина ми е свито сърцето защото не вярвам да се занимава с това в което го наклеветиха.
Вестел е марка за ел уреди. Най-вероятно е платено партньорство тук и двамата са много малки. Heart

Ще го пусна и тук Бирсен го съобщи

Фатих от Шербет от боровинки - Доукан Гюнгьор ще прекара тази нощ в отдела за наркотици в Халкалъ
 Доукан Гюнгьор, който беше претърсен в дома си снощи в 03:00, имаше отложено изявление за утре поради големия брой задържани.

Сред имената, задържани в рамките на забранените операции срещу знаменитости, са Доукан Гюнгьор, Фатих Юнал от Шербет от боровинки. Гюнгьор беше задържан снощи около 03:00 при операция, проведена в дома му. След претърсване на дома му, Гюнгьор е отведен в Наркотичен отдел в Халкалъ.

НЕГОВИТЕ ПОКАЗАНИЯ ЩЕ БЪДАТ ВЗЕТИ УТРЕ
Показанията на Доукан Гюнгьор бяха отложени за утре поради големия брой задържани. След това Гюнгьор ще бъде отведен в съдебната медицина за изследвания и тест. След това прокуратурата ще вземе решение. Стана ясно, че Гюнгьор, който се е оказал в отдела за борба с наркотиците, докато се е подготвял да отиде на снимачната площадка тази сутрин, е бил в голям шок.
GOLD FILM ИЗПРАТИ СВОЯ АДВОКАТ
Беше посочено, че известният актьор, който наскоро напусна управленската агенция, е бил подпомаган от Хакан Айранпънар, адвокат на Gold Film, продуцентската компания на Шербет от боровинки.

# 561
Диди, благодаря за инфото.
За акцията в Турция срещу наркотиците не ми се пише. То май не остана млад актьор непривикан да дава обяснения и да му се взема кръв за изследване. Наскоро и Езги беше в полицията.
Аз да ви подсетя - тази вечер от 21:30 ч. по bTV започва излъчването на "Сандокан".
Аз ще го гледам, само дано дублажа да е добър. Hands Pray

# 562

Yum

Heart Yellow Heart
Честит Йордановден,
Честито Богоявление,
бъдете здрави*
Kissing Heart

# 563
Здравейте, момичета!

„Отношението е избор. Щастието е избор. Оптимизмът е избор. Добротата е избор. Даването е избор. Уважението е избор. Какъвто и избор да направите, виe го правитe! Изберете разумно."
Рой Т. Бенет

Днес е Йордановден - Свето Богоявление!
Бъдете здрави и весел празник!

Толга е пуснал в стори нова реклама на rams-global.com.

# 564
Днес е арменската Коледа понеже още не съм опънала трапеза ще ви пусна новогодишната ни 🤣

# 565
Flowers Rose Ха-хах, празници  и трапези ни дай тук,
къде е талисмана,не крий сладурката
Yum

Flowers Bouquet ЕМИ* много лоши отзиви има за турската  Rams Global*
и не разбирам защо Толга я рекламира -
акционер ли е там или си е купил апартамент..
нали инвестира в  недвижими имоти

# 566

От Банско 🤍

# 567

Ето го и талисмана

# 568
Диди, късметлийка си ти! Коледа по два пъти посрещаш!
Честита да е и арменската Коледа! Да ти донесе здраве, любов и повече усмивки!

Flowers Bouquet ЕМИ* много лоши отзиви има за турската  Rams Global*
и не разбирам защо Толга я рекламира -
акционер ли е там или си е купил апартамент..
нали инвестира в  недвижими имоти
Софи,  нещо съвсем изтървах бизнеса на Толга. Ама той с толкова неща се е захванал, че е трудно за проследяване. Мисля, че е акционер в Rams Global, често пътуваше до Казахстан по работа.

# 569
Вечерен и Освежителен коктейл за Удоволствие.  Tropical Drink

Общи условия

Активация на акаунт