Отговори
# 615

Софи, нямам право да се оплаквам вече, след като снощи отидох на РД на внука ми и се веселихме до нощите.
Но се убедих какво значи сила на характер, неистово желание и взаимна любов. Докато бях с 39˚ и не можех да стана от леглото Алекс два пъти идва при мен. Беше категоричен, че до утрешния ден трябва да съм здрава и да присъствам на празника му.
Така и стана, събудих се без температура и доста по-бодра, а до вечерта бях кукуряк. Stuck Out Tongue Winking Eye
Но лекарствата продължавам да пия и запретвам ръкави да прибера елхата, че вкъщи сме още с коледна украса.
Уфф, при наш Толга и ИИ зацикли сериозно, та се налага моите колажи да си пускам. Но да си призная ИИ и мене ме плаши сериозно. Нямам идея докъде ще се прострат възможностите му и какъв хаос може да настъпи при злонамерено използване.

# 616
# 617
За толкова дълго време мълчание - ето това измъдри да пусне в стори наш Толга:
Нямам думи!

# 618
За толкова дълго време мълчание - ето това измъдри да пусне в стори наш Толга:
Нямам думи!

Тази вечер е на фенерите и Доу мълчи а това е неговата страст най-голяма но поне разбрахме от майката на Кумсал ,че всичко е точно.
И другият ви човек беше задържан и е на свобода но директно бил ... аз го казах и вчера 90 процента ще излезнат че го правят ако ги изследват

# 619
Диди, ако имаш предвид Джан Яман - да, бил е задържан, взети са му проби за анализ и веднага е освободен.
Направеният кръвен тест е отрицателен.
Много ми е интересно друго - дали жълтата преса, която светкавично се появи с гръмки заглавия, че Джан е задържан и цял ден ни залива с помия срещу него, ще има доблестта със същата бързина да отрази и факта, че тестът е отрицателен.
Не искам да защитавам никого в тази кампания, но не мога да се начудя на турските журналисти, които сипят непрекъснато обиди срещу Джан, а той прослави страната им.
Каквото и да пишат - Джан е звезда от световна величина, а останалите могат само да му дишат прахта.
Хорската злоба граници няма...

# 620
Защо се чудиш като цяла седмица използваха Доукан да си съобщят мрасотиите нали е без мениджър и сингъл дай да тъпчем.
Видят ли някой успешен там искат да го занулят просто ясно и точно… хорска злоба и не важи само за Джан или Доу и за други че и тях ще приберат.🤣

Много е хубава направо певеца ли ще е кой ще е ама я подмлади не че е стара де.🤣

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 07:52 от x BlackRose x the guardian team :)

# 621
Здравейте, момичета!

В деня на думата " Благодаря"...
"Ако единствената молитва, която казвате през целия си живот, е благодаря, то това би било достатъчно."
Екхарт

Желая ви приятен почивен ден, цветни мисли, супер настроение и много усмивки!

11 януари - Световен ден на думата "Благодаря"

На 11 януари - най-учтивият ден, в много страни се отбелязва Световния ден на думата "Благодаря" (International Thank You Day).
На този ден имаме пълното право да изразим благодарността си на семейството, приятели, колеги и всеки, който ни е направил деня по-добър.   
„Благодаря" е най-простото послание. Психолозите смятат, че думите на благодарност са "словесни ласки", които могат душевно да стоплят и успокояват хората. Основното нещо е, че думите на благодарност трябва да се изричат от сърце.
Получаването на „Благодаря" след услуга или добро дело автоматично ни кара да се чувстваме по-добре. Така че не забравяйте да награждавате всеки, заслужил вълшебната думичка. Не само днес, а винаги!

# 622

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 15:16 от femmi2

# 623
Днес щом е ден на благодаря почвам:

Благодаря на живота ,че ми прати Моли!

Благодаря ,че съм щастливо , умно поне така мисля и трезво момиче. Считам че това дължа на баба си за възпитанието си и затова - благодаря и на нея.
Благодаря на приятелите си тези които са в живота ми дали на масата за кафе, дали всяка вечер по лаптопа или Вие тук в форума. Heart

# 624

МОМИЧЕТА* Здравейте,
и ви Благодаря за всички хубави и
 интересни постове които
пишете тук в темата, и във форума
изпълнени с настроение и уважение!!
Hands Ok Hand

# 625
Момичета, благодаря ви, че и в днешния, най-учтивия ден, уважихте празника и откликнахте с искрените си постове.
Страхотни сте!

# 626

"Не мога да опиша колко съм благодарен"
С тази фраза ние заявяваме точно това,
 че думите сами по себе си не могат да уловят
 дълбочината на нашата признателност.
 Това означава, че нашата благодарност
 надхвърля това, което езикът може да изрази
Yum

# 627
Не се стърпях и писах на Бирсен след поредните клевети по Доукан днес от някакви тиктокъри без доказателства тя хареса коментара ми. Heart

Впрочем искам да пусна този репортаж и при Вас със своята защита знам ,че Еми няма да устои.

https://x.com/roseblack_95/status/2010417834774634687?s=20

Кучетата познават хората много добре само това ще кажа.

# 628
# 629
Добро утро! Heart

Общи условия

Активация на акаунт