Отговори
# 630
Здравейте, момичета!

Красивите дни започват винаги с нещо красиво...Напълнете сърцата си с любов и усмихнати и уверени тръгнете към своето днес.

Чудесна седмица, пълна с усмивки, настроение и много късмет ви желая!
Лек и спорен понеделник!
Здраве, щастие, любов!

# 631
# 632
Аз днес съм удома че талисмана е болен

Искам позволение от Еми да пусна един пост свързан с Доукан 😭

# 633
Да минава бързо на Моли.Hands Pray
Диди, ама защо трябва да искаш позволение?! Нали знаеш, че в тази тема пишем и за любими турски актьори.
Пускай статията, без да се притесняваш.
А аз ще разходя ИИ.

# 634

Благодаря ти Еми!

В същият ден в който беше рестуван Доукан беше убито куче , но всички говореха повече за неговия случай.
 20 и кусур задържани бяха представени с неговата снимка. Запитвам се кучето което беше зверски убито в метрото не е ли важно? Но разбира се когато има линч кампания срещу някой всички сме навити да плюем , храчим, кълнем и тн. И какво става сега Доу е друсал кайсийки ,  фъстъчки и тн...
 В съседката някой да е пострадал от това специално? Въпрос с повишена трудност единственият ли е той? Ами не! Дълбоко се и съмнявам ,че е той само. Според мен всички млади , неопитни и тн актьори , режисьори си го правят това коскоджаман продуцент Тимур Савджъ в косата му беше намерен кокаин тъй ,че... какво има повече да си кажем?Някаква жалка блогърка излезнала снощи да плюе и хората да питали в тик - ток. Ама ти да видиш какво ще питаме до тик- тока ли се стигна да се вярва? Всичко е много жалко! Ама като седна да се замисля е жалко ,че си нямат друга работа някакви жалки каналчета. Дни наред се дъвчи едно и също и не са млъкнали. Всичко е за сметка на Доукан не за тяхна. И както се казва винаги има някой балък който да повярва.
Благодаря на г-жа Алтунташ и за отговора и за мен беше важно ,че ще напише необходимата статия когато може до колкото и позволи продуцента на сериала - Фарук бей. И не на последно място!
На снимката долу пише следното: " Ще го защитаваме докато не убие човек! И е много важно кой е убил затова пак сме зад него..."
Дано всичко отмине ,но както се казва всяка чудо за три дни...
Не защитавам това ,че е използвал забранени вещества нека се основа обаче. Докато вреди само на себе си а не на друг аз нямам проблем с това който си го прави на себе си го прави понеже.
Ползвал е трева да поясня че и това е казал…
Въпроса е какво следва след теста му…😏

# 635
Диди, разбирам гнева ти. Основателни са и притесненията ти, но нищо повече не можеш да направиш.
Да се надяваме, че Доукан няма да "опере пешкира" заради всички наркозависими и ще продължи артистичната си кариера.
Това, че го хейтят ще мине и замине, ще се забрави. Хейтърите ще насочат омразата си към други обекти, защото това е техният живот - да сеят злоба и жлъч и да сочат с пръст.
Това е политика - мръсна работа...
Мене единственото нещо, което ме подразни са признанията на Доукан. Оправдава се като някой малчо от детската градина и обещава, че повече няма да прави така.
Този човек няма ли адвокат да го научи как да се защитава?!

# 636
Еми то 4 г да играе Фатих поне това го е научил да казва,че няма така повече. Даже по между си се гъбаркахме със сцената като плачеше на тате ,че само веднъж е изневерил на Доа и няма повече та същата история.
Шегата на страна адвоката му е личния адвокат на Фарук Тургут продуцента на Шербета.

Я да покажа въпросната сцена ,че падам като се сетя.

# 637
Здравейте, момичета!

"Напомняйте си често, че целта на живота не е да изпълните всичко планирано, а да се насладите на всяка стъпка, направена по пътя на живота и да изпълните живота с Любов."
Ричард Карлсън

Пожелавам ви прекрасен ден, пълен с настроение и сбъднати желания!

# 638
Здравейтееее Nature Snowflake

# 639
# 640
Привет и от мен! Heart

# 641

Flowers Rose Здравейте Момичета*..
как е настроението след случващото се
с известните турски актьори,
 които прославиха страната си повече от бащицата,

.. сладурката Моли * оздравя ли,какво и е
Kissing Heart

# 642
Добре е вече малкият бяс спинка днеска е била добре аз бях на работа и ги контролирах по телефона.
Моят човек се върна на работа това ме разтопи - Heart

https://x.com/Lila1899288/status/2011058052506796039?s=20

И писал ,че най-много Кумсал му липсвала за отговор на туита на това момиче. Heart

Лека нощ момичета! Heart

# 643

Joy Толгахан и на бръснар не ходи вече..
Цитат
ха-хах., малкият бяс..страхотна Heart Eyes

# 644
Толга съвсем се изгуби!
Отшелник ли ще става, с какво ще ни сюрпризира - нямам идея.
Този път Амине се е сетила за нас - пуснала е нова снимка и стори в IG.

Докато украсявах къщата на майка ми, попаднах на много сладка фирма за декор близо до нашата къща, @zenadekor 🌸
Много благодаря на г-жа Бейза която се погрижи за мен там. Тя беше много нежна и грижовна. Определено я препоръчвам, никога реклама! Тези, които наистина ме познават, знаят. Споделям нещо много рядко. Просто исках да го споделя с вас, защото съм доволна от него🤗🤍

Имат много хубави обекти, купих холната маса и обектите, които виждате отгоре 🤩

Общи условия

Активация на акаунт