Отговори

„Никога не съм мечтал за успех, работих за него!“
© Tolgahan Sayışman

Биография
Толгахан Сайъшман е роден на 17  декември 1981 година в Истанбул. Малко се знае за семейството на Толгахан: баща му е роден в Солун, а майка му е от Трабзон.
Толгахан има по-малка сестра Нил. В детството си Толга обръща голямо внимание на обучението, но и работи, за да печели собствените си джобни пари. Завършва гимназия "Kadıköy İntaş High School" и получава висше образование във Факултета по бизнес администрация в Доус Юнивърсити /Doğuş Üniversitesi/ в Истанбул.
По време на следването изпраща свои снимки до престижна кастинг агенция, от която няколко дни по-късно му отправят предложение да се снима в рекламен клип. А наградите Best Model Of Turkey 2002 г. и Manhunt of Turkey 2004 г. го стимулират да се фокусира върху кариерата си на модел, която само за няколко години се развива много успешно. Работил е в  повече от 20 страни по света, както и в Париж и Милано. Паралелно с дефилетата по модните подиуми Толгахан  изучава актьорско майсторство и драма при Айла Алган.
Всичко се променя, когато през 2005 г. спечелва първа награда на международния конкурс за топ модели "Manhunt International" в Южна Корея.
След като придобива слава извън родината, учудващо и за самия него най-големите продуцентски компании в Турция сами започват да го търсят. Не закъснява и първото му участие в телевизионна продукция.
За Толгахан Сайъшман, влязъл в киното от модния подиум, но чиято детска мечта е била да стане актьор, следват запомнящи се роли и многобройни награди и номинации за актьорско майсторство:
International Altin Cinar Basari Odülü,
Kristal fare,
Най-младият актьор на Kultur University,
magazinci.com - Най-добър телевизионен актьор,
Aka college - Най-добър млад талантлив актьор,
Zirve University 2013,
Oyuncular Sitesi 2013
Най-добрият актьор, който има Group of Fan
Най-добър актьор  - „Altın Zambak” 2019.
През 2017 г. завършва магистратура „Кино и телевизия“ и планира да се реализира и като продуцент. Първото си управленско решение налага в „Сега и завинаги“. Убеждава авторите на сериала да променят работното му име, защото е фен на песента на Таркан.
В началото на 2021 година Сайъшман основава продуцентската компания HAN Medya & Yapım и прави първите си стъпки в продуценството със сериал, който се излъчва на цифрова платформа.
Толгахан Сайъшман е избран за посланик на културата между Турция и Косово.
Зодия Стрелец. Толгахан обича бързите коли и спорта. Футболът е неговата страст. Запален фен на клуба "Фенербахче". Ето защо актьорът често може да бъде видян на известния стадион "Shukru Saracoglu" да подкрепя своите любимци.
В личен план Сайъшман  държи на честността в  отношенията. Знае, че има славата на Дон Жуан, но е категоричен, че когато се влюби, за него не съществува никоя друга, освен жената, която обича.
"Не крия, че красотата е много важна за мен, но не е достатъчна, за да се обвържа с някого. Една жена трябва да ме убеди, че заемам много специално място в нейния живот. Харесвам вниманието - да ме търсят често по телефона, да ми изпращат съобщения. Ако забрави да ми се обади, значи тя няма място в моя живот. От дете изпитвам силно чувство за собственост към моите близки, приятели", коментира Толгахан.
На 13 февруари 2017 г. на тайна церемония в Лос Анджелис сключва брак с албанския модел Алмеда Абази - "Мис Албания" 2008.
На 05 май 2019 г. Толгахан Сайъшман прегърна първата си рожба – сина си Ефехан.
На 08 юни 2021 г. красивият актьор стана баща за втори път – роди се дъщеря му Алина.

Филмография

„Сега и завинаги“ - Asla Vazgeçmem (2015-2016)

Телевизионен сериал
Любов, Драма - Show TV (HD)
Режисьор - Nihat Durak, Aysun Akyüz, Eda Teksöz
Продуцент - Faruk Turgut
Сценарист - Sırma Yanık, Melis Civelek
Продуцентска компания - Gold Film
В главните роли -Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe

"Сега и завинаги" можете да гледате
ТУК:

"Ариен" - Arjen (2024)

Дигитален сериал
Екшън, Драма - Gain
Режисьор - Umut Sariboga
Продуцент - Tolgahan Sayisman
Сценарист - Altug Küçük
Продуцентска компания - Han Medya Yapım   
В главните роли - Tolgahan Sayışman, Ezgi Eyüboglu

„Барбарос Хайредин” -  „Barbaros Hayreddin” Sultanin fermani (2023)

Телевизионен сериал
Историческа фантастика, Екшън, Приключения -ТРТ 1
Режисьор - Berat Özdoğan
Продуцент - Zeynep Tuna
Сценарист - Zulkuf Yucel (1-9), Ugur Uzunok (10-20), Hamza Akyildiz (10-20), Abdulhamit Isik (10-20), Esma Koc (10-14)
Продуцентска компания - Es Film
В главните роли - Tolgahan Sayışman, Melisa Döngel

”Ченгето Халюк”- Aynasız Haluk artis(z)-polis (2022)

Комедия, екшън филм
Режисьор - Bülent Isbilen
Продуцент - Tolgahan Sayışman
Сценарист - Gülsev Karagöz, Makbule Kosif, Özer Zafer Çetinel
В главните роли - Tolgahan Sayışman, Algi Eke, Öznur Serçeler

„Дума на честта” - Seref Sözü (2020)

Телевизионен сериал
Екшън, драма - Show TV
Режисьор - Cevdet Mercan
Продуцент - Burak Sağyaşar
Сценарист - Eda Tezcan
Продуцентска компания - Tims&B Productions
В главните роли - Tolgahan Sayışman, Sude Zülal Güler

„Шампион“ - Şampiyon (2019-2020)

Телевизионен сериал
Драма, Спорт, Екшън - ТРТ 1
Режисьор - Ketche
Продуцент - Çağrı Bingüller
Сценарист - Alphan Dikmen, Başak Angigün
Продуцентска компания - BSK Yapım
В главните роли - Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı

„Една надежда стига“ - Bir Umut Yeter (2018)

Телевизионен сериал
Драма - Kanal D
 Режисьор - Yusuf Pirhasan
 Продуцент - Fatih Aksoy
Сценарист - Melis Civelek
Продуцентска компания - MF Yapım
В главните роли - Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç, Hazal Subaşı

„Не забравяйте, че след всяка тъмна нощ настъпва ярко утро! Животът продължава!“

„Черна перла“ - Siyah İnci (2017-2018)

Телевизионен сериал
Романтика, драма - Star TV
Режисьор - Cem Karci, Erol Özlevi, Benal Tahiri
Продуцент - Faruk Turgut
Сценарист - Basak Angigün, Alphan Dikmen
Продуцентска компания - Gold Production
В главните роли - Tolgahan Sayışman, Hande Erçel

Eski sevgili – „Бившата ми Любов“ (2017)

Романтична комедия
Режисьор - Emir Khalilzadeh
Продуцент - Emir Khalilzadeh
Сценарист - Alptekin Öztürk
В главните роли - Tolgahan Sayışman, Bade İşcil

Bizans Oyunları: Geym of Bizan -„Византийски игри“ (2015)

Историческа комедия
Режисьор - Gani Müjde
Продуцент - Gani Müjde
Сценарист - Gani Müjde, Emre Bülbül, Gökhan Karagülle
В главните роли - Tolgahan Sayışman, Tuvana Türkay

Sürgün - „Изгнание“ (2013)

Игрален филм
Режисьор - Erol Özlevi
Продуцент - Türker İnanoğlu
Сценарист - Selin Tunç
В главните роли - Tolgahan Sayışman, Saadet Aksoy

„Сезони на любовта“ - Lale Devri  (2010-2014)

Телевизионен сериа
Драма - Show TV (2010), FOX (2010-2014)
Режисьор - Murat Düzgünoğlu
Продуцент -Şükrü Avşar
Сценарист - Eylem Canpolat, Sema Ergenekon, Banu Tekcan, Devrim Yıldız Özdemir Продуцентска компания - Avşar Film
В главните роли - Tolgahan Sayışman, Selen Soyder, Emina Sandal, Serenay Sarıkaya

Aşk geliyorum demez – „Игра на чувства“ (2009)

Романтична комедия
Режисьор - Murat Şeker
Продуцент - Murat Şeker, Timur Savcı
Сценарист - Murat Şeker, Selami Genli
В главните роли - Tolgahan Sayışman, Bergüzar Korel

Aşk Tutulması  - „Мач за двама“ (2008)

Романтична комедия
Режисьор - Murat Şeker
Продуцент - Murat Şeker
Сценарист - Murat Şeker, Selami Genli
В главните роли - Tolgahan Sayışman, Fahriye Evcen

„Elveda Rumeli“ - „Сбогом, Румелия“(2007-2009)

Телевизионен сериал
История и драма - ATV
Режисьор - Serdar Akar
Продуцент - Tarkan Karlıdağ
Сценарист - Alican Yaraş, Nuran Evren Seth, Özge Efendioğlu
Продуцентска компания - Adam Film
В главните роли - Erdal Ozyagcilar, Tolgahan Sayisman, Sebnem Sonmez, Berrak Tuzunatac

Интервюта

Скрит текст:

Биография
Амине е родена на 30 април 1993 година в град  Гьотеборг – Швеция.
Амине Гюлше е зодия  Телец – с ярко излъчване, трудолюбиво и много нежно момиче. По националност момичето е шведка, но по корени, не. Майка ѝ е туркиня от Измир, а баща ѝ е иракчанин.
Младежките си години Амине Гюлше прекарва в Швеция. Тук девойката завършва Висше училище по международни отношения.
Тя мечтае да лети и  да стане стюардеса. Родителите поддържат турската култура в семейството, винаги помежду си разговарят на турски и учат на роден език своите деца. Много често посещават и родината си.
На 20 годишна възраст, заедно с майка си, Амине пристига в Турция. Те се установяват в град Измир, а баща й, заедно с брат й, остават на работа в Швеция.
През 2014-а се явява на конкурса "Мис Турция" и го печели, превръщайки се в най-красивата туркиня. Представя държавата и на "Мис Свят" същата година. Така вратите на славата се отварят за нея и тя се превръща в едно от най-популярните лица в южната ни съседка.
След успехите си в конкурсите, тя започва да работи като модел и да участва във фотосесии.
Горещата брюнетка, със силно изразителни зелени очи, привлича вниманието на режисьорите и Амине получава покана да се снима в киното.
В началото на 2015 г. започва сериалът, в който прави дебюта си като актриса и то главна - "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem).
През пролетта на 2017 година започва вторият сериал в акьорската ѝ кариера - "Обичам и двамата" (Ikisini de Sevdim), но проектът  се проваля и приключва доста набързо с едва три епизода.
На 07.06.2019 г. Амине  Гюлше се омъжи за футболиста Месут Йозил.
С огромна радост и нетърпение Амине  прегърна  първата си рожба - Еда, която  се роди на 30.03.2020 г.
На 26.09.2022 г.  красивата актриса Амине Гюлше стана майка за втори път.
Момиченцето носи красивото име Ела.

Ikizini de sevdim  – "Обичах и двамата" (2017)

Телевизионен сериал
Романтика, Драма - ATV
Режисьор - Cem Tabak
Продуцент - Türker İnanoğlu
Сценарист - Muharrem Buhara, Özlem Atasoy
Продуцентска компания - Erler Film    
В главните роли - Amine Gülşe, Burak Serdar Şanal, Muharrem Buhara

Bir Türk Masalı – „Турска приказка“ (2018)

Игрален филм
Режисьор - Toprak Sergen
Продуцент - Toprak Sergen
Сценарист - Basak Duru, Toprak Sergen
В главните роли - Amine Gülşe, Toprak Sergen, Cemal Hünal

Интервюта

Направено с любов

Автор: Цвети

Преводи: Диди (x BlackRose x the guardian team)

„Аз не направих моята фирма, за да правя сериали за телевизионните канали. Дори имам тази възможност, но аз не искам да го направя. Защото онова е друг бизнес и друг свят. И без това направих към пет проекта. Нямаше човек,  който да не ми слага камъчета в обувките. Докато аз очаквах подкрепа от батковците си, стана точно обратното.
Големите продуценти не искат никой да става продуцент.“

Автор: Еми (Emiliya)

Архив стари теми

Да убием скуката

Един отворен сценарий, с главни герои любимите ни актьори!

Автори: - Талантливите дами от нашата тема

Скрит текст:

# 1
Каква красота е сътворила Емито🫶 👏👏
Подредено , изящно и оформено с вкус и има от всичко в заглавната страница.

Да ни е на Къдем - Късмет Новата Празнична Тема.🍀 Да я изпишем Здраве , настроение и усмивки и новости.  

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 23:07 от femmi2

# 2

Flowers Bouquet ЕМИ*
 темата е още по-красива с новият компютър,
Честито и все така да ни върви на красавци**
Kissing Heart

# 3

Нов компютър, нова тема, нови преживявания покрай така чаканите предстоящи празници. Дано все на ново да ни върви оттук насетне! Hands Pray
Да ни зарадва и Толга с нови снимки, нов проект и нова фотосесия!
А ние да продължаваме да се забавляваме от сърце в свободното си време и да се радваме на нашите красиви любимци.
Толкова години сме заедно и неразделни във форума.
В шеги, закачки, споделяния, времето минава неусетно. Пишем когато имаме възможност, коментираме с удоволствие и страст, и се черпим виртуално с повод и без повод.
Момичета, бъдете здрави, усмихнати и щастливи!
От мен - Наздраве!

# 4
# 5
Здравейте, момичета!

"В живота има хубави и лоши моменти. Можеш да живееш по два начина - да се оплакваш от лошите неща или да си благодарен за хубавите..."

Пожелавам днес да имате нови радости, прекрасно настроение и много усмивки!

Толга ни поздравява с нов изглед, а MAGAZİN ни изненадва със статия и актуална фотка на нашия красавец.
Добре започваме в новата тема!

Интересното отричане на Толгахан Сайъшман: „Дори майка ми беше изненадана“

Толгахан Сайъшман, когото сравниха с човека, видян да спи в ъгъла по време на поклонението Умра, каза, че това не е той и дори майка му се изненадала. Сайъшман заяви, че му липсва актьорството, но предпочита да прекарва време с децата си.

MAGAZİN
Дата на публикуване: 14-11-2025 09:48
Актьорът Толгахан Сайъшман беше забелязан в Етилер. Сайъшман говори за човека, който е бил видян да спи в ъгъла по време на поклонението си Умра миналата седмица . Знаменитостта потвърди, че човекът не е той. Сайъшман каза: „ Дори майка ми се изненада, когато го видя. Нормално е хората да се объркват.“

„Изглежда много подобно, и аз бях изненадан“
Толгахан Сайъшман публикува изявление относно снимка, направена по време на Умра, на която го сравняват със самия него. Сайъшман заяви, че сравнението е наистина силно. Актьорът каза: „ Изглежда много подобно и бях изненадан. Това е нещо, което някой, който не се вглежда внимателно, би могъл да обърка.“

Той защити решението си да се откаже от актьорството
Толгахан Сайъшман, който се е оттеглил от актьорството, за да се занимава с продуцентска кариера, също отговори на въпроса дали му липсва актьорството. Сайъшман каза: „ Понякога ми липсва.“ Той обаче подчерта възможността да прекарва време с децата си. „ Когато видя условията на труд “, каза Сайъшман , „радвам се, че имах възможността да прекарвам време с децата си. Очевидно възрастта от 0 до 6 години е важна.“ Сайъшман добави, че може би дори ще се занимава с кино.

Той остава щастливо женен за Алмеда Абази
Толгахан Сайъшман се ожени за Алмеда Абази в Лос Анджелис през 2017 г. Двойката има син, Ефехан , през 2019 г. и дъщеря, Алина, през 2022 г.

# 6
Честит Петък Simple Smile Nature SunnyFlowers Fallen LeafSunglassesSunglasses

Ето появи се Wink Ама чок познавам и надушвам нещата. Макар че напоследък кълбото и интуицията ми изневеряват но с търпение всичко отново ще си дойде на мястото в тишина и спокойствие. Не сме свикнАли на показност и любовни емоции...  

# 7
Хубаво е, че маминият се появи, за да ни каже, че до края на годината няма да снима.
Ще гледа как децата му растат, а ние ще чакаме търпеливо - малко остана до края на 2025 г.

# 8
През Новата Година трябва вече да има раздвижване около проектите и най вече Сезон 2 на екшъна.

# 9
Още малко снимки от репортажа с Толга.
Видеото ще го търся по-късно.

# 10
Докато търсите видеото да се почерпим и подсладим следобедно с нещо любимо Yum
Тъкмо ще се почерпим и за новите придобивки..... Tropical DrinkTropical Drink

Емито с нов компютър да си го ползва безпроблемно и със здраве. Ние си купихме на Черен Петък нова маркова кафе машина. Можеше и без това ама моя, като се заинати, че иска и можел да си я позволи, като работи Money и сега отиде да купува кафе да я пробваме. Иначе си правим и от джезве или нес кафе. Обичам нес кафе крема с каймак , страхотно е. Кафето  е доста поскъпнало,  както и всичко друго  20 -  30 лв е буркан нес кафе и дебнем на промоция често от Кауфланд с майка ми.
За Коледа пък иска да купува хладилник че стария нещо издиша и това ще са ни подаръците.💝 Аааа , забравих че и тонколони купи.....  кой е като нас направо глезотииии.... 😛

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 22:32 от femmi2

# 11
Феми, благодаря за еклерчетата.
Със здраве да си ползвате новите придобивки.  А от кафе машината ще чакам да почерпиш с кафе - първо виртуално, пък като дойда на гости и реално.
Толга отново ни изпраща изглед, но много бързо го свали. Семейството са заедно някъде, не мога да разбера обаче къде са. Прилича ми на Дубай, ама не съм много сигурна.
От IG на Алмеда:

# 12
Ще се почерпим разбира се с удоволствие и виртуално и реално. Онзи ден си хапнах гръцки сладкиш купешки лелееее направо разкошен топи се....
И баварска салата също преди това.

# 13

JoyОфф, гел ли е - чудо ли е..
Руди гела пасти да яде за прякора си..
ето това се казва гелосване
Joy
няма да се ядосвам че не иска да снима сериали
а само пейзажи.. негова воля и дано
другата година промени решението си
Hands Pray

ФЕМИ* честито и на теб за новите придобивки
и да си ги ползвате със здраве
Hug

# 14
Софи, вече не зная на кого по-напред да се ядосвам - на гелосания перчем на Толга ли, или на Амине и нейните забрадени дружки.
Ама да карам подред - намерих репортажа и го поствам тук. Надявам се Диди Hands Pray като има време да го преведе. (Тя тази вечер страда сериозно с Шербета и едва ли ще се появи при нас.)
Аз се опитах с автоматичния превод поне да схвана основното. Този път Толга много неориентиран ми се стори. Иска да снима за дигитални платформи или филми, ама му се иска и децата да не изпуска от поглед. В телевизията няма да се върне, мисли преди всичко за филми. И той сам е в чуденка. Мислел...

Ето новините и от Амине:

togemder и gulseamine

Днес с вълнение приветствахме ценен гост в нашата асоциация. 💗

Г-жа Амине Йозил посети @togemder, разгледа нашите работилници и се срещна с доброволци от благотворителна организация. ❤️

Благодарим ви много за интереса и подкрепата. 🙏

Общи условия

Активация на акаунт