Отговори
# 45
Привееет на всичкииии 🙂

# 46
Ново от Амине:
togemder и gulseamine
Нашият дарител, г-жа Amine Özil, беше гост в ресторант при нас, за да бъде част от една от нашите добрини истории. Огромни благодарности за финансовата и морална подкрепа. 💐

# 47
Уникална сцена е просто Оскар за Йешим но това е епизода където ги посетиха от Македония и където и оправяше поличката на крайбрежната. Heart

# 48
Уникална сцена е просто Оскар за Йешим но това е епизода където ги посетиха от Македония и където и оправяше поличката на крайбрежната. Heart
Довършвам гифките от тази сцена.
Вчера много съм се оляла, правейки толкова много гифки.

Скрит текст:

# 49
Сцената е толкова добра ,че и Толга награда ти праща.

Добро утро от мен!

# 50
# 51
Здравейте, момичета!

"Между това, което е правилно и това, което е грешно, изберете това, което Ви прави щастливи."

Нека днес ни се случват само хубави неща, да срещаме повече усмихнати и позитивни хора и да ни върви във всички начинания!
Приятен, макар и мрачен вторник!

Да сложа и аз новата снимка от сторито на Толга, че друго не намирам засега.
Толга в компанията на футболиста Cenk Tosun в Дубай.

Ново и от сторито на Езги:

# 52
Да се почерпим следобедно капучино и стоплим в дъждовното есенно време. Flowers Fallen Leaf

Благодаря за споделеното и новото фото от Толга. Значи е в Дубай. Знае той къде да идееее ,  лукс и красотаааа. Много е усмихнат и в настроение. 

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 14:59 от femmi2

# 53
Въйй, какъв беше тоя срив в системата?!
От часове не успявам да вляза във форума и в доста други сайтове.
Но... съм щастлива - уплътних много яко времето си, гледайки "Сега и завинаги" Започнах го от епизод 1. Наслаждавам се максимално на Нур и Ийт Козан. И си повтарям заедно с Нур фразата: "Мразя да те обичам, ИйтКозан". Изяжда ми цялото свободно време, а мисля, че и нощите ми ще отидат с въздишки по тези сладури.
Феми, благодаря за капучиното. Да го гарнираме с новия пейзаж от Толга и снимките от нашата красавица Амине, която този път ми хареса.

# 54
Flowers Bouquet ЕМИ* не ни остава друго Толгахан
ша си гледаме стария сериал..
много красива Амине но и променена
Hands Ok Hand

# 55
Още снимки от нашата красавица Амине:

gulseamine
@sohogroup @alo, Зорлу Център нов магазин 🤍

Стилист: @selinkasayy & @erdemsoylu___
Kiyafet : @alo / @aloyoga
Снимка: @emre_durmaz
Събитие : @gamesmedya

Софи, наистина се долавя някаква промяна у Амине, но още не мога да я формулирам. Някак по-зряла ми изглежда, липсва ми невинното излъчване на Нур.

# 56
Добър вечер! От Алмеда

# 57
Пак ме объркаха Толга и Алмеда.
Той пуска изгледи от Дубай, тя от Истанбул. Но където и да са, да са живи и здрави.
А нашичкият след Нова година да вземе да се впряга в някой проект, че "Сега и завинаги" го изтърках от превъртане.
Охх, ама много ми е хубав Ийт Козан:

# 58
Ами снимката беше от преди 8ч като я видях той снощи е пуснал снимката от Дубай може и да са се прибрали не знам колко летят...

Отвсякъде ми напомнят за ДоФат ще си изтрия тиктока ама и ще си блокирам и приятелите днеска на работа моля ти се кутията личната пълна стока ли да получавам и оправям или сополи да бърша?

https://x.com/lareinatriste/status/1990711653483364428?s=20

И един чаровник. Heart Оплюха го всячески ,но диамантите си лъщят в калта...

Толга се появи сега вече е ред на Мерт ,че вземаме да се тревожим и за него.

# 59
Здравейте, момичета!

"Всяка есен сме в очакване на Нова година.
През пролетта и лятото пък чакаме зимата.
Вярваме в чудо.
Но чудото е във всеки наш ден. Вече е днес!
Не пропускайте възможността да се насладите на живота."

Нека настроението да е позитивно, а денят ведър и приятен!
Спорна сряда!

19 ноември - Международен ден на мъжа

Всяка година на 19 ноември светът отбелязва Международния ден на мъжа. Този празник е създаден, за да подчертае въпроса за здравето и равенството на мъжете.
Основната идея е да се създаде ден, който насърчава позитивния образ на мъжа и подчертава неговия принос в семейството, общността и обществото.
Празникът е важен като платформа за обсъждане на проблеми, засягащи мъжете, включително стереотипи и предизвикателства, засягащи живота им.
Поддържа се в повече от 70 страни по света.
Международният ден на мъжа напомня, че здравето и щастието на мъжете са също толкова важни, колкото и тези на жените, и че грижата за себе си не е слабост, а необходимост.

Общи условия

Активация на акаунт