Отговори
# 135
Знам ,че Еми мрази такива сцени но искам да чуя мнение ...
Тази сцена толкова ли е зле защото на мен ми въздейства велико

Скрит текст:

Диди, насилих се и изгледах откъса. Да, сцената е много прочувствена и Догукан твърде реалистично предава мъката си. Сигурна съм, че теб е разчувствал, защото си гледала сериала и знаеш историята на героите.
Но мене такива сцени ме изваждат от равновесие и предпочитам с мишката да минавам през тях. А „Шербет от боровинки“ никога не бих гледала само заради забрадените туркини.
Да пусна мачовците, че да си оправя настроението.

# 136
Джемре и Фатих. Heart Снимката Доукан я пусна за закуска с кафето днес и аз в склада така и се изкефих.
Еми , мислех си че грешката е в моя ТВ вече че такива нападки отнесе хайвана ,че жал ми стана.

# 137
Здравейте, момичета!

"Щастие е, когато в момента не се нуждаеш от нищо, освен това, което вече имаш. И благодариш."

Пожелавам ви ден, събрал в себе си усмивки, любов, успешни стъпки и много красиви мигове, които си струват да бъдат запечатани.

26 ноември - Световен ден на информацията

Отбелязва се от 1994 г. по инициатива на Международната академия по информатика.
Основната цел е да се обърне внимание на целия свят за информация на обществото, предоставяна от Интернет и новите технологии.  
Насочен е към повишаване на глобалната осведоменост по отношение на обществени промени, предизвикани от Интернет и телекомуникационни технологии, както и способства за намаляване на цифровото разделение чрез подобряване на глобалните и достигане на технологиите във всички нации и социално икономически слоеве.

# 138
Привееет , хубав и успешен ден на всички Simple Smile

# 139
да ви стане коледно малко🤩

# 140
Ехаа, Коледно настроение, следобедно кафе и ново стори от Толга:

Точно така и аз ще обърна гръб на маминия красавец  и отивам да си гледам епизод 23 на „Eşref Rüya“.

# 141

Nature Sunrise Flowers Maple Leaf

Добро дъждовно утро*
  след като цял ден ще вали
по вода да ни върви,
  Успешен ден на всички!!
Nature Closed Umbrella

# 142

Добро утро от Талисмана.🫶🏻

# 143
Здравейте, момичета!

“Без значение е какво притежаваме. Важен е начинът, по който умеем да го ценим.”
Понякога на чаша кафе... започва нов ден... А понякога нов живот...

Желая ви много красота, усмивки и късмет през целия ден, напук на лошото време!

# 144
Привееет , мерси за споделеното и красотите.

Да се подсладим и почерпим с баклавичка Yum

# 145
В този мрачен и дъждовен следобед не ни остава нищо друго, освен да си хапнем баклава и да пийнем винце за настроение.

# 146

Blush
Красота и сладост в темата, радост за окото..
МОЛИ* ме разтапя..
склада на Дядо Коледа е зареден почти догоре..
вкусотиите не свършват..а с колажите на ЕМИ*
 не ми липсват и любимците
Joy

# 147
# 148
Софи, толкова добре ми стоят Толга и Амине един до друг, че не спирам да си играя.
Винаги, когато имам време спретвам колажи.
Действат ми релаксиращо.

# 149
Важното е да харесвате и това което правите не само за кого е днес един клиент ми го каза защото украсявах а не ми харесваше как става. ;д

Софи, толкова добре ми стоят Толга и Амине един до друг, че не спирам да си играя.
Винаги, когато имам време спретвам колажи.
Действат ми релаксиращо.

Общи условия

Активация на акаунт