Отговори
# 165
Софи, приятна разходка и ще чакам да украсиш и темата с една спретната елхичка.
Да усетим Коледния дух и виртуално.
Толга отново е постнал реклама на RAMS Park House Maslak. Алмеда също е споделила рекламата.
Ние чакаме нашичкият да се появи на снимачната площадка, а той упорито развива мащабните си бизнес проекти.
Не ни остава нищо друго, освен да отидем, да си купим по един от луксозните му апартаменти. Stuck Out Tongue Winking Eye

В RAMS Park House Maslak се издига живот, който прави всеки миг да е добър. 🏗

С уникалното си местоположение в сърцето на Маслак, издигащо се в сърцето на бизнеса, изкуството, забавленията и шопинг, RAMS Park House Maslak съчетава енергията на града с удобствата на модерния живот. ✨

# 166
Софииии:evergreen_tree: , винаги имаш празничен коледен дух и настроение. Отдавна не украсяваме нищо вкъщи но имаме коледна звезда цветенце.Онзи ден ми я подариха.  

# 167
Аз като заредя телефона ще покажа малко от Коледа в нашия магазин.
Искам да питам Толга има ли снимка с шалче? Wink

# 168
Аз като заредя телефона ще покажа малко от Коледа в нашия магазин.
Искам да питам Толга има ли снимка с шалче? Wink
Богат избор на такива снимки има при Толга.
Шаловете са любим негов аксесоар.

# 169
Хайде на  предпразничния коктейл и почерпка Tropical Drink

Коледната Маргарита е вдъхновяваща вариация на класическия коктейл, която внася коледно настроение със своите аромати и вкус.

Скрит текст:
Коледен Коктейл „Маргарита“
Съставки:
3 супени лъжици текила бланко
3 супени лъжици 100% сок от червена боровинка (неподсладен)*
2 супени лъжици Cointreau
1 супена лъжица пресен сок от лайм
1 супена лъжица обикновен сироп или кленов сироп (или според предпочитанията)
Сол
Лед, за сервиране
За гарнитура: червени боровинки, стрък розмарин, резен лайм
Инструкции:
Нарежете прорез в парче лайм, след което прокарайте лайма около ръба на чаша. Потопете ръба на ръба в чиния със сол (или за празничен вид използвайте сол Маргарита).
Поставете всички съставки в шейкър за коктейли и го напълнете с лед. Разклатете докато изстине. Прецедете маргарита в чаша с осолен ръб. Напълнете чашата с лед, украсете с боровинки и стрък розмарин и сервирайте.

# 170
Хайде на  предпразничния коктейл и почерпка Tropical Drink

Да гарнираме коктейла и с една незабравима нощ!

# 171
# 172
Диди, ти изглежда добре разпускаш в почивния ден. 
Приятно прекарване!

# 173

Heart Decoration

Довиждане ноември*/*

усмихна се за сбогом и си тръгна
"Не мога - каза - вече да оставам.
Декември иде. И ми дава знак."
И тръгна сред дъжда..Не се обърна.
Отнесе спомен, но остави смях
и много нежност, защото пак ще дойде
в съня си го видях.
И с трепет ще посрещна на вратата,
прекрасният Декември* на мига.
За празници настройвам сетивата,
ще има, знам, прекрасност у дома..
Christmas Tree

Скрит текст:

Голяма промяна в Eşref Rüya!
 Ханде Ерчел се превръща в изгубена мечта,
 Демет Йоздемир казва трагично сбогом..

Eşref Rüya, рекордно чупещият телевизионен сериал
 от рейтинга на Kanal D не е спрян! В постановката с участието на Ça rolatay Ulusoy героят Ейприл, изигран от Демет Йоздемир,ще се сбогува с трагична сцена на инцидента.

https://www.instagram.com/p/DRpLvuZiLpm/?hl=bg**
Broken Heart Tired Face

# 174
Привееет  Coffee  Софииии , благодаря за стихчето . Прекрасно е .

Не вярвай на тия абсурдни измислици че Хандето влиза в сериала и ще замени Демет . Продуцентите и никой от екипа няма да постъпи така глупаво да не са луди !  Главните актьори поддържат сериала да е рейтингов и успешен заедно с екипа зад камера  и ако си тръгне един от тях сериала приключва !  Но имаше спойлери че Нисан може да я убият  или поне ще се опитат.  Ако се случи това може наистина да се сбогува със сериала . Но още не вярваме в това .   Има още време да се завърши историята . Сериозно се замислям че може и  в началото на пролетта да се финализира но зависи как сценариста ще развие нещата с какво темпо .  

Рускините писаха че преговарят с Хандето за втория филм на Чаго но е доста рано затова . След Ешрефа ще си даде заслужена почивка и няма да се бърза и ще има сушав период .  По добре  Ханде да се отдаде на другите си таланти . Но е красавица спор няма и е добра като рекламен модел и лице .

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 11:44 от femmi2

# 175

Blush ФЕМИ* дано си права, да видим и ЕМИ* какво мисли
но няма да е за първи път ако сценаристите занулят някой
от рейтингова двойка, царе са на такива гадости..
затова и тук пуснах инфото, да не развалям настроението
в твоята тема
Two Hearts

# 176
Здравейте, момичета!

"Ако имаш късмета да откриеш начина на живот, който обичаш, трябва да намериш куража да го изживееш."
Джон Ървинг

Андреевден е - последният ден от месец Ноември!
Той слага началото на зимните празници.
Нека има топлина, уют и благополучие във всеки дом!
Честито на имениците!

30 ноември - Световен ден на домашния любимец

Днес, 30 ноември, на много места по света се отбелязва Световният ден на домашните любимци.
 На този ден в много страни се провеждат публични прояви, насочени към по-адекватно образоване на хората относно отговорността, която носим, за целия живот на планетата.
Тези добри приятели "извън стандарта", са незаменима част от всяко едно семейство. Най-важната цел на всички акции и мероприятия на този ден, е да се събуди човечността у широката общественост. Не е за пренебрегване и възпитанието на хуманно отношение у децата - те трябва да бъдат научени, че всяко животно е преди всичко живо същество, а не обект за развлечение и запълване на свободното време.
Многобройни изследвания доказват, че животните са способни на обич и състрадание, въпреки че и те самите се нуждаят от голямо внимание, незаменими грижи и навременна защита. Приятелството им не се купува - печели се. Всеки ден.

Домашният любимец и талисман на темата ни! Animal Dog2

Софи, аз от снощи място не мога да си намеря, четейки слуховете за Ханде като партньорка на Чачо в новия му филм.
 А днес като прочетох твоя пост, направо съм бясна, защото от турците очаквам всичко. Велики са с корупционните схеми в киноиндустрията. И ако са платили достатъчно голяма сума на продуцентите, за да тикат Хандето напред, нищо чудно да занулят Демет като Нисан.
И ако това се случи и аз ще зануля всичко, свързано с турското кино.

# 177
Аз съм оптимист че няма да я занулят поне не сега.  В края на сериала Етемчо ни е подготвил тая гадост че и двамата ще ги убие. Той си пада по трагедиите , щото се запомнят. Но греши в това , но турците са царе на такива неща.   Така съсипаха и ОС - ''Фериха'', щото Хазал беше подписала за друг проект но бай Фатих си беше направил други сметки, но излезнаха погрешни и ПЕ продължението само с Чаатай не постигна успех въпреки че се раздаде до край и игра прекрасно  и беше супер красив .   Там такива фантасмагории че .... И го спряха, щото бяха на загуба. Ако го бяха заснели и замислили, като отделен проект и сериал можеше да пожъне успех.....

Ако се случи наистина много народ ще спре да гледа и продуцентите ще Съжаляват и ще съсипят всичко.
Да се надяваме, че ще постъпят умно и парите не са всичко за да бутат Хандето и  сериала ще им отиде на вятъра.

Честит ден на нашите домашни любимци. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 12:01 от femmi2

# 178
Честит празник на всички с домашен любимец. Почвам с талисмана.

# 179
Цитат
People Dancerохх,ден на сладкият талисман

и любимият патрон ако пусне нова фотка

Общи условия

Активация на акаунт