Отговори
# 675
Доукан продължава да си рекламира Серайчето😸 направиха ги точно романтична комедия няма помен от токсичния Фатих 😸

Феми мани мани човек е изял

# 676
Диди, радвам се, че вече си спокойна за Доукан и продължаваш да гледаш Шербета с интерес.
Озан изглежда много добре на снимките, които си ни постнала.

# 677
Да снощи епизода от тяхна страна беше забавен аз лично се забавлявам с тях но има хора които си искат Доа и си мрънкат даже ,че Башак ползва нейните чехли. Не могат да разберат че персонажа е затова в сериала да изкара всички рани на Фатих на яве. Мацката е темпераментна и прозорлива има диалог интересува се от него от семейството му неща които 4 сезона не знаем за героя ги научихме благодарение на Башак. Ако искате мога да споделя веднага че и с превод.

Ханде също е много грациозна.

# 678
Звезден Зашеметяващ   Блясък  от Рияд Nature Sparkles

# 679

След този ден зимата си тръгва..Nature Snowflake Hug

Open Mouth..турските актриси много са разголени за Рияд,
Хазал и Ханде с мноого променена визия..
съжалявам не ми харесват,престарали са се
Rolling Eyes

# 680
Здравейте, момичета!

Времето зависи от природата, а настроението ни зависи от нас самите! Нека добавим ярки цветове към дрехите днес. В крайна сметка, където е светло и весело, там тъгата не идва.

Пожелавам ви приятен почивен ден, пълен с настроение и сбъднати желания!

18 януари - Световен ден на снежния човек

18 януари е Световният ден на снежния човек! И въпреки, че няма достатъчно сняг, за да си направите снежен човек, това е един от най-симпатичните и усмихнати неофициални празници в годината.
Но защо точно датата 18-и?  И кой решава, че любимият ни зимен герой заслужава свой собствен ден?
Изборът на датата не е случаен, нито е свързан с астрономическо събитие. Причината е чисто визуална и много креативна:
Числото 8 наподобява тялото на снежния човек, съставено от две големи снежни топки.
Числото 1, поставено точно до него, прилича на неговата вярна метла или на дървена пръчка.
Така, изписана на хартия, датата 18 изглежда точно като фигурата на снежен човек с метла в ръка! Освен това, януари е месецът, в който снежната покривка е най-сигурна, а след шумните декемврийски празници всички имаме нужда от един по-лек и непринуден повод за радост.

# 681
За мен Туба и Мерийем бяха най-стилни това си е мое мнение. Пънар много красива с къса коса ама не е отива тая рокля с тия воали. На Хазал косата не ми хареса тази рокля с друга прическа би била по добре.

# 682
Честит Атанасов ден! Nature Snowman Да са живи и здрави всички именници и Наздраве! 🍷🍷Tropical Drink

Съгласна съм че можеше с друга прическа да е Хазал. Роклята ми хареса и според моя вкус и представи не е разголена, а си е нормална и дължината също . Между другото имаше доста такива с бюстиета на събитието щом дрес кода го позволява . Някой като си харесват повече камъни и блясък и разни други украси.... Имаше доста, които ми направиха впечатление със стил и елегантност.  Роклята честно  казано на Мерием не ми хареса и аз не бих облякла такава. Арабите се бяха постарали доста могат , позволяват си го. Специален гост беше световно известната певица Кейти Пери , както Робин Уилямс. Nature Star  Имаше и доста арабски богаташи там и сред тях и ливански актьори.  

Обаче това че Хазал била наблъскана с ботокс и лицето й няма емоции  направо ме уби. Flushed То не смях Ами.... Joy Може да е малко напълняла но ботокс категорично няма. Между другото при Ибрахим Салим не ми се видя да е напълняла и си беше с естествен вид и нормален грим. Усмивката й е все така същата. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 15:41 от femmi2

# 683
Роклята на Мерийем е точно в стила на героинята и която най-много знаят арабите както и в стила на арабският свят.

# 684
Роклята на Мерийем е точно в стила на героинята и която най-много знаят арабите както и в стила на арабският свят.

Е , щом е така значи всичко е точно. Аз много малко от този сериал съм гледала и не знам подробности.

# 685
Като го няма Толга да разходя поне ИИ.

# 686
https://www.tiktok.com/@trynnaedit_/video/7573749023291477270?_r … _t=ZN-93B3TzVKSkI

Всъщност той я обичаше много повече от всичките си жени...

# 687
# 688
Ако довърша гифките на Лалето докато го гледам пак ще искам да направя клип на ЙешЧън познавам се. Куче съм им още дори след всичко и толкова години и като виждам паралелни двойки и откачам. Никой нямаше да хариза Топрак днес за Чънар и това го знаем всички.

Да ви поздравя с Константинос. Само мисълта ,че Доа е жива и спойлерите които чух ми дойдоха като леден душ тъкмо бях почнала да приемам Башак. Но всичко има логика пак да видя паметната сцена от Мечтатели не отказвам дори да е копие. ;д

# 689

Heart Decoration

19 януари е Световен ден на пуканките* Nature Boom
Yum
 Yum
Скрит текст:

Notes

Общи условия

Активация на акаунт