Най-странното нещо в една дамска чанта

• 5 477
  • 166
  •   1
Отговори
# 135
Аз и в момента си нося варено яйце. Как за какво? Мисля да го изям, ако не ми мине котка път.

# 136
Господа, аз вече обясних, че чесъна го нося срещу вампири. Работи само офлайн обаче Stuck Out Tongue Winking Eye

Енергийни ли? Joy
До тук главата чесън срещу колежката енергиен вампир ми е най-най-готиното странно нещо в дамската чанта. Поздравления! Heart

# 137
Пък към чесана ако добавиш и един термос с шкембе...
Тогава да видиш ефекта. Вампири, караконджули, таласъми, белокрилки и дунавски комари ... Все едно лети и пръска селскостопански въртолет над тебе.

# 138
  • Пловдив
Е ми да, за ядене се носят варените яйца, освен ако нямат свойства против вампири като чесъна.

Комарите не бягат от чесън, редовно ям и ме хапят.

# 139
Но пък е интересно как хранителните навици се променят, ако се намеси котка

# 140
  • София
И аз мисля, че една дамска чанта ако не събира бутила вино, си е еб@си тъпата чанта.
Каква ти бутилка, направо кутия. Обаче повечето са по 3 л, не влизат. 2 л ще събера като нищо.

# 141
И аз си нося яйца, дори и сгъната салфетка със сол вътре..
солта е за яйцата, не против уроки..

# 142
Пакетчета сол има в почти всяко заведение за бързо хранене. Защо в салфетка? Не се разсипва в чантата?

# 143
  • Пловдив
Аз си държа в чекмедже в работата сол и пакетирани подправки, отворени. Но чак в чанта не бих, само увеличават хаоса.

# 144
За чантите не знам, но като пуснете тема, кое е най-странното нещо, което сте пращали по пощата, мисля, че ще съм в топ 5 Joy

# 145
  • Пловдив
За чантите не знам, но като пуснете тема, кое е най-странното нещо, което сте пращали по пощата, мисля, че ще съм в топ 5 Joy
Ченетата не са, направо са си редовни пратки.

# 146
Не са ченета, а фецес за изследване в лаборатория - както се полага в лайняно зелен плик.

# 147
  • Пловдив
А, и това е редовно - в смисъл всякакви медицински проби се изпращат.

# 148
На мен един-единствен път преди 100 години ми се случи. Учуди ме такава практика, пациентът сам да си ги праща. Но логично е да не съм била изключение някакво.

# 149
На мен един-единствен път преди 100 години ми се случи. Учуди ме такава практика, пациентът сам да си ги праща. Но логично е да не съм била изключение някакво.
Нищо странно няма. Тук в щатите си пращат слюнката в бурканче за изследване, да си откриват дедите чрез днк анализ. Даже не го приемат за откачено.

Общи условия

Активация на акаунт