Пазарът на недвижими имоти в БЪЛГАРИЯ, какво се случва реално-тема 94

• 33 291
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Отваряте imot.bg, слагате филтъра на 100 000 евро и виждате какво и къде излиза.
Премахвате откровено фалшивите обяви, ако имате усет, и успех с това, което остава.

# 526
Има една безобразно евтина в Банишора

# 527
...Може ли да се намери апартамент 45-55 кв.м. с гараж/паркомясто в квартал Гоце Делчев, Манастирски ливади, Стрелбище,... за до 100 000 евро?

1)По фалшивите и набирателните обяви.
2) По юридически компромисните ситуации, които носят значително повече рискове.

# 528
Няма.
Но ако направите компромис с квадратурата, цената, квартала и гаража, може и да намерите Simple Smile
Къде например би могло да се намери?
Модерно предградие

# 529
Преди месеци съм виждала обява за Люлин, но не помня коя част за 100-120 к., без гараж/паркомясто.

# 530
Люлин за 110-120к ще е за тотален ремонт.

# 531
Май не беше много зле, разбира се без ремонт не би могло, дали по-голям, дали по-малък, вече не помня впечатлението си. Но, за мен Люлин като локация е много относително понятие, не го познавам, не знам различните микрорайони какви плюсове и минуси имат, така че по-ниската цена може да се дължи и на това. Споменах обявата, защото се търсеше в южните квартали, а те също са различни като инфраструктура, но все пак са по-привлекателни. Но и това е относително, особено ако става въпрос за лично ползване, а не за инвестиция.

# 532
Очаквания....

# 533
Купих си и аз един имот, ако му падне цената през новата година, ще се чувствам супер прее@ана...извинявайте за грубостта ми. Ама човещинка...

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 10:47 от Yellow flower 12

# 534
Купих си и аз един имот, ако му падне цената през новата година, ще се чувствам супер прее@ана...извинявайте за грубостта ми. Ама човештинка...

За да не се чувствш, пр@@@ ,  човештинка - човеЩинка

п.с.Извинявай, но ми избоде очите ; )

# 535
  • Бургас
Сподели сега къде е имотът и какъв е, за да ти кажем дали си се прецакала.

# 536
Не е апартамент, не мисля че представлява интерес за списващите в темата, защото не е с инвестиционна цел, а за каране на старините. Просто статията ме усмихна, защото никой който е скочил в дълбокото и ще изплаща нещо в следващите 25 години, не иска да е на загуба.

# 537
  • Бургас
Къща на село?
Ако е, сте се прецакала.
Не щото цената ще пада, а защото не е най-добрият вариант за каране на старини, когато близостта до медицинска помощ и удобства без шофиране е много важна. А и поддръжката е сериозен минус, особено на старини.

# 538
В дългосрочен аспект печелите.
Цените на хубавите имоти нямат такива резки пропадания.
Нищо че много хора злорадстват как на 1-ви януари 2026 цената в Изток, Докторски Паметник, на Народно събрание и т.н. ще падне на половина

Цените на всичко останало ме притесняват повече. Растат и не спират

И още нещо - ЕС с програмата за достъпни жилища   По изчисления на Европейската комисия, за да се преодолее разликата между търсенето и предлагането през следващото десетилетие, в ЕС ще трябва да се добавят около 650,000 нови жилища годишно към тези, които се строят в момента (около 1,6 милиона на година). 

# 539
  • София
Ще е интересно при всички случаи

Не вярвам декември да изправи чертата, така че чакаме и данните за броя на сделките.
Казвах ви, че е време за продаване!

В същото време:

И нека залозите да започнат сега Grinning

Общи условия

Активация на акаунт