Частни училища – информативно-дискусионна тема – 69

• 14 847
  • 259
  •   6
Отговори
# 210
Сред момичетата е пред първа немска.

# 211
Моето дете последната година беше тормозено в частното училище от разглезени и невъзпитани съученици, обиждащи дори учителите и ръководството нищо не направи по въпроса.
Това сериозно ли? А да Ви е хрумвало, че в тази тема пишат родителите на "разглезените и невъзпитаните"  деца от бившия клас на дъщеря Ви? Доста смели обвинения.

# 212
Моето дете последната година беше тормозено в частното училище от разглезени и невъзпитани съученици, обиждащи дори учителите и ръководството нищо не направи по въпроса.
Това сериозно ли? А да Ви е хрумвало, че в тази тема пишат родителите на "разглезените и невъзпитаните"  деца от бившия клас на дъщеря Ви? Доста смели обвинения.

Да, хрумвало ми е, затова и не споменавам името на училището. Съжалявам, но детето ми така се чувстваше и аз не съм го крила от вас, другите родители, а и никъде не съм написала, че визирам всички деца от класа.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 15:30 от slaveia84

# 213
Майката никога не би казала, че е имало проблем, ако е нямало.
Че няма проблем може да мислят само родителите на разглезените гарджета, то за тях никога няма проблем.

# 214
Notaris, много грубо.

slaveia84 дописа, че няма предвид всички деца. Надявам се  моето да е от изключенията. Никога в директен разговор с нея не ми е споделяно, че  моето дете тормози нейното, а сме имали добронамерена комуникация.
"Разглезено" е последното нещо, което може да бъде детето ми.

# 215
  • София
Е, то за редовните малко обезмисля неназоваването на училището, а и ако правилно помня, това ще да е класът от 7 момичета Wink

# 216
Защо е нужно да се обиждаме кой какво мисли за детето ни (разглезено и т.н.) и с какво това помага на темата?

# 217
  • София
Прочетох, че има хора, които се отказват от частни училища, защото вдигат таксите всяка година.
Та в тоя ред тази година забелязвам доста билборди из София с реклами на частни училища.
Не помня предишни години да съм виждал подобно нещо.
До тук видях на поне 5 от по-обсъжданите и скъпи училища на по няколко билборда.
И май на Британика бяха най-много, ако не бъркам.

# 218
Дори не се и досещам за кое даскало става въпрос и моля да ме извините, не е лично и говоря/пиша по принцип.
Аз вярвам на който се оплаква., е, не на 100%, но вярвам.
 Такава е природата на нещата.

# 219
  • в страната на чудесата
Е явно всички знаят кое е училището и кой е класът.
Това няма значение. Въпросът става и към заяц - ръководството допуска ли някое дете, едно дори да пречи на учебния процес и да не се съобразява с дисциплината и правилата? В този клас, в това училище?

# 220
Leika_moja, аз не знам  конкретно  за такъв случай  .  Сещам се за един, но едва ли е имала предвид него, защото главните герои бяха нейното и моето дете и беше неуместна вербална шега с техен любим учител.  Изобщо не е стигало до ръководството. Децата се извиниха.
 Това са седем момичета  за Бога и по мнението на болшинството учители: " страхотен за работа клас". Дали си представяте как  точно тези "вандалки" влизат всички в топ училища при липса на дисциплина, тормоз и агресия?
 Ръководството винаги е било на един телефон разстояние. В по-малките класове имахме случки на агресия и бяха решени радикално.

# 221
Сериозно ли? Направо не мога да повярвам, забравихте ли извънредната родителска среща, свикана заради проблемите с учителя по МАТ и дисциплината и неуважителното отношение към някои учители ( само моето дете беше изключение ) ? Забравихте ли разговора с ръководството, където беше подчертано, че децата не се държат възпитано? Забравихте ли вандалските прояви, като счупен проектор, хвърлени и скъсани през прозореца книги? Училището направи опит, макари вял, за позитивна промяна. Аз нямах намерение повече да коментирам, но това ми идва в повече и с този коментар приключвам. Няма нужда да разводняваме темата!

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 20:31 от slaveia84

# 222
  • в страната на чудесата
Ми то с толко момичета какво друго освен вандалщини 😂😂😂
Айде заравяйте томахавките, децата ви са успешни очевидно. В другите класове така ли е? В тов випуск колко класа има?

# 223
Много по-добре е положението, друго си е с момчета. Девойката наскоро посети училището и каза, че сегашният 7 клас е нормален, 15-18 деца, и определено всичко е много по-спокойно. По-важният въпрос е, има ли промяна в качеството на обучение, защото някои "учители" трудно можеха да бъдат определени като такива.

# 224
slaveia84, аз трудно забравям. Но мога да разбера кога някой си измисля бутафорни " проблеми" с дисциплината, за да отклони вниманието от наистина важните драми, какъвто беше случая на въпросната родителска среща.  Да, вашето дете е винаги изключение. Останалите-маскари. Това е достатъчно красноречиво.

Изненадана съм, че  след всички травми  и тормоз, детето Ви се е върнало в училището.

Leika_moja, няма томахавки. Училището си има своите  големи недостатъци, но всичко казано от slaveia84 е крайно изопачено и определено монетата има две страни. Но аз благосклонно ще замълча по въпроса, защото никога не бих категоризирала чуждите деца. Мога, ама не искам.

Общи условия

Активация на акаунт