Прием в Уасг и общежития

• 134
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте. Аз съм ученичка в 12 клас със специалност геодезия. Взех решението, че искам да уча хидростроителство в Уасг. Някой, който е тази специалност или е бил през последните няколко години може ли да ми даде повече информация. И как стоят нещата с общежитията. Оправени ли са или имат нужда от ремонт?

# 1
Правиха ремонти, ламиниран паркет, сменени легла и пр., но не ми е съвсем актуална информацията и не за всички блокове. В общежитията места има, даже и на други ВУЗ-ове дават места.

Не разбирам защо не си продължиш с геодезията, ако това си учила в техникума, Ами ХС искаш, освен ако не искаш с немски.

# 2
отдавна геодезията не ми е фактор и се отказах да продължа да я уча. Искам нещо ново, а и когато започна да уча водна строителство като допълнителен час ми хареса доста

# 3
Че сформират ли се още групи в хидрофакултета? Преди няколко години чух, че вече няма никакви желаещи за тези специалности.
Съмнявам се да се е променил коренно жилищният фонд в последните години. Къде ще се паднеш, няма избор, въпрос на късмет.

Общи условия

Активация на акаунт