💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 367
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 110
И Траян и Калин заслужаваха победата. За жалост и двамата не са от фаворизираните играчи. Як чадър има над трите хиени - Пекин, Радостина и Николета, както и над Мирослав. Другите си се борят честно, кой колкото може.

# 1 111
Аз гледах повторно визитката на Пекин. Изгледайте я. На едно място говори за пациентите си, точно така се държи с двете жълти кокошки тя, като с пациенти. И те пърхат около нея. Сценаристите много умно са я вкарали в играта. Но продължавам да се чудя, защо на 32 изглежда все едно е на 42?

# 1 112
До сега се рових в ИГ на Калин. В сторилайна има качени много яки неща.

Между другото в ИГ профила на клуб "Еделвайс" има нови качени клипове.

#СезонанаКалин#!

# 1 113
  • В Града на липите
Появи ми се във фейсбук Sweat Smile

# 1 114
Аз гледах повторно визитката на Пекин. Изгледайте я. На едно място говори за пациентите си, точно така се държи с двете жълти кокошки тя, като с пациенти. И те пърхат около нея. Сценаристите много умно са я вкарали в играта. Но продължавам да се чудя, защо на 32 изглежда все едно е на 42?

Ами то не е лъжа, двете са си баш пациентки Joy

# 1 115
  • Bayern
Траян Непобедимия - човекът, който падна от две жени на капитанска битка и заради което бе пленен от победителката Карина. А всъщност другата капитанка беше Сапунджиева, за която не помня дали действително го би, но заради това, че е той пленения, залагам, че и тя го е била. Та такъв прякор да му лепнеш, при това минало - ми смешно е.
Е и Калин също падна от две жени на капитанска, както всички знаем на арената на Игри на волята стават чудеса Smile  Шегата настрана няма непобедими, всеки си има и слаби страни, въпреки това и двамата са достойни финалисти Blue Heart Blue Heart
#сезонанаКалин

# 1 116
Не гледах вчерашната битка, защото се ядосах още в началото. Не може да се променят правилата в полза на едни и винаги в ущърб на други участници. Калин и Ръждавичка са победителите за мен в този сезон. Така приключвам гледането на този сезон, защото всяка серия ми причинява душевно безпокойство от купчината несправедливости.

# 1 117
Еее нормално с толкова корекции  по лицето и то неуспешни на нищо да не прилича 😄

# 1 118
Не гледах вчерашната битка, защото се ядосах още в началото. Не може да се променят правилата в полза на едни и винаги в ущърб на други участници. Калин и Ръждавичка са победителите за мен в този сезон. Така приключвам гледането на този сезон, защото всяка серия ми причинява душевно безпокойство от купчината несправедливости.

За мен също те са победителите. Каквото ще да става, но ще си го догледам до края предаването. Голям фен съм, въпреки всичките глупости на продукцията.

Пс. Още нещо. Калин следва "Българ" на Неделчо във фейсбук. Неделчо внимавай какво ще кажеш за него в следващият Надкаст, Калин ти е фен.

# 1 119
  • Някъде там...
Траян отговаря на въпроси в ИГ. Каза, че е в добри отношения с всички след игрите. И че каквото се е случвало, си е останало там. Конкретно и за Пекин имаше въпрос, дали й се сърди.

И още нещо интересно се присетих. Обръчите трябваше да ги минават на ръце задължително. За Калин знаем, че минава с лекота. Докато Траян имаше колебливи представяния досега на елементи с ръце. Снощи обаче ги мина. Бавничко, но мина. Може би от продукцията са заложили това условие като предимство за Калин...

# 1 120
  • Bayern
Хич не харесвам такива самоубийствени екстремни снимки Unamused Дано все по-малко хлапета проявяват интерес към подобни изживявания

Стратимир от Сезон 3 беше същия, надявам се тази мода да отшуми Frowning1 Frowning1

# 1 121
Хич не харесвам такива самоубийствени екстремни снимки Unamused Дано все по-малко хлапета проявяват интерес към подобни изживявания

Стратимир от Сезон 3 беше същия, надявам се тази мода да отшуми Frowning1 Frowning1
При Калин това му е в кръвта.От такова семейство излиза така че го виждам като нещо нормално за него.
Иначе съм съгласна.Безотговорно е без опит да се прави и то от деца най-вече.

# 1 122
Защо не се отваря видео-визитката на Траян ? Исках да погледна от къде е този диалект, но не мога да отворя.

# 1 123
  • Be realistic - plan for a miracle.
Траян се обяснява надълго и нашироко за "невидяното от зрителя" във Фб.

Скрит текст:

# 1 124
и аз го търсих, защото ме побърква на моменти, от Сливенско е Траян. Симпатяга е, дано работи над произношението, казвам го с най-добри чувства, защото съм гласувала да е във финалната тройка.

Общи условия

Активация на акаунт