💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 183
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 155
Пекин как изпуска Николета за втори път да прекара толкова време с Алекс.

# 1 156
Ох, милата Николета...

Но аз Николета мога да я харесам, заедно с наивността й.

# 1 157
  • София
Дино и Траян пак нападнаха Сапунджиева. Заради Д-р Пекин. Доста злопаметни са. Излишно е това.

# 1 158
Дино и Траян пак нападнаха Сапунджиева. Заради Д-р Пекин. Доста злопаметни са. Излишно е това.

Дино все повече взе да злобее ....малко на Пекин почва да прилича, но е пасивно-агресивен, докато Пекин е директна в злобата си.

# 1 159
  • На Изток от Рая
Мирката обаче мълчи, слуша и гък не казва, че играеше с Пекин - слушаше, козируваше и оцеляваше на завет под полата ѝ

# 1 160
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Сапунджиева не пада по-долу. Сега е в неизгодна позиция и затова се скатава, но си го каза събере ли се с идиотската коалиция и ще си връща няма да забрави. Така, че Траян и Дино много добре я надушиха. Мирко си е най-добре отиде  да си пере и простира него драми не го ловят.

# 1 161
Нападат игралата с Пекин  Сапунджиева, а Мирка си мие чинийките и въобще няма нищо общо.

# 1 162
  • В Града на липите
Сега да видим, колко време ще й отнеме на Николетка да докладва на мама.
Задължително трябва да вземат едната номинационна. Аз на момичето със сабите вяра нямам. Иначе е сладка Grinning

# 1 163
  • София
Сапунджиева обаче как си вярва, че ще оживее до сливането и че ще се събере там с Пекин и момичетата?
Как го вижда нито една жена да не отпадне?

# 1 164
Според мацката в ютуб клипа за да се изгради имидж на герой на някой участник то трябва да бъде подложен на неправда, да бъде заставен да преодолява трудности... Как пък не виждам нищо такова да правят с Женчо? Скатават го почти до невидимост.
Също така било нормално слабите да се обединят и да бият силните. Ми ако могат, нека. Ама тук продукцията го прави, а слабите само седят и мрънкат.

# 1 165
Сапуна намаза ските на Калин и Алекс

# 1 166
Много тъпо, че нападат Сапунджиева непрестанно, а истинският им враг, дето не взе отношение, търкаше плота и щеше да простира прането, им крои шапките. Миро е най-неприятен, понеже е подмолен. В интрото много хубаво показаха как действа - даде съвет на Сапунджиева да не се притеснява, а после каза на другите, че е ОК да я махнат. Пекин поне се вижда каква е.

# 1 167
  • София
Не съм я слушал тази мацка за която пишете, нямам време, но от това което тя говори, то аз и много други сме го писали в темите още преди години. И по-точно в сезон 4.
Туджаров и Неделчо също са го говорили много пъти, включително и при последния им обзор.
Та не е открила топлата вода.

# 1 168
Пекин как изпуска Николета за втори път да прекара толкова време с Алекс.

Нагласено - как?

Не може пък Николета да е толкова "лесна"

# 1 169
  • София
Лесно и е на Д-р Пекин да точи ножовете на Сапунджиева, когато знае, че продукцията е зад гърба и.
Алооу, Д-р Пекин нали играехме за женски финал???
Ама как така ще елиминираме жени, що така?

Общи условия

Активация на акаунт