💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 373
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 140
Едва ли е любов към продукцията. По-скоро към интензивните усещания и бойните другари. Точно както войниците на фронта цял живот после преживяват и си спомнят.

# 1 141
Дяволо е прав че продукцията НЯМА любимци.  Единствено парите са важни. Всички пионки са потенциални жертви.
- с контузии (искам при мама)
- с продължителни увреждания
- с осран имидж
Но почти всички развиват една мазохистична любов към мъчителя,  почти като стокхолмски синдром, даже по-лошо.

Това не го разбирам .Защо лансират храстове и патици тогава.Каква е логоката.А любимците на публиката и силните играчи се унижават вече 7 сезон.

# 1 142
Дяволо е прав че продукцията НЯМА любимци.  Единствено парите са важни. Всички пионки са потенциални жертви.
- с осран имидж
Но почти всички развиват една мазохистична любов към мъчителя,  почти като стокхолмски синдром, даже по-лошо.

Това не го разбирам .Защо лансират храстове и патици тогава.Каква е логоката.А любимците на публиката и силните играчи се унижават вече 7 сезон.

Ами първо - не са безгрешни.
Второ - грешките явно не им се отразяват твърде зле.

# 1 143
Защо лансират храстове и патици тогава.Каква е логоката.А любимците на публиката и силните играчи се унижават вече 7 сезон.
Девойката по-горе в подкаста обясни, че това било направено, защото така ни било по-интересно.
Все едно гледаме сеир тип Биг Брадър - игра без правила, а само със скандални режисьорски решения, целящи да предизвикат максимално ниски страсти у участващите и да гледаш кой-как ще реагира.
В Биг Брадър го разбирам. В Игрите - не.

# 1 144
- с осран имидж

Ами първо - не са безгрешни.
Второ - грешките явно не им се отразяват твърде зле.
Факт е че продължава да се гледа въпреки миналия слаб сезон.Тогава и рейтинга мисля не беше висок.Активноста в темата също,но си мисля че въпреки всичко си имат любимци и си ги лансират.

# 1 145
  • София
Усещам, че Николета (особено) и Радостина харесват Алекс, но страха от мама Пекин е голям. Simple Smile

Ако се стигне до жълт съвет си мисля, че този път няма да е Калин, а Александър номиниран.

# 1 146
  • На Изток от Рая
Ръждавичка да не реши да саботира заради Калин и Алекс

# 1 147
  • София
Ръждавичка тъжи за Калин и Алекс. 😢😞

# 1 148
  • В Града на липите
Може да съм наивна, обаче повярвах на Ръждавичка, че Калин и Алекс й липсват Grinning

# 1 149
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Ох, наливай Алекс, наливай. Белким нещо остане в пространството между ушите.

# 1 150
  • София
Николета ще поддаде май.

Обаче Алекс ме дразни колко много пъти каза чуждицата, 'Окей'

# 1 151
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
"Идиотската коалиция", бат Сандо ги закова евалата.

# 1 152
Много ми е симпатична Николета,когато мълчи.

# 1 153
Никито отдавна си каза, че като има мъж покрай нея и спира да мисли😜

# 1 154
  • София
Дори и Николета да суичне ще са 3 на 3 гласа и Пекин има капитанския глас при равенство. Но може да извади сабите и да нахендри Пекин. Ама да си използва сабите когато тя самата не е застрашена ще е малоумно.

Общи условия

Активация на акаунт