💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 413
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 125
Траян в момента изяжда хейт поради простата причина, че започна да се оправдава за снощната битка. Ако беше си замълчал, да сме забравили...Ама уви. Ще си изяде хейта.

# 1 126
  • София
И аз го харесвам Траян-играе си,не скатава,имаше много добри включвания и анализи на играта.Боговете не го харесват и спестиха на Пекин директния сблъсък с него.
Получи се хубава битка.Това за близкото подреждане на тухлите си е рисково,защото може да спре домино ефекта.Условие нямаше и на Калин  не започваха от самото начало.
Изглежда,че това е седмицата на Траян.Победи на пъзела Алекс,после на капитанската.Започвам да се притеснявам за него.
Много хубаво не е на хубаво,мхм.

# 1 127
Боже, Траян преди броени дни сключи брак! Какво се занимава сега с глупости да се обяснява...

# 1 128
С всичко от написаното съм абсолютно съгласна и не мога да си обясня защо така го пренебрегва продукцията, само с това, че плочките на Калин не са от самото начало не, с което не искам да му омаловажавам победата. Топката е в продукцията
И аз го харесвам Траян-играе си,не скатава,имаше много добри включвания и анализи на играта.Боговете не го харесват и спестиха на Пекин директния сблъсък с него.
Получи се хубава битка.Това за близкото подреждане на тухлите си е рисково,защото може да спре домино ефекта.Условие нямаше и на Калин  не започваха от самото начало.
Изглежда,че това е седмицата на Траян.Победи на пъзела Алекс,после на капитанската.Започвам да се притеснявам за него.
Много хубаво не е на хубаво,мхм.

# 1 129
Плочките винаги са започвали от самото начало и това е с причина - ако е така се налага да се преценяват разстоянията между плочките за да паднат всички. В миналото сме гледали неуспешни опити. А ако няма такова изискване, тогава почваш от края, слагаш ги много близо за подсигуряване и откъдето тръгнат, от там буташ...
Това изцяло елиминира преценката и смисъла на играта.

# 1 130
Попаднах на това видео в тубата правено преди 2 дни. Ми то това било експеримент, не знам какво си.
Иначе за Иво, Калин много добре обясняват защо продукцията е против тях и ще ги преметне.
не знам може ли линкове, ако не да се изтрие , на мен ми беше интересно от 13 минута да се види какво се обяснява за нашите момчета -аз не гледам разни касти и това ме впечатли
https://www.youtube.com/watch?v=TLaIGOBmmxY
Абе логично звучи момичето /сигурно е учило за това дълги години/, ама не ми отговори на въпроса, защо при така забърканата каша ми се отщява да пусна телевизора на Игрите, при положение, че преди това не откъсвах поглед? Нали целта била точно обратната?
Има реалити предавание с правила. Може да са малко и елементарни правила, но са ясни предварително и се спазват. /например Сървайвър, който е религия в Щатите/. Някои сезони може по тази причина да са по-скучни от други, но тук е работата на кастинг-екипите да съберат интересни хора и да се надяват, че с малко насочване ще направят шоуто.
В тазгодишните игри са събрали много на брой интересни хора. И ги попиляха с "неочакваните си обрати" и скандални режисирания.
На хората им харесваха Феномените. Тази "секта" беше неочакван късмет за Игрите, голяма козова ръка, а те я попиляха.

# 1 131
  • София
Тази игра е класическа за много формати.Винаги са казвали,че трябва да има една плочка в началото и края.
Тук Павел единствено изкоментира,че е добре да се сложи първо последната плочка.
Вие сериозно ли мислите,че ако е имало и друго условие ще допуснат д-р Пекин да остане без пържено пиле? Simple Smile
Пукало им е на боговете как ще ги редят плочките.Важното беше да им се получи красива игра.С Пекин това нямаше да се случи,а Траян трябваше да е с жилетка.Минаха и метър-един грош нямаше да дадат и не дадоха.

# 1 132
Днес ми показаха снимка на Чикагото  с разкритието.... Миличкия. Не стигнал до горичката. Ама и сеирджиите веднага го снимали. По-добре ли щеше да е в клина?

По линията победител, ако няма да е Калин, предпочитам Траян пред Кринолина Канадска.

# 1 133
  • София
И аз мисля като Еми.
Наистина това е сезонът на Калин и Ръждавичка и основно за тях се пише.
След години независимо от класирането ще се говори основно за тях. Хайде и за Чикагото. Топ 3.
Дори и утре да отпаднат Калин и Ръждавичка, това няма да промени нищо.

Само една вметка по темата.

Този сезон има само двама играчи с перманентни и открояващи се прякори. Когото и да попиташ ще ти отговори веднага.

Калин - Великолепни
Ръждавичка - Генерал

И това тръгна още от средата на Фаза 1.
И всички ги знаят.

Всички останали прякори са за момента, променящи се или забравими.
А този ли, кой беше и как му викаха.

Това са фактите.

# 1 134
Как ще дадат два гласа за Калин, вие кое предаване гледате Joy Те вчера около 80 пъти повториха и натъртиха, че Пекин си е всевечен капитан на планетата, сакън някой да не се обърка да помисли, че Калин ще получи капитански облаги.
Единственият шанс в петък да не гледаме Калин срещу Алекс е ако Алекс успее да обърне Николета. Не знам обаче дали ще може.
И да я обърне това нищо не променя.Жените имат 3 гласа с двата капитански. Мъжете с Николета също 3 гласа и накрая Пекин решава.

# 1 135
Абе на Ръждавичка не й ли станаха много коалиционните партньори?
- Калин и Алекс - щото са й най-близки от Ф4;
- Калин персонално, щото сключиха тайна коалиция и й е братче;
- Радостина и Николета, щото са жени и ще бият по мъжете;
- Траян, Дино и Миро - щото се разбраха да играят заедно;
- само Миро с тайна коалиционна клауза;
Не са ли малко множко? Как ще ги съвместява и как точно ги градира по важност?

# 1 136
Охх Ръжтето я искам във финалата 8 ца,ноо нещо ще се обърка гаранция.С много хора говори.Ще и забият нож в гърба така го усещам,и ще се случи това което най не искам .Да се изправи срещу другия ми любимец.Дано греша.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 19:02 от *Ани*

# 1 137
  • Дубай
Аз така и не разбрах защо Пекин ще е  капитан до края на племето. Добре, Николета и Радостина са  наказани, но защо Алекс и Калин също нямат това право да бъдат капитани?

# 1 138
Дяволо е прав че продукцията НЯМА любимци.  Единствено парите са важни. Всички пионки са потенциални жертви.
- с контузии (искам при мама)
- с продължителни увреждания
- с осран имидж
Но почти всички развиват една мазохистична любов към мъчителя,  почти като стокхолмски синдром, даже по-лошо.

# 1 139
  • Варна
Траян хубаво твърди, че според правилата казани им в началото, правилно си е бил сложил тухличките, но ние първо това не сме го чули /а и една греда, за да има начална и крайна точка, от която да падне последната тухла, явно има значение/ и второ мисля, че миналата година беше на същата такава игра, на някой от играчите, който също така не беше си ги наредил от началото на гредата, Димо направи забележка.
мен затова не ми харесва Павел като водещ. Все недовидял нещо, не прави забележки навреме

Общи условия

Активация на акаунт