💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 065
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 185
И това било "предимство"

# 1 186
На Калин грубата сила винаги му е била слабо място, не е неговото.
Той затова е толкова хубав за гледане .Тея с грубата сила до никъде не стигат.

# 1 187
  • София
Може и да е интересна на някои тази игра, но на мен ми е скучна...

# 1 188
Как може  да дават тази битка ,на изгладнелите Безименни ,те сила нямат сега там да бутат летвата.Направо виждам как Алекс е предложен за елиминации.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 20:58 от Еlpida

# 1 189
Браво Деси показа на онази патка как " слабата" Деси  победи "силната" жълта жена

# 1 190
  • София
Кой пусна тази легенда, че Чикагото нямал издръжливост?
Ей така, като се пусне някаква градска легенда и ходи я оборвай.

# 1 191
  • София
И стига че са по- изнемощели ама и реферът ги реже...

# 1 192
Чикагото има издръжливост. Ще бие Алекс.

В шок съм Пекин от къде изкара тая сила!? Според мен спечели на чиста злоба.

Като чуя Траян Неподими и припадам. Траян е тренирал при Фифо тези елементи, Калин - не е тренирал при прифесионален Игри на Волята треньор. И пак се справя прекрасно.
Не съм изненадана от развоя на събития, но Павката прекалява във възхваляването на Траян и омаловажаване качествата на Калин. Ей това ми бърка в здравето.

# 1 193
Е как Пелин бие Ръждавичка, падам просто. Винаги имам чувството, че ръждата не си дава много зор срещу Пекин. Обаче последната е отврат

# 1 194
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не ми харесва тази битка.
Николета досега нямаше никакъв проблем да номинира силните играчи и дори злорадстваше с другите две "лъвици", сега изведнъж не искала да гласува за силните и достойните, искала да е честно. Даже сълза пусна. Joy
Вярно няма никой на горния етаж и е страшно податлива на обработка.
Преди няколко дни някой в темата се беше притеснил, че не мислела, когато имало мъже около нея. Аз искам да го успокоя да не се тревожи, защото тя не мисли и когато няма мъже около нея.

Алекс пък милият колко е наивен. "Да се представим ние с Калин като силни атлети и нека да ги видим как ще ни номинират". Ми ще ви номинират и още как, изобщо няма да им мигне окото. Ти за наглост и безскрупулност чувал ли си?

# 1 195
Така колкото повече гледам и днес,толкова съм по- сигурна, че продукцията ако е решила ще намери начин да направи жена победител.Не е решила не го е направила.Даже и най -некадърната могат да направят и да я изкарат нещо невиждано.С една дума подигравка  с найстина талантливи и силни играчи в игрите

# 1 196
  • Някъде там...
Гледам и ми се реве от безсилие днес. Иде ми да изключа телевизора. Хем си знаех, че на тази битка шанс нямат.

# 1 197
Кой пусна тази легенда, че Чикагото нямал издръжливост?
Ей така, като се пусне някаква градска легенда и ходи я оборвай.

Има различни видове издръжливост - едно е в статика, друго в динамика, когато трябва въздух - тичане, плуване...

# 1 198
Сапунджиева какво мисли като слуша как Пекин я нарежда?
Вероятно се е извинила на "слабите" мъже и катери планини с тях - Калин, Лапунов и Траян.

#сезонанаКакин#!

# 1 199
Не бих отписала жълтите още. В промото се чу, че ще има обрат (мисля). Прогнозирам точки за Калин срещу Дино, Алекс срещу Миро, Пекин срещу Ръждавичка, евентуално Радостина срещу Сапунджиева. Нататък вече ще се види Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт