💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 053
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Някъде там...
Павел наистина много кълве днес Калин. Направо се опитва психически да го бутне.

А Траян след репликата, че не иска да нахрани гладните вчера и днешното репчене, рязко ми отиде на минуса.

# 1 276
  • София
Дали ще видим съвета?
Би трябвало... Дано. Напоследък приключват след 22:00 ч.

# 1 277
  • София
Траян, а също и Миро (в двата пъти, когато са го дали на арената Grinning), ми правят впечатление, че доста грубо и злобно реагират по време на битки.

# 1 278
Дяволо, ще ме извиняваш, ама дълбоко се съмнявам някой да харесва Мирослав. Той просто не се забелязва, за да има кой да го харесва. Той е част от интериора/екстериора.
Социалната му е игра е да мълчи, да се скатава, да пуска ехидни усмивчици и когато отвори уста - да си мънка под носа.

Ивайло не го харесва, въпреки думите му от лаптопа. Думите му бяха, че от жълтото племе Мирослав заслужава да бъде  на финал (съпоставен с трите хиени)  и че Калин ще е победител.

Не знам дали гледаш Сървайвър, но там такива играчи като Мирослав са най-опасни и стигат най-далеко. Simple Smile
Разликата е че тук Мирослав е с протекция от продукцията .Всичко станало до сега е с цел Мирослав да е победител.Което очевидно е станало.Надявам се най -накрая да си отвориш очите за него и да видиш че ще е
най-недостойния победител в игрите за всички сезони  !!!

# 1 279
Mvp на битката Миро. Ус

# 1 280
Пекин май саботира. Осъзна, че не им е важно да се блъскат толкова.
Имат си два бушона
Пекин си даде сметка, че при заагуба ще прати още един мъж на елиминация!!

Според мен сценария е Пекин да поиска да я номинират и да се бие със Сапунджиева.
Да , но ако паснат на втората номинации на и спечелят първата.
Сега не е оправдано

Какво има да губи Пекин? Или Сапунджиева или Алекс изгарят!

# 1 281
Фокусът стоя там за кураж и акъли да дава.

# 1 282
  • Варна
Чикагото не е лош човек, ама все гледа да се изтъкне.

# 1 283
Миро направи всичките 7 точки. Пускаше молитви отстрани. Grinning

# 1 284
Въй, а Мирко сега офплей ли ще си играИ сам сия?! Да съ покажи!

# 1 285
  • В Града на липите
Да идва това обединение и да ни се свършват мъките и на нас и на Алекс и Калин Sweat Smile

# 1 286
  • София
Няма такъв филм.
Никой не се бута на всяка цена за победа.
Има си отделни сюжетни линии и каквото стане. Някои играчи са с по-особена протекция, но са няколко, не е само един.
На финала каквото стане.

# 1 287
  • София
Непобедимия, Великолепния, Генерала....и човека с кофите- Чикагото Joy  За него няма ли някоя титла??

# 1 288
Даже сега си спомням как и Ивайло в прощалния си лаптоп пожела финал на Мирослав. И на Калин де, ама там е ясно. Но и на Миро?!
Наистина нещо ги омайва, не знам.
Това си е умение. И съм напълно сериозен.

Явно го подценяват много и не го взимат насериозно, така ми се струва. Лошото (за него) е, че зрителите не може да ги омае изобщо 😁

# 1 289
  • София
Чикаго шоу. Grinning
Малко повече ми идва... Ама...

Общи условия

Активация на акаунт